0 oy
1,495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (160 puan) tarafından

İl dışında iş buldu eşim geldik 3 ay oldu geri döneceğiz ama memlekete.Eşim aynı zamanda kpss ye çalışıyor işle beraber çok zor oldu memlekette ev tutup birikimle temmuzda ki sınava kadar idare edeceğiz para falan sorun değil.Buraya gelmeden önce evlenince ilk kaynanamlarla altlı üstlü oturduk yememiz içmemiz birdi ne salonum ne mutfağım vardı bir yatak odasını kurduk o kadar :( evimin hayaliyle geldim il dışına birkac aydır kafamı dinledim resmen.Gidince ev tutacağız ama görümcem çok laf atıyor telefonda bugün eşime ee seviniyor mu geleceğinize eşim seviniyor tabi ailesine gidecek sonuçta dedi ama o hala güle güle o konuda şüphelerim var dedi.Şimdi kesin gitti kaynanasından kurtuldu sanarken geri geliyor deyip kötü düşünüyor sanki eşime ailesine karşı uzak soğuk ve isteksiz göstermeye çalışıyor :( ben şimdi gidince ne yapayım Allah aşkına bu laf atmalarına dayanamıyorum hep böyleydi hala böyle.Ben ne yapmışım beni kötü ediyor :( 35.haftama gireceğim üstelik Allah'ım doğumdan önce evimi tutayım asla kaynanamlarda kalmam ya hayır :/ eşime zaten dedim o da ders düzenini oturtmak için de evi ayarlamaya çalışacak.Hanımlar patavatsız bir insana ne diyeyim ya ben yoruldum :( ukala mı davranayım ben de siz de böyle şeyler olunca ne yaptınız çok bilmiş bilmiş konuşup laf atıyor hep katlanamıyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Cnm.valla bu kadar ukalaysa gorumcen sen  ne desen onun sana vericek cevabi olur muhakkak. Kendilerini cok bilmis zanneder boyle tipler

O.nederse sen onun tersini yap ki sinirinden catlasin kaynanani sevmediğini mi iddia ediyo onun inadina sev kiz:D bak nasil catliyo

(160 puan) tarafından
Tersini yapınca bir farklı oluyor dediğin gibi cidden ama inan yoruldum da nasıl üzülüyorum :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cevap bile verme kale alma emin ol daha etkili olur.susan birini kimse yenemez 
(160 puan) tarafından
Bunu yapmak da iyi geliyor yeri geldiğinde bundan bile anlamayınca uzaklaşsam da ayrı dert haklı çıkacak
0 oy
tarafından
Kafamda ki tek soru işareti ne biliyo musun bende hem görümce hem yengeyim ama bize yapılan patavatsızlığı biz neden yapamıyoruz 
(160 puan) tarafından
Senin adına Allah razı olsun diyeyim başımdaki içinde insan vicdanına sığan herşeyi yapıyor demek ki utanmayan herşeyi yapar :/
tarafından
Senden de allah razı olsun ve öyle insanlari da allah islah etsin
(160 puan) tarafından
Amin şuan bana dua et hayrına
tarafından
Rabbim büyüktür o ne isterse o olur inşallah kim seni bile bile üzmek kırmak istiyorsa o rabbime havale olsunlar yuvanı huzurunu korusun iyi insanlar çıkarsın karşına her zaman inşallah canım benim
0 oy
(740 puan) tarafından
Görümcenle  bi ara yalnız kalırsan deki bekarsa  ay seni bu  çene  ve patavatsizlikla kimse almaz  bana gorumcelik  yaparsın  de gül  şakayla karışık  eğer evliyse  de deki senin gorumcen  çok iyi keşke  herkesinki de öyle ağzında dili olmasa de
0 oy
(266 puan) tarafından
Ezdirme kendini yuz bulursa lafyla surekli ezer seni.lafini koy canini skma bırak kendi cani sıkılsn
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Üzülme cnm ya boşver konuşur susar görümcen sen ne diyorsa görümcen tersini yapta çatlasın ortadan seni kıskanıyor çekemiyor belli bekar mı bu görümcen
0 oy
tarafından

Valla ben anlatmam ama bende iyi kırdım görümce yi  şimdi sesi çıkmıyor sinsinin susmayın :D

0 oy
tarafından
Kuzum vala işin zor sen şimdi ne desen de onun sana verecek bir cvb var

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,074 göst.
0 oy
3 cevap 368 göst.
7 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asel Zeynep (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 430 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif. Zehra (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 513 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,326 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,359 soru

24,071,196 cevap

330,665 kullanıcı

...