0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar sezeryan olalı 70 gun oldu afedrsnz kanama bitti ama bugün biraz gelmiş  namaz kiliyorum esimde evde yok bebek varken tek banyoya grmiyorm içim rahat etmedi yinede özür sayilirmi bu normal abdestli alip kilsam namazımı olurmu kusura bakmayın özür dileyerek soruyorum

5 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Duş alman lazm cnm ben bi gün daha bekliom adet sonrası leke gelio bnm gün içinde az az 
(1,697 puan) tarafından
Hayır almasına gerek yok özür çünkü 40 gün lohusa lık müddeti ondan sonra sı özür banyoya girmesine gerek yok sürekli her namaz vaktinde abdestini alsın yeter
(1,455 puan) tarafından
Bnm o gün içinde az az gelio onun için bn duş alıom cnm ama az gelse bikere özür sayulıo sanrm
(1,697 puan) tarafından
Yok canım ben kuran kursu hocasıyım ve bu tür şeylere daha da dikkat ederm  40 gün boyunca oldun ve hala devam ediyorsa ne kadar gelirse gelsin 40 günden sonra sı özür olur ama mesela 40 cı günde bitti Bi kaç gün sonra tekrar gelirse bu yine özür olr adet olmaz adet olabilmesi için en az 15 günü geçmesi lazım
(1,455 puan) tarafından
Teşekkğr ederim bi soru sorayım ozaman size bnm devmlı akıntım var wc den çıkınca yıkıyıp pamuk yada peçete koyuyom abdeat alıp namaz kılıom mesela bidahaki abdestimde wc girmemişsem aynı pamuk la tkrr abdest alıp kılabilirmiyim
(1,697 puan) tarafından
Tabiki şöyle söylim pamuk kullanma pek tavsiye etmiyorum ama peçete kullana bilirsin soruna gelim   wc girinci peçete koy çamaşırına gelmicek şekilde ayarla o bölgene koy eğer akıntın çamaşırına gelmediyse bir skıntı yok yani tekrar tuvalete gdp değiştrm falan ona gerek yok çok geliyorsa peçeteni az kalın koy sıkıntı yok günlük ped kullanma onunla abdest olmuyo akıntın ona dğdğinde abdestin anında gider pamuk koyma peçete daha sağlıklı
-Reklam-
0 oy
(11,257 puan) tarafından
Canım.kanama 40 gun de bitti ise üstünden 30 gun gecmis özür sayılmaz ki adet olmuş olabilirsin yani özür sayılması için adet olursun banyo yaparsın 10 günden sonra kan gelir özür olur ama bu özür olmuyor herhalde 
(11,257 puan) tarafından
Abdest alman gerekiyor canım
tarafından
Anladim canım çok sagol
(11,257 puan) tarafından
Ne demek canım canım adet oldun da sonra mi leke geldi onu açıklar san yardım ci olabilirim yoksa hiç bisey yokken mi geldi
tarafından
Hic bişey yokken geldi kuzum az gelmişti devam etmez sandım ama devam ediyo sanırım adet
(11,257 puan) tarafından
Anladım canım dediğim gibi 10 günü geçerse özür tabi mezhebine bağlı hanefi isen
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Dus alman gerek yinede
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Lohusa lık müddeti 40 gün canım 40 günden sonra sı özür olur eger 40 ı günn sonnda gusül aldıysan sonrasında almana gerek yok sadece her namaz vaktinde abdestini alıp öyle kılman gerek 
(1,697 puan) tarafından
Ama şöyle bir şey var eğer 40 günden sonra gelemeyip yeni geldiyse adet olmşsndr o zaman duşa girmn gerek
0 oy
(7,483 puan) tarafından
40dan sonra kesildi 70 gun olana kadar hic gelmedi bugun mu geldi canim. Yada adet oldun temizlendin tekrae mi geldi. Sorun net degil anlayamadim dogrusu. Aciklardan daha dogruu sekilde yardimci olurz insaAllah.
tarafından
40 m bitti  30 gün sonra geldi ve sanırım adet canım devam ediyo cnku zaten bu kadar kanamaya özür olsa bile rahat edemem adet oluyorum bana doktor emziryosan 6 ay felan olmazsın adet dedi ondan aklima takilmisti
(7,483 puan) tarafından
Tamam bugun ilk geldi ise adet olmussundur canim.  Ozur zaten olmazdida.
(7,483 puan) tarafından
Hic alakaai yok canm emziriyorsun gec adet olursun diye. Tamamen herkesde degisir bu konu.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
5 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,036 soru

24,106,240 cevap

332,707 kullanıcı

...