Evet kızlar 2 gün önce gebelik testi yapmıştım evde pozitif çıkmıştı, diğer gün gidip kan verdim direkt çünkü çoğu arkadaşlar emzirirken hormonlardan dolayı pozitif çıkabilir dediler. Kan tahlili sonuçu hamileyim, 2.kez anne oluyorum(utanan yüzü kızarmış emoji)
Rabbimden gelene şükürler olsun hamdolsun, hayırlısı böyleymiş nasipten öte yol yok. Ben sadece kızım daha küçük diye üzülmüştüm onun için, yoksa başarabilirim inşallah inanıyorum kendime
Hamiş olarak aranızdayım artık
❤❤❤❤❤❤❤❤
Tertip hoş geldin ama sen bizim torunsun artık hani erkekler askerde öyle derler galiba
Hadi canım gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun tüm hamile olanlar ve ben sağlıkla doğuralım bi avazda yağ gibi akıp gelsin inşallah...
ALLAH vermişse vardır bir bildiği her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer aramak gerekiyor☺☺
Çok sevindim hayırlı olsun bulantılar yakın meşaleleri yakın
Sana demiştim e nabızda sonuçlar daha çıkmış gözükmez diye yarını bekle diye bak dediğim çıktı Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayi nasıp etsn ins
Evet zor olur belki ama sonra iki tane birden büyük çok rahat edersin akıllı uslu da bir bebiş olursa ztn hiç de zorlanmazsn Allah 'in izni ile
1,488,046 soru
24,324,187 cevap
345,421 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın