0 oy
646 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Kafayi yemek uzereyim esim annesine 1000 lira gondermis ve bana anneme gonderdigim para helali hos olsun dedi bende dedim benim cocugumun rizki senin annene zehir zikkim olsun ben 1 saattir para diyorum bana dedigine bakin

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
:( seninki yine anasina yedirmis benimki abisine bakiyo olm kafayi bozuyom hergun dua ediyorm ayrilsin diye ama nerdeeeee
(7,140 puan) tarafından
Suan bende kafayi bozuyorum
tarafından
Benimkinin abisi ickici kumarbaz pavyoncu ve esim calisiyo orayada o bakiyo bizede haram olsun bileziklerimide o yedi zehir olsun hic bi hakkimi helal etmiyorum helede cocuklarimin rizkini yiyolar ya bogazinda dizilsin pisliklerin
tarafından
Kız nasıl sabır ediyon benim eşim öyle bisey yapsa kıyameti koparırım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canimm kizma ama suan oglumu emziriyorum bunu okudum, dedimkii bugunlerimi iyi degerlendiriyim oglum evlenince demekki boyle olcak dedim:(:'( belki ihtiyaci vardir neden oyle dedin ki

(7,140 puan) tarafından
Benimde oglum var canim suan ayagimda ama oyle dusunmem neden esim 6 aydir burda degil 6 aylik bebegimle babamin evinde kaliyorum anasi olacak cikipta bi ihtiyacin var mi torunum nasil hasta mi diye kac defa sordu haa beni evinde oruclu oruclu ac birakti bileziklerimi sakladi eger bende biyle bi kaynana olcaksam.oglumun eside bana desin
tarafından
Hmmm bunlari bilmiyordum kusura bakma hakkini helal et. Ben durumunuz iyi oldugu halde ona yardim etmis die dusundum oyle bir durum varsa erkek kadin farketmez once kendi ailesini sonra kök ailesini dusunmeli. Sen yinede canini skma. Cok ozur dilerim  kirdiysam❤️
tarafından
Şükürler olsun ...seni tanımayı çok isterdim konuşmaların çok hoşuma gidiyor hayat hikayeni okudugumdan beri tanıdım seni sanki ama çok olgun bir insansın
tarafından
Tesekkur ederim canimmmm ❤️ hayat insani olgunlastiriyor yasadigimiz her aci bir deneyim bir tugla gibi bir bina insa eder gibi bizi biz yapiyor. Rabbim bundan sonra dert sknti vermesin insaallah
tarafından
O kadar güzel anlamlı ve yerinde yorumlar yapıyorsun ki hayran olmamak elde değil
0 oy
tarafından
Yavrumm bu adam sana bakmıcaksa ne dıye almıs senı
(7,140 puan) tarafından
Yatip kalkmak heralde
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Senin esin askerdi demi ayy ne giciklik yaa
(7,140 puan) tarafından
Aynn canim asker
0 oy
(201 puan) tarafından
Canım anlıyorum seni. Amma bir düşün belki annesinin de ihtiyacı vardır senin ihtiyacın olduğu kadar. Artık vermiş neden öyle söylüyorsun helali hoş de. Zaten ne yaparan yap o para geri gelmez ki, Allah mutlaka evladının rıskını yetirir.  Emin ol evin, eşin, işin, varsa aclıkdan, geçimsizlikden birşey olmaz. Amma kendine zarar edersin sinirinle. Lütfen helal et. Çünki, ne söylersen söyle geri gelmez. Üstelik söylenerek eşinin annesine küfr ederek eşinim gözünden de düşersin. Kendini onun yerine koy
(7,140 puan) tarafından
Etmicem buda benim dusuncem canim saygi duy lutfen
(201 puan) tarafından
Tabi saygı duyarım canım
0 oy
tarafından
Ihtiyacı felan mı vardı acaba 
(7,140 puan) tarafından
Kurban borcla yada krediyle yada baskasinsan alinan parayla kesilir mi canim elinde varsa kesersin yoksa kesmessin degil mi
0 oy
(413 puan) tarafından
Eşin uzman mı 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Anasına para yedirecek iş madem neden evlenmiş. Anasının dizinin dibinde oturup anasına baksaymış ya
(7,140 puan) tarafından
Alla alla o bi anneyse bizde anneyiz bizim annemiz de anne senin karinin afedersin ama g.tune giyecek donu yokken va sana defalarca soyluyosa sen ne demeye anneye para gonderirsin
(1,183 puan) tarafından
G.tüne giycek donun olmadığını bilmiyordum kusura bakma sizin ihtiyaçlarınızı karşılamadığını yazmamışsınız postta
(7,140 puan) tarafından
Evet yazmadim bi kac post acmistim oncesinde canim bilen biliyor valla bıktim bende annesine para gonderdigi icinde cok kizginim ben 6 ay once dogum yapmisim 6 aylik bebegimle babamin evindeyim anasi gelmis mi surdan bi ihtiyacin var mi demis mi yada torununa bi giyim corap mi almis
(1,183 puan) tarafından
Annesinin maddi durumu kötü mü canım
(7,140 puan) tarafından
Hayir tek basina yasiyor ve aylik 1600 lira maasi var esinden evi kira degil ek olarakta yufka acmaya gidiyor
0 oy
(740 puan) tarafından
Hasbunallah senin bu koca ayni benim koca  sende yarin  annesini ara ne yapion anne de  oda  sana sorarsa napayim valla  anne param yok falan de dert yan çocuğun ihtiyaçları var de 
(7,140 puan) tarafından
Annesini mi hayatta aramam canim acimdan olsem yine aramm annesi oype bi insan ki saga sola soyler para gondermiyomus falan diye
(740 puan) tarafından
Iste oğluna der
0 oy
(740 puan) tarafından
Kiz özelden bana bi yaz 
(7,140 puan) tarafından
Yazdim canim ozeline bak
(740 puan) tarafından
Baktim  kapalı dio ay
0 oy
(740 puan) tarafından
Canım eymen kuşum izel mesajlara kapalı dio