Kızımı kaybettim 1 sene oldu ve geçiyor erken doğum hemde çok erken anneler hissedermis ya gerçektende öyle içimden ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacak dedim ve kız di miniğim babası kız olduğunu öğrenince çok üzüldü surat aştı sinirlendi hiç birşey demedim diyemedim rabbim vermiş daha ne istiyorsun diyemedim,istiyorum hemde çok ama olmuyo rabbim verdim birtane kıymetini bilemedin diyoama ben böyle olsun istemedim ki ama hamileliğimin başından beri hep erken olucak tam zmaaninda dogmuyacak gibi şeyler hissediyordum ve Allah belami versinki öyle oldu eşime cocugumuza bisiler almicazmi dedim doğmamış çocuğa dön bicilirmi dedi hep rabbim duydu demekki şimdi herkes üstüme geliyo olmuyo diye hastane hastane gezdim ciddi bi sorunum yok sanırım TSH veya FSH iki kisinden biri yüksek guatir ile alakası olmayan hormon hangisiyse o iste.esim birkere bile gitmedi hastaneye ve benden kaynaklı sorun diye düşünüyorum artık bende rabbim büyük istiyorum hepte isticem inşallah her isteyene versin rabbim