Merhaba kızlar 33 günlük bir lohusayim,etkisi çok var ama nolur haksizsam haksız diyin abartıyorsun diyin bana. Ilk çocuğum eşim korktuğundan bir kere bile almadı kucağına uzaktan arada bir ya sever ya sevmez. başka babalara bakıyorum da canım yanıyor kısımda annesi gibi sevgisinden mahrum kalacak. Bana da eşim çok soğuktur kesinlikle sevgisini merhametini göstermez. Cocugum ya hani şımarmayayim, bilirim seviyor aradq bi bakışı bi gülüşü onu ele veriyor. Ama olmuyor o öyle oldukça ben ondan cekiniyorum o susuyor ben susuyorum gerçekten cekiniyorum utaniyorum ben eşimden bunun sebebi sadece kendisi. Kendimi geçtim alıştım artık ama şimdide kızıma öyle kızıma öyle olması daha çok canımı yakıyor. Eşimin yapısı çok değişik hani dizilerde yaşlı eşler otoriter sevgisini belli etmeyen olur ya benim eşim öyle biri. Hele bu günler daha çok göze batıyor daha çok canımı yakıyo sanki bilerek yapıyor, biriz ailesiyle hem alt kata hem kendi evime yetişmeye çalışıyorum kız zaten durmuyor,kendi evimde birşey olsa hemen söyleniyor değil iş onun gözünün önünde yemeği çayı yarıda bıraktığım oluyor ama illah söylenecek.kendisi bebek doğduğundan beri oturma odasında yatıyor tatlı uykusu bölünmesin diye. Kız bu gece hiç durmadı hep ağladı onca saat sadece 2 kere 1er saatlik uyudu sabah 8bucuktu sonra uyudu. Tabi bende artık hâl kalmadı geceleri zaten uyumuyorum gündüzde fırsat yok. Uyuduktan yarım saat sonra ağladı kızım bende dayanamadım uzanarak emzirmeye başladım yanlış biliyorum ama dayanamadım. Yinede uyanigim elim mememde burnundan rahat nefes alsın diye geldi söylendi ben o kadar çok bitik haldeyim ki cevap verme gereği bile duymadım. Aşağı inip nenesine anlatmış ailesi deseniz iki yüzlü hepsi yüzüme melekler arkamdan şeytan. Çok zoruma gitti nenesine anlatmasına eşime sorsanız ebru mu (ben) nenen mi diye. Nenem der o derece kaynanam bilr o konudan çok muzdarip kara kedi gibi hep aramızda. Ilk evlendiğimiz zamanlar gündüz yetmiyor her akşam bizdeydi. Kaynanam kızdı bi ara düzeldi yine devam.off bilmiyorum gerçekten anlatsam daha çok anlatirimda uzun oldu baya sizide sıkmayayım çok doluyum gerçekten kendimi eksik hissediyorum kimsesiz kocam yüzünden kendime güvenim kendime olan saygım azaldı. Şimdiden sağolun kızlar
1,486,327 soru
24,299,733 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın