30 derecede yıkasam yeni doğan kıyafetlerini mikrobu gider mi?
Yüksek ısıdada çeker mi solar mı acaba rekleri diye korkuyorum.
Yıkadıktan sonra ütüliycem zaten.
Bide 40 gün kaldi 9 ayimin dolmasina normal dogum oldugu icin tam kac gun kaldigini bilmiyorum şimdiden yıkasam erken mi acaba erken dogum riskim falan olursa diye bilemedim herseyini aldim ama yikasam mi kizlar simdiden.
Makinana guvenyosan yika canm ama ben kaynanamla elimizde yikadik once koca tencerede ocakta kaynattim elbiseleri daha sonra durunun sabun tozunu aldiydik civilden ondan attik bi kasik eelimizle yikadik ben makineye atmaya gozum kekesmedi olurya insanlik hali sac dolanyo bugun benm makineden iyne cikti nasl olduysa hem cekme yapmaz hem icin rahat eder elinle yikamaya usenmesse yika benm butun elbiseleri yikamam 3 gunumu aldi gene geride bi camasir sepeti elbise var bide batanyeler onuda artk 40 haftam dolunca yikarm
Canım ben bebeğimin kıyafetlerini 30 derecede yıkadım ütüledim dolabına astım yıkama işini yaptığımda 26 haftalık falandım. 32 haftalıkken de çanta hazırlığını yaptım şuan 34+4 haftalığız ve iyi ki erkenden yıkamış ütülemişim diyorum çünkü çok çabuk yorulur oldum evi bilr zar zor süpürüyorum belim ağrıo hemen. Ve bu yüzden sen de yavaştan başla bence ben yıkama ütüleme işini 3 güne anca bitirdim minik minik hepsi üyüke ütüle bitmiyo valla
1,487,198 soru
24,312,631 cevap
344,845 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın