0 oy
729 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (982 puan) tarafından
Selam kızlar bu gun 9+4 olduk çok şükür bu zamana kadar hep halsizliğim vardı bu günlerde çok enerjik oldum maşaAllah her gün temizlik yapmayı özlemişim :D sizde nasıl oldu normal midir bu ? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlık ruh hali değişebiliyor gayet normal durup dururken mutsuz yada mutlu olabiliyorsun sebebsizce
(982 puan) tarafından
Ben cok halsizdim cok sukur bu gunlerde duzeldi hep hareket halindeyim temizlik yapiyom hep :D
-Reklam-
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Değişiyor işte o haller :) bi gün enerji patlaması bi gün yatak döşek yatma halleri 9 ay inan hep böyle geçicek :) 
(982 puan) tarafından
Olsun canim napalim bebis saglikli olsubda valla hep yattm nerdeyse 2 ay :D lekelenmem de vardi hep.dikkat ettim uzandm
(2,860 puan) tarafından
O zaman yine dikkat et canım iş yapma mümkünse
(982 puan) tarafından
Yinede dikkat ediyorum agir is yapmiyorum yavas yavas dinlenerek yapiyorum canim Allahim herkesin yavrusunu korusun benimkinide
(2,860 puan) tarafından
Amin inşallah canım Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı
(982 puan) tarafından
Insallah canim amin
0 oy
tarafından

Ben hep kıçımı devirip yattım valla hep yorgun oluyordum :D

(982 puan) tarafından
Bende bu gunlerde biras duzeldim sukur hep yatiyodum :D
0 oy
(5,902 puan) tarafından
Ben 15+3 oldum hayla halsizim 
(982 puan) tarafından
Bende bu gunlerde duzeldim Allah hayra cikarsin 2 gun snr randevum var doktorda bakalm korkuyorum da
(5,902 puan) tarafından
Korkma cnm bnm herşeyin hayırlısı olsun inasalah ya
(982 puan) tarafından
Insallah canim bu 2. Gebeligim ilki gelismemisti simdi hep tedirginim
(5,902 puan) tarafından
Allah bir avazda kurtarsın inşallah cnm benim de ilk valla bende çok korkuyom
(982 puan) tarafından
InsaAllah canim valla hep tedirginim hep dua ediyorum Allah tum hamilelere saglikla bebegini almayi nasip etsin nerdensn canim sen ?
(5,902 puan) tarafından
Amin amin canım benim  melesef izmirdeyim ama memeleketim VAN
(982 puan) tarafından
Uzak sanirim ama izmir guzel yer :)
(5,902 puan) tarafından
Ben hiç sevmedim evet uzak doğuda dan batıya geldim maalesef :(
(982 puan) tarafından
Gurbetlik zor bende almanyadayim ama aslen yunanistanliyim bati trakya türklerindenim
(5,902 puan) tarafından
Yaaaa peki ailen nerde türkiyeye geldin mi peki
(982 puan) tarafından
Ailem yunanistanda kaliyor biz yunanistanda osmanlidan kalma türk azınlığıyız ama türkiyede çoğu kişi bilmiyor 21.500 kisi falan yani ama türk köyleri okulları camileri falan var tüekiyede izmirde bursada kesanda falan akrabalarimiz var kesana edirneye falan geliyorduk evlenmeden once gezmeye :)
(5,902 puan) tarafından
Yaaaa ne kadar güzel ışte bekarken heryere gidiliyor ama evlenincee ışte olmuyor
(982 puan) tarafından
Evet valla bekarken gezmek lazim evlenince olmuyor birde kaynana varsa basinda hic :D
(5,902 puan) tarafından
He valla hiç sorma ahhhh kaynana ahhh
(982 puan) tarafından
Birlikmi oturuyosunuz ?
(5,902 puan) tarafından
Malesef evet
(982 puan) tarafından
Cok zor oluyor dimi? Ben altli ustlu oturuyorum ama birlikiz yine ben asagiya gidip yemek yaparim beraber yeriz tv izleriz falan evime yatmaya geliyorum sadece
(5,902 puan) tarafından
Kiz bizde oykeyiz ama alt kat benim filan değil geçici kaliyiruz uyanir uynmaz orda nefes aliyom gecede herkes uyur tüm işleri yapar sonra aşaga uyumaya inerim
(982 puan) tarafından
Ev sizin degil mi ? Bende butun isleri yapiyodum ama lekelenmem falan oldu biraktm yemek yapiuorum birde kendi evimjn temizligini yapiyorum yavas yavas bebegimden onemli degil hicbirsey elti gorumce falan var mi ?
(5,902 puan) tarafından
Ev kayınpederlerimin yani daha 3 kaynim var bize düşmüyor elti görümce yok ilk gelinim vala evimi bile temizliyemiyom gözümü açar acmaz direk yukariya gidiyom aaa yeni indim aşaga saat olmuş 01:01
(982 puan) tarafından
Hamilesin ama canim dikkat etmelisin cok yorma kendini
(5,902 puan) tarafından
Ahhhh cnm bide onlar anlıya bilse  benim başım ağrıyor bazen ağlamaklı oluyorum kadın kalk iş yao der
(982 puan) tarafından
Allah islah etsin ya nasil vicdansiz
(5,902 puan) tarafından
Valla cnm çektiğimi bi allah bilir bi ben bilirim allah islah etsin diyecek birşey yok
(982 puan) tarafından
Esin bisey demiyo mu bu duruma ?
(5,902 puan) tarafından
Sabret sus kurtulacaz diyo bende öyle yapıyorum
(982 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun canim hep susup sabrediyoruz sabrin sonu selamet olur insaAllah :)
(5,902 puan) tarafından
Amin amin canım insalah susmaktan başka çare yok cnm allah sonumuzu hayır etsin inşallah
(982 puan) tarafından
Insallah canim ama senin hir umudun var bati 3 tane kaynin varmis nasil olsa evlenecekler 3 eltide bir evde durulmaz ayrilma ihtimalin var kiz ben ne diyim tek cocuk esim :)
(5,902 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inasalah ya valla çok şükür o konuda biraz şanslıyım kurtulacam yupiiiiii☺
Allah seninde yardımcın olsun inasalah ya
(982 puan) tarafından
Insallah canim bizimkilerde memlekete donecekler hesapta ama insallah bakalim belki dogru cikar :)
(5,902 puan) tarafından
Yüce rabim gönlüne göre versin cnm insalah ya
(982 puan) tarafından
InsaAllah amin hepimizin  iyi geceler :)
(5,902 puan) tarafından
Amin amin canım iyi geceler ❤
0 oy
(622 puan) tarafından

17+6 oldum canm hamile kaldigimdan beridir hic halsiz hissetmedim aksine enerjiktim hep:)

(982 puan) tarafından
Ayy bize yagsin o kar valla bizim yaz gibi gunesli hava kar yagsin istiyorum hic kar gormedk bu yil
(622 puan) tarafından
Masallah ama bura dogu ya hep kar olur soguk olur
(982 puan) tarafından
Hep sogumta zor tabi ama her mevsimi oldugu gibi yasamak gerek ben almanyadaym mesela almanya soguk olur derlerdi havayi bi gor yaz gibi dunyanin dengesi degisti
(622 puan) tarafından
Aynn canm haklsn burasu yazin cok guzel olur cok bunaltici bi sogugu yoktur
(982 puan) tarafından
Ne guzel canim karı bize de yolla :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 21 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gurumicianne (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kardeleneb (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,645 soru

23,974,196 cevap

326,215 kullanıcı

...