0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar doğumuma 50 gün var temizlik yapmak için erkenmi sizce mesele nereleri yapsam heyecandan beynim duruyor 

Arti acaba mutfak dolaplarmı silsem doğuma az kala dıştan birkeree yeterli olurmu ve nelere dikkat etmeliyim yardım eşim ve ben yapcaz yardım edecek kimse yok halılar ne zaman yıkamaya versem perdeler ne zaman yıkasam acaba çok kararsız kaldım teşekkürler :) 

5 Cevaplar

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Valla canım ben hepsini bir ay kala yaptım dolaplarida daha yeni sildim hemen hemen iki hafta var Allah'ın izniyle yukselere sen cikma o işleri eşin yapsin 
tarafından
Benimde hemen hemen iki hafta sonra bir ay kalacak :) erkenmi yani
(1,983 puan) tarafından
Bence erken canım çünkü ev çabuk batıyor ve tekrar uğrasacaksin doğuma yakın en iyisi biraz daha bekle yakinlasinca yapın Allah kolaylık versin insllh
tarafından
Amin çok sağol hayırlı doğumlar :)
-Reklam-
0 oy
(3,283 puan) tarafından
1 2 hafta daha dur canim ve haliyidida 36.haftada cikat perdeleride esin takar zaten son hafta yikayabilirsin bebek dogduktan sonra pek vaktin olmuya bilir bi sure
tarafından
Evet çok haklısınız bende ondan korkuyorum zaten iyice agirlastim yapamıyorum temizlik ama doğum temizliğini bekliyorum dip köşe için teşekkürler
0 oy
(382 puan) tarafından
ben dogumuma 15 gün kalımı inşallah perdelerimi falan yıkıycam kapı dolap vs  tek başıma yapamam saten eşimle  yada kendim yavaş yavaş dip bucak halletcem bi gün bi oda bi gün oda öyle yavaş yavaş
tarafından
seninde az kalmış maşallah
Evet temizlik  zor oluyor zaten  bende öyle yapayım bari teşekkürler :)
0 oy
tarafından
Bence yavaştan başla canim  gününde olacak diye bisey yok bi hafta erkende olabilir geçte zaten yavaş yavaş anca yaparsin
tarafından
Evet doğrudur yapsam en azından piskolojik rahat ederim bitdi diye :)
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Benimde 47 gün var sobali ev haftada 1 dip bucak yapiom gene aynı oluyo ya 
tarafından
Evet olur olmazmı bide çocuk varsa off :)
(3,615 puan) tarafından
Valla benim oglan iyi koca cocukdan beter

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,846 soru

24,189,291 cevap

336,819 kullanıcı

...