0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oncelikle sorun esimde  doktor aşılama önerdi yanlış benim yaşadığım şehirde yok iki sorum var biri aşılama ücretli mı ikincisi ankarada önerebileceğiniz doktor var mı hastanesi ile beraber şimdiden teşekkür ederim 

8 Cevaplar

0 oy
(1,754 puan) tarafından
Yaaa busooo tahlil yaptirdinizmi nasil oldu insallah asilama tutar esin razimi valla burda asilamayi bana ozelde 1200 tl soylenildi insallah tutar
tarafından
Aşılama size gayet uygun olur dedi doktor nefes almakta çok zorlanıyorum ama bir yandan da şükür diyorum tüp bebek olsaydı yapamazdık çünkü sen nerde yaptırdın canım
(1,754 puan) tarafından
Ben yaptirmadim esim istemedi razi olmadi bende artik istemiyorum kendimi yeuib bitirmiyorum buraktim herseyi insallah tutar♥️
tarafından
Benim eşim hemen yarın gidelim diyor ya yol yordam bilmiyoruz hangi hastaneye iyi hangi doktor iyi araştırma yapmam lazım adamı tutamıyorum resmen yaa illede gidecem diyor inşallah yaa nolur bol bol dua edin
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ankara bahçeci tüp bebek merkezi çok iyi diyorlar canım ama özel hastane
tarafından
Oranın fiyatı biraz yüksekti.
(25,181 puan) tarafından
Evet pahalı bir hastane ama giden hamile dönüyor maşallah allahın takdiri tabi ki
tarafından
Bende gittim zamanında, gerçekten işlerinde çok iyiler.
0 oy
tarafından
Aşılama yaptıracaksan Ankara'da Prof. Dr. Hulusi Bülent Zeyneloğlu var Başkent Hastanesinde. 3 yıl önce 2.500 filan tutmuştu.

Ama bu tedavi 1 ay süren bir süreç biliyorsundur. Hergün iğne olacaksın ve 3 güne 1 doktor kontrolüne gideceksin. Yumurtaların yeteri büyüklüğe ulaşınca da aşılamayı yapacak.

Yani yaptıracağın ilde en az 15 gün geçirmen lazım. 
tarafından
Fikrim yok inan.
tarafından
Mhrsden randevu almak için baktım fakat bulamadım
tarafından
Kadın doğum yönlendiriyor olabilir.
tarafından
Şimdi baktım da kadın doğum seçip açıklama kısmında inferlite yazan doktorlardan birini seçeceksin.
tarafından
Saol canım teşekkür ederim
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ankara polatlida osman şahin diye bi doktor var millet taaa doğudan gidiyo ona
tarafından
Üroloji bölümünden mı randevu alınıyor aşılama için
(7,934 puan) tarafından
Onu bilmiuorum cnm ama osman doktorla bi görüş derim polatli yakin zaten
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ankarada neslihan  var araştır  netten canım  

Insallah sikintin bir an önce  biter 
0 oy
tarafından

İnşallah rabbim senide sevindirir kucağın boş kalmaz , herşey gönlünce olsun

0 oy
tarafından
Canım spermde mi azalma var bizde dokuz ay kadar uğraştık proxsed diye bı ilac verdi doktor bize diğer postnda gordum gittikçe değerleri dusuyo demişsin bide bize bitkisel olaraj bı kür verdi bunlardan denedinmi bide Rabbimden ümidimi kesme ve bol bol meryem suresini oku bn önce rabbimin ol dmesiyle daha sonra bunlarda sebep oldu
tarafından
Bir de sanki bu iş için yanınıza size destek olabilecek bir büyüğünüzü mü alsanız, bilgili yol gösterici birisi.
tarafından
Aynen canım arkdasn dediği gibi randevuyla değil sabah erken gidip muayne olman gerkyomus
tarafından
Sabah erkenden randevu sırası oluyomus ordan alman gerkyomus
tarafından
Büyüğümüz yanımızda olacak zaten canım şimdi öncelikle benim annemin yanına gidiyorum sonra da kaynanamın yanına gidip durumu anlatacam eşimin abisi zaten durumdan haberdar oda bizimle gelecek zaten
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
0 oy
tarafından
Umarım istediğin sonuçlara ulaşırsın canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 145 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kadirinannesi16 (55 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 922 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,095 soru

24,106,973 cevap

332,753 kullanıcı

...