0 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızımı kaybettim 1 sene oldu ve geçiyor erken doğum hemde çok erken anneler hissedermis ya gerçektende öyle içimden ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olacak dedim ve kız di miniğim babası kız olduğunu öğrenince çok üzüldü surat aştı sinirlendi hiç birşey demedim diyemedim rabbim vermiş daha ne istiyorsun diyemedim,istiyorum hemde çok ama olmuyo rabbim verdim birtane kıymetini bilemedin diyoama ben böyle olsun istemedim ki ama hamileliğimin başından beri hep erken olucak tam zmaaninda dogmuyacak gibi şeyler hissediyordum ve Allah belami versinki öyle oldu  eşime cocugumuza bisiler almicazmi dedim doğmamış çocuğa dön bicilirmi dedi hep rabbim duydu demekki şimdi herkes üstüme geliyo olmuyo diye hastane hastane gezdim ciddi bi sorunum yok sanırım TSH veya FSH iki kisinden biri yüksek guatir ile alakası olmayan hormon hangisiyse o iste.esim birkere bile gitmedi hastaneye ve benden kaynaklı sorun diye düşünüyorum artık bende rabbim büyük istiyorum hepte isticem inşallah her isteyene versin rabbim 

11 Cevaplar

0 oy
(434 puan) tarafından
Canım sıkma canını streste etkiliyor ben 8 sene aradım senin FSH yüksek ben TSH den tedavi gördüm oldu şükür içini karartma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncelikle başın sağolsun. 

İkincisi kendine beddua etme. 

Ve son olarak dün 7senelik annelik hasretim diye bi post açtım, okumanı tavsiye ederim 
(1 puan) tarafından
Saolasin kendime çok kızıyorum hemde çok ama boşa artık.okuyacam canim
(2,022 puan) tarafından
Mrvnr canm senin dediğin üzümü ezip yaptım yatsı namazından sabah namazına kadar durdurabildim .  Hiç etkisi olmadi acaba az mi durdurdum ki ?
0 oy
tarafından
İnsanlar bulduklari şeylere şükretseler böyle olurmu hiç eşiin biraz şükretmeyi ögren sin canım Allah senin gönlüne göre versin hakkında ne hayırlıysa o olsun... 
(1 puan) tarafından
İşte bende onu diyorum sukretmedi rabbimin verdiğine böyle oldu.amin inşallah Allah razı olsun senden
0 oy
tarafından
Ah canım cok uzuldum ama lutfen kendini suclama Rabbim sana sinav vermis seviyomuski denemis sakın isyan etme  sabret olur insallah esinin tavri hosuma gitmedi kiz cocuk diye ölüyorm bende senin gbi esin geri kafalimi biraz :/
(1 puan) tarafından
Hemde ne gerikafa hala erkek çocuk erkek çocuk diyip duruyo ya rabbim verirse daha ne istiyorsun
tarafından
:( zor boylesi ile ugrasmak cnm
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Insallah sabim saglikli hayirli bir evlat nasip eder
(1 puan) tarafından
Allâh razı olsun
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Canm çok üzüldüm senin adına basın sağolsun Allah kimseye göstermesin 

Hamileliğin olmaması sadece bu değerlere bağlı bsy değil bence sen psikolojik ruhsal olarak iyi degilsn stres altında gibisin öncelikle eşinle konusup içini rahatlatmalisin o da seninn gibi bebek istiyo olsun ki faydalı anne babalar olun sadece senin istemenle olursa sende çok yipranirsn bebeginde eşin biraz eski kafalı insanlar gibi dusunuyo sanırım önce bunu bı assin  umarım her şey gönlüne göre olur
0 oy
tarafından
Rabbim isteyen herkese versin inşallah 
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Onun bu dünyada nasibi yokmuş melek olmuş canım geçmişi takılıp üzülme giden geri gelmiyor maalesef :( sen sabret dua et kimseyi de takma Allahım tez vakitte inşallah gebe kalır çocuğunu hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Cnm basın sağolsun. Zor bi durum ama seninde sınavın buymuş isyan etme sabrt dua et rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun <3

0 oy
(108 puan) tarafından
Allahım evlat isteyen herkese başta sana hayırlısı ile versin inşallah 
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım sakın üzülme sıkıntıya girme buda etkiler bak ben ikizlerimi 26ıncı haftada kaybetim o kadar zor ki ondan ayrı 2 kaybım daha var çok şükür şimdi bebeyim yanımda sen sakın stres yapma allahın izniyle olur

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,938 göst.
6 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 533 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Meryy_sen (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,063 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Merall (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,630 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,268 soru

24,055,982 cevap