0 oy
1,025 göst.
Diğer kategorisinde (1,983 puan) tarafından
Gerçekten üzüldüm yani şu duruma post açtım öbür tarafta ki saçma bir post değil herkezin yaşamış olduğu bir durumla alkali soru sordum bir kişi cevap verdi oysa ben elimden geldiğince herkeze yardımcı olmuşken neyse ben burada da sorayım sorumu kasiklarimda hafif hafif ağrı oluyor çok değil ara ara giriyor bebeğim bu gün kendini çok kasti benimle aynı durumu yaşayan varmı yada bu hafif sancilardan sonra doğum yapan oldumu merak ettim acile de gitmek istemiyorum açıkçası 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla yasamadim kuzum ama postun yukari ciksin.
(1,983 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Kaç haftaliksin
(1,983 puan) tarafından
Kuvezde kaldimi canım kaç kilo dogdu
(1,849 puan) tarafından
Kiz yok ne küvezi 2600
(1,983 puan) tarafından
İyi canım kilosu
(1,849 puan) tarafından
Ultrasyon 3600 dedi bebek 2600 cikti ;)
(1,983 puan) tarafından
Olsun canım ona şükür malesf oynuyor tam ölçüm yapılamadığı için
0 oy
tarafından
valla bende bir post acipnsoru soruyorum 2 3 kişi anca cevap yazıyor ama öylesine acılan postlara bir sürü geliyor anlamadım ben kimseye farklı davranmıyorum heysem oyum burda ama çoğu kişi burda sadece kişiye özel  yorum yapıyor takmıyorum ben sende takma boşver bu arada  kac aylık hamilesin canim
(1,983 puan) tarafından
36+3 haftalık canım hemen hemen 8 buçuk aylık ben sadece üzülüyorum canım o kadar insana yardımım olmasına rağmen yardım etmedikleri için ama bu ilk değil yani nedense bu sefer fazla gücüme gitti
tarafından
Boşver canım bu biizm samimiyetimizden kaynaklanıyor aslında burası sanal sonuçta kötü korune baglanmayacaksin ama yapamıyoruz soruna gelince az kalmış zaten doğuma canım yalancı sancılar olabilir herseye hazırlıklı  her an
(1,983 puan) tarafından
Aynen öyle canım sagol cevap verdiğin için
tarafından
Rica ederim canım birde Benim^ bir huyum var hep az cevap verilen postlara yazmak geliyor icimden :)) neyse hayırlı geceler canim
(1,983 puan) tarafından
Yardımcı olmayi seviyorsun demekki o yüzden sende ben gibi elinden geldiğince yazıyorsun iyi geceler canım
0 oy
tarafından

Bende de oluyor o ağrılar kuzum ama bilemiyorum ki, yanlış bir şey de söylemek istemiyorum 

(1,983 puan) tarafından
Sağol canım yazman yeterli
0 oy
tarafından
Ya ben okuyorum ama bende 35 haftalığım ilk hamıleliğim bilmiyorum ki canım yoksa yardımcı olurum 
(1,983 puan) tarafından
Sağol canım yazman yeterli
0 oy
tarafından
Canım genelde 30 haftadan sonra yalancı sancı oluyor kasılma falan bunlar doğuma hazirlik düzenli olursa her 5 dakikada bir falan bu gercek sancı dır hastaneye git hemen ve şu gelısi pembeden kırmızıya sümüklü nişan denilen tikac gelirse doğum demektir hastaneye git olursa ama seninki gelip geçici düzensiz bisey se normal bu tür yalancı sancı bende çekerdim takiii 37 de şu gelişinden hastaneye gittim doğum yaptım Allah kucagına almayı nasip etsin salg salim insllah
(1,983 puan) tarafından
Amin canım inşallah sağol Allah razı olsun
0 oy
(777 puan) tarafından
Canım kaç haftalık hamilesin?Ben 32.haftadan sonra doğuma kadar kasık sancılarından duramıyordum sürekli nst ye girdim ağrı da yoktu ama benim ara ara sancım çok oldu.bazı gebelerde olabiliyormuş.
(1,983 puan) tarafından
36+3 haftalığim canım normalde yoktu bu gün akşam üstü ara ara olmaya başladı
(777 puan) tarafından
Canım yine bi doktoruna danış ne olur ne olmaz
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım ya biraz daha bekliyim devam ederse gidicem
(777 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum inşallah önemli bişey değildir telaşlanma
(1,983 puan) tarafından
Sağol canım insallh hayırlısı Allah'tan bakalım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Canım bilmiyom valla yoksa yazardım :(
(1,983 puan) tarafından
Olsun canım sağol yazman yeterli
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bnmde oluyodu canm belimle beraber ama sağa sola döndüğümde veya uzandigimda yani bı şekilde geciyodu eğer seninde geciyoda doğum sancısı değildir sadece 1 kez ne yaptıysam gecmedi onda da zaten 40+3 tüm doğum yapmistim
(1,983 puan) tarafından
Benim geçiyor canim fazla sürmüyor ara ara olmasından korktum bebekte kendini kasinca
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Bn yaşadım cnm bebek çok kasıyordu kendini sancım da vardı ama bn hissetmiyordum çatım dan dolayı sezeryan oldum bn bebek de kendini çok kasıyordu 37+2 ydm bn
(1,983 puan) tarafından
Ya doğum mu oldu sancıyla kasilmadan dolayı
(1,312 puan) tarafından
Yok cnm o bahane oldu biraz bn de sezeryan istiyordum zaten bebek baya kasıyordu kendini doktor da riske atmayalım dedi 37 de 3500 du bebeğim beklemek istemedim bbde
(1,983 puan) tarafından
Olsun canım sağlıkla doğmuş ya ona şükür
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Kaç haftalıksın canım benim 37+1 bende de var aynı dert 2 haftadır doğumun yakınlaşma habercisi bence onlar taş gibi oluyor kuzu içerde arada belime kasığıma ağrı vuruyor sonra az dinlenince geçiyor yani 2 haftadır doğurmadım demek ki olabilir bir şey
(1,983 puan) tarafından
Nebiliyim canım tedirgin oldum valla hayırlısiyla kucağimiza almayı nasip etsin rabbim 36+3
(15,132 puan) tarafından
Amin canım benim, yakınmışız. Korkma bir şey olmaz inşallah. Az daha dişini sıksın içerde minik köfte. Çok yorma kendini sen
(1,983 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok sağol :)) benim 30. Haftadan beri erken doğum riskim var allaha şükür bu güne kadar geldik sende hayırlısiyla kucağına al insllh
0 oy
tarafından
Valla canım bende 37+5 de doğum yaptım kasılma ve ağrıyşa gitttim ultrasona girdim sancı çıktı tabi ben normal istemediğim için doktorumu aradılar bide pazat günüydü doktorumda yoktu sancımı iğneyle durdurdular akşam doktorum geldi sezeryana girdim şükür bebeğimin ciğerleri gelişmişti küvete almadılar. Bende bi gitsen iyi olur gibi veya ağrın baktın kesilme veya azalma yok bence gitmelisin. 
(1,983 puan) tarafından
Sağol canım bakalım bekliyorum şuan biraz geçiyor gibi
0 oy
(149 puan) tarafından
Canim oncelikle haklisin her posta.mutlaka yorum birakiyorsn ben gormedm gorsem kesin yaziyorm bendede hafif hafif agri olyordu adet gibi ama hafif gittim yalanci sanci dendi ama.o hafta nst de.sancim ckti iki tane 100/60 yazildi anlamadm pek olablr.dediler ama  suan 38+6 oldm 
(1,983 puan) tarafından
Sağol canım benim cevap verdiğin için şuan acildeyim serum takıldı bekliyorum çok az sancım çıktı dediğin gibi yalancı sancı sanırım
(149 puan) tarafından
Allahm yardim etsn canim insllah en kisa zmanda dogumumz olur kurtulrz saglikla hayrlsyla,:(  bende beklyorum bakalm
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım haç haftalıkaın bak bende bu şikaywtker vardı aynı zamanda birazda kan gitmişti ve 37+4günlüktüm 
(1,983 puan) tarafından
36+3 haftalığim canım acile geldim Allah'a şükür iyi herşey kasılmalar normal dediler
(1,818 puan) tarafından
Çok şükür canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah
0 oy
tarafından
Gebelik bölümü eskisi gibi değil canım önceden daha çok cevap veriliyordu. Naptın canım geçti mi ağrıların??
(1,983 puan) tarafından
Aynn canım ya ben onume gelene yardım ediyorum valla dün acile gittim canım yalancı sanciymis Allah'a şükür geçti teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 383 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
6 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Buket masal (2,599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 1,006 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Berivanorhan (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,243 soru

24,122,212 cevap

333,538 kullanıcı

...