0 oy
773 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından

imagebu kocaları napmalı? Kaynar kazana atmalı. Numaradan sordum zaten gidip alacaktım :D

15 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Ayyy eşinin yaptığı hiç hoş değil benim zoruma giderdi şahsen 
(12,763 puan) tarafından
Aynen defol lafı şaka da olsa sevmem
tarafından
Kesinlikle öyle nr kadın nede erkek eşi ilr öyle konuşmamalı çok ayıp
(1,135 puan) tarafından
Vallaha biz böyle anlaşıyoruz ikimizde birbirimize gücenmiyoruz :) aksine ben Kocamın bu hallerini daha çok seviyorum çok tatlı geliyor bana :)
tarafından
Demekki konuşma tarzı öyle canım anlaşıyirsaniz sıkıntı yok bence
-Reklam-
+1 oy
(25,181 puan) tarafından
Anaaam muhabbete bak
(1,135 puan) tarafından
Hiç sorma zaten gidip alacaktım izin vermese bile boğazımı tutamıyorum çünkü ki ilk defa böyle bişe yaptım :D yoksa biliyor sormadan iş yaptığımı :D
+1 oy
tarafından
:D sonra bu kadinlar bizi niye dövuyo ben olsam terligi kicina yapistrrm be
(1,135 puan) tarafından
Demin de telefonda konuşuyoruz işte şuan da gece vardiyasında çok uykum var üstümde ağırlık var sanki dayak yemişim gibi dedi bende dedim rüyanda dövmüşlerdir seni dedim de diyo ki sabah sen dövdün ya ondan her yerim ağrıyor diyor :D
tarafından
:D ooh iyi yapmissin valla
+1 oy
(14,062 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kocanla değil de sanki düşmanla konuşmuş gibisi ben olsam böyle bir adamla değil bir ömür bir saniye geçirmezdim...
(1,135 puan) tarafından
Elhamdülillah çok şükür kocamdan memnunum 1 saniye değil bir ömür yetmez bana :)
(14,062 puan) tarafından
Sen mennunsan mutluluklar dilerim herkesin gorusu farklidir
0 oy
tarafından
Bunun zoru ne kız git suna patlat 3 tane :))
(1,135 puan) tarafından
İşte canısı şuan yarın gelsin söz patlatıcam 3 tane :D
tarafından
Ben olsaydım sinirden bitmiştim canım valla helal sana ❤
0 oy
tarafından
Ayyni benim kocam oda bn konuşunca susman için kaç para istiyosun diyo:) rahat bırak beni diyo
(1,135 puan) tarafından
Adamı bunaltıyorum ama yalan yok bide o sıra işe gidiyordu serviste uyuyacak diye konuşmayı kesiyor :D
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bacım o nasıl bir yazı. Heceleyerek okudum ona dikkat ettim:D
(1,135 puan) tarafından
O kadar mı okunmuyor ya :D
(2,575 puan) tarafından
Bende körlük var heralde :D
(1,135 puan) tarafından
Yok be estağfurullah ben alışığım ondan rahat okuyorum demek ki :D ama ben telefon kullanmaya başladığımdan beri böyle yazı stillerini kullanıyorum ondan belki de bana rahat geliyor :D
(2,575 puan) tarafından
Olabilir canım benimki düz yazı valla
0 oy
(7,449 puan) tarafından

:D kız yazıktır kazana atmasak<3

(1,135 puan) tarafından
Doğru diyorsun seviyoruz biz ya :)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Bu konusma ciddimi cnm
(1,135 puan) tarafından
Yok be şakasına yazılmış bir şey ciddi ciddi bişe alırken sormuyorum ona çüş oda soramaz napıyosun paraları falan diye yerim istediğim gibi :D
0 oy
tarafından

valla sen kociş falan demişinde ben diyemem ve alırım sorgusuz sualsiz bide Yiyecek alayımmı diye onamı sorcam yok artık devenin nalı derim adama

(1,135 puan) tarafından
Kız şakasına Bi konuşma ciddi ciddi sormadım hoş :D zaten adam ondan yakınıyor çok para harcıyorum diye bişe diyemez yani biliyor huyumu :D
tarafından
Haa tamam ozaman bende ciddi diyo sandım Afedersin
(1,135 puan) tarafından
Yok kız gebertirim onu öyle bişe yapmaya kalksa diyemez ki dedirtmem zamanında onun için yaptıklarıma saysın dayak yer yemin ederim.
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Anaa nasil konusma kiz bu cok kaba ya 
(1,135 puan) tarafından
Biz böyle anlaşıyoz napalm :D
0 oy
tarafından

Sadece yazı türü dikkatimi çekti. Ben olsam kanser olurum :D

(1,135 puan) tarafından
Hahahhaha alıştım :D
0 oy
tarafından
Yazı tipi daha çok dikkatimi çekti valla nereden yaptın kız indirdin felan mi:D bide konuşma hiç hoşuma gitmedi ya eşinin sana karşı tepkisi felan -.-
(1,135 puan) tarafından
Biz hep öyleyiz canısı ki ben böyle seviyorum inan bana böyle güzel sözcükler falan dediği zaman hayırdır bişe mi var diyorum o kadar alışık değilim yani böyle daha tatlı benim kocişim :D
(6,074 puan) tarafından
Minnak tlfnun ayarlar kısmına bak yada mesajın yazı dili bölümüne bak
0 oy
tarafından

ayrı odalarda yatıyorsunuz anlasilan:)

(1,135 puan) tarafından
Yok o işe gidiyordu o sıra :D
tarafından
Kız adam yatiyom yazmış ya nere ise gidiyor :D
(1,135 puan) tarafından
Serviste serviste :D işe giderken serviste yatıyor kız 20 dakikalık yol var neredeyse bilemedin yarım saat olsun uyuyor hep uyumak için muhabbeti kesiyor :D
tarafından
He ozmaan tamam ama ne kadar detay bir soru sordum dikkatime bak maşşallah bana ;D
(1,135 puan) tarafından
Olsun bişe olmaz :D
0 oy
(2,104 puan) tarafından

Koca var koca var cok şükür allahima.

Ben bir kere olsun alabilirmiyim diye sormam. Ki ben onun karısıyım birde izin mi isteyeceğim canımın istediği birseyi yemek için. Hatta oğlum için izin verdim yazmış. Bana dese kızım için izin verdim. O parayı onun boğazına sokarım. Benim herif te sabahın 5 inde bana yemek arıyor kapalı diye illa ki ac kalmayayım diye birşeyler getirmeye çalışıyor. Neyse çok şükür allahima diyorum.

image

tarafından
Kizzz nevıo sen niye doymuyon :D ahaha maşallah canım ❤️ ne güzel
(2,104 puan) tarafından
:D benim kiz beni sömürdüğü için acıkıyorum jsjsjdj
Allah razı olsun bidenem❤
(1,135 puan) tarafından
Bende çok şükür ALLAHıma diyorum kocamdan ALLAH razı olsun bir dediğimi 2 etmez istediğim gibi istediğimi de alıyorum ciddi olan bir konuşma değil zaten *** gibi para harcadığım için ağzını açmaz biliyor kızsa da yapacağımı yaparım :D ayrıca oğlum için izin verdim diyebilir babası değil mi der tabi :D yani abartılacak Bi durum yok canım kocam saolsun çok esprili komik bir adamdır :)
(2,104 puan) tarafından
Çok espriksel bir mesajmış gerçekten. Canin kocan Sağolsun:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,449 cevap

332,307 kullanıcı

...