2 defadır bölgede deprem hissediliyor saat 20:00 civari yine manisada deprem oldu izmir'de hissedildi. Deprem oldugunda tek tepkim hic bir sey yapmamak oluyor neden böyle oluyor bilmiyorum o an hic bir sey yapamıyorum. Donuyorum sanki kaçmayı aklımdan bile geçirmiyorum. Ne kadar ilginç degil mi?
Bende öyleyim malesef bacaklarım titriyor koşamıyorum ama oğlumu alıp yerde comelirimbizde çok kötü hissettik
Geçen deprem olmuşdu ekim de valla bildiğin kalakaldım halam vardı evde bide ben vardım hissettim ömrüm boyunca ilk kez deprem neymiş ögrendim halama dedim hala kız deprem oluyo lambaya baksana sallanıyo dedim ikimizde çıkmadık evden öylece kalakaldık
Bnde aynıyım şu denizli depreminde hamileydim tektim bide evde ya durcak ya yıkılacak diye bakıyom öyle sonra eşim annem aradı hemen çık evden dolaş diye ama nası ağlıyom üstümü zor giydim Allah korusun ya yine bekleniyomuş deprem bizim burda ayrıca annem 40 lıyken büyük bi deprem olmuş bizim burda ananem aşağıda evin bahçesinde annem yukarda beşikteymiş ev yıkılmaya başlamış dış kapı açılmamış dışarıdan bi adam vurup açmış kapıyı ananeme çık hadi demiş o da içerde bebeğim var demiş adam tmm bacım bn seni bekliyorum git çocuğunu al burdayım demiş ananem gtmiş almış annemi o adam olmasa yapamazdm diyo halbuki adam beklememiş tabiki sadece cesaret vermiş
Yine bir horlayan post hem de sahibi bile yok
1,488,892 soru
24,336,746 cevap
345,883 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın