İl dışında iş buldu eşim geldik 3 ay oldu geri döneceğiz ama memlekete.Eşim aynı zamanda kpss ye çalışıyor işle beraber çok zor oldu memlekette ev tutup birikimle temmuzda ki sınava kadar idare edeceğiz para falan sorun değil.Buraya gelmeden önce evlenince ilk kaynanamlarla altlı üstlü oturduk yememiz içmemiz birdi ne salonum ne mutfağım vardı bir yatak odasını kurduk o kadar evimin hayaliyle geldim il dışına birkac aydır kafamı dinledim resmen.Gidince ev tutacağız ama görümcem çok laf atıyor telefonda bugün eşime ee seviniyor mu geleceğinize eşim seviniyor tabi ailesine gidecek sonuçta dedi ama o hala güle güle o konuda şüphelerim var dedi.Şimdi kesin gitti kaynanasından kurtuldu sanarken geri geliyor deyip kötü düşünüyor sanki eşime ailesine karşı uzak soğuk ve isteksiz göstermeye çalışıyor ben şimdi gidince ne yapayım Allah aşkına bu laf atmalarına dayanamıyorum hep böyleydi hala böyle.Ben ne yapmışım beni kötü ediyor 35.haftama gireceğim üstelik Allah'ım doğumdan önce evimi tutayım asla kaynanamlarda kalmam ya hayır :/ eşime zaten dedim o da ders düzenini oturtmak için de evi ayarlamaya çalışacak.Hanımlar patavatsız bir insana ne diyeyim ya ben yoruldum ukala mı davranayım ben de siz de böyle şeyler olunca ne yaptınız çok bilmiş bilmiş konuşup laf atıyor hep katlanamıyorum
Cnm.valla bu kadar ukalaysa gorumcen sen ne desen onun sana vericek cevabi olur muhakkak. Kendilerini cok bilmis zanneder boyle tipler
O.nederse sen onun tersini yap ki sinirinden catlasin kaynanani sevmediğini mi iddia ediyo onun inadina sev kiz bak nasil catliyo
Valla ben anlatmam ama bende iyi kırdım görümce yi şimdi sesi çıkmıyor sinsinin susmayın
1,469,359 soru
24,071,196 cevap
330,665 kullanıcı