0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (1,344 puan) tarafından
esimde uzun süredir egzama var sacinin icinde ve alni ile saçın başladı yer lerde yuz kenarlarinda doktora gitti konozal diye sampuan  verdi kullanıyor kullanmayinca gene ayni omur boyu böyle şampuan mi kullancak ya yuzde yüz geciren bisi yok mu ya bileniniz varmi bitkisel olur yada baska bisi 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her gun yulaf ezmesini suyla karistirin süzgecle suzun suyuyla basina masaj yapin canim
-Reklam-
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Sarımsak duymustum.ben ama.cok yakiyomus sarimsagi ortadan bol islak ic kismini sur bide oyle deneyin faydasi varmi bilmiom duymustum sadece
0 oy
tarafından

Malesef dayımda da var yazık vücüdu heryeri dolu şu anda ilaç falan kullan sa bile geçmedi geçmiyo dedi doktor doktor gezdi allah şifalarını versin inşallah 

0 oy
(534 puan) tarafından
Bende de saçımda  egzama var yuzumde yokta stres, yedigimiz etkiliyor  ben emzirdigimden ilac da kullanamiyorum su sira atak yaptı iyice
0 oy
(673 puan) tarafından

image

burda bi bayan paylaşmıştı canım belki işini görür 
(1,344 puan) tarafından
Kız baştaki ney bide üçüncü anlamadım
0 oy
(887 puan) tarafından
Cnm benim esiminde hem sacinda hemde tuzunde sakal yerlerinde senelerdir varmis kac kere doktora gitti konazol sampuani da kullaniyor yuzune bi krem suruyor ama surekli surek tras oluyor geciyor gecallari cikmaya baslayinca geri oluyor .doktorlar tamamemn gecirmenin yolu yok diyo .butda bi kadin var bi kac kac kis konustum .dua okuyormus kül surup bicak gezdiriyormus. Esim bi defa gitti ilk gittigi hafta adaldi iki uc kere daha gelmen gerek bi kerede gecmez demis .ama haftani iki gunu sabah namazi gotmesi gerekiyormus o yuzden ysim bi turlu gidemedi tekrar yani tibbenbi caresi yok
0 oy
(15 puan) tarafından

image

canim benim ayagimda var di doktor bunlari verdi 1 ay kullandim sabah aksam cok sukur nerdeyse 1 yildir birsey kalmadi :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 214 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi (2,981 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 561 göst.
0 oy
9 cevap 366 göst.

Kategoriler