0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım grip arkadaşlar. Az bişey portakal suyu sıkıp versem. O kadar yiyecek denedim çok şükür alerji olmadı. Alerjik bi bebek değil anlayacağınız ☺

7 Cevaplar

0 oy
(2,860 puan) tarafından
Pişik yapabilir canım asitli gıdalar yani alerji olamasa bile pişik de olabilir o yüzden ölçülü ve dikkatli ver vereceksen 
tarafından
C vitamini için vermez istedim. O zaman az bişey vereyim dediğin gibi. Çok teşekkür ederim ☺
(2,860 puan) tarafından
Yani ilk etapta tadımlık ver canım sonra sonra verirsin ama yine de çok verme pişik olur çünkü
tarafından
Tamam canım çok az bişey veririm bi çay kaşığı kadar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnşm oğlum 6.5 aylık  ben veriyorum cnm 
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından
8. Aydan sonra verilmeli
tarafından
7 ayını doldurdu ama canım
tarafından
8 i doldurmalı
tarafından
Tamam teşekkür ederim ☺☺
0 oy
(12,185 puan) tarafından
Arkadaşm kzına veriyordu hemen poposu kızarıyordu asitli olduğu için. Vereceksen sabah akşam 1 çay kaşığı kadar ver kzum. Veya mamasına kat. Hem yavaş yavaş alışmış olur hemde şifa olur inşallah
tarafından
Arada onu sıkıyorum canım genelliklede aspiratör ile çekiyorum
(12,185 puan) tarafından
Bende hep aspiratörle çekiyordum. Ahmet beye sordum çekme zarar verirsin burnuna ddi. Birinden sık dğerinden çıkar zaten ne varsa ddi. Artk çok sık çekmemeye çalışıyorum bnde sıkıp bırakıyorun
tarafından
Evet banada önermedi ama çıkınca çekmeden durmaıyorum :D nasıl sıkıyorsun serumu bebişi düz zemine yan yatırıp mı
(12,185 puan) tarafından
Hahah aynen bende duramıyorum aslnda ama eskisi kadar da çok çekmemeye çalışıyorum :) yatırınca kafasndan destekliyorum, yukarıya doğru kaldırıyorum yani biraz genzine gitmesin diye. Sonra sıkıyorum
tarafından
Çeke çeke yara oluyo cidden :// tamam canım çok sağol
0 oy
(4,007 puan) tarafından
bence verme , ben vermezdim sanirim
tarafından
Az bişey deniycem bakalım
0 oy
tarafından
Çok değilde az ver canım bide gribi için ıhlamurda vereblrsin ayağının altına limon sür
tarafından
Ayağının altına limon sürmek ne için canım? Ihlamurda veriyorum ama pek faydasını görmedim sanki://
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İhlamur demle canm icinede az pekmez koy bn oyle yaptim oglumda grip oldu
tarafından
Ihlamur veriyorum canım çok sağol
tarafından
Geçmiş olsun size de bu arada canım ://
(2,718 puan) tarafından
Saol canm sizede

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 573 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
3 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ozlem4141 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Iki bebekk annesii (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,089 soru

24,178,251 cevap

336,221 kullanıcı

...