0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından

image

onun haricnde ya cocguga ek gıdamı veriyosun  180 günü beklyemedinmi  ya pekmezmi veriyosun  ufacık cocguga ciğeri yak can ya  yok kendi sütun yetmiyormu başka bisi veriosun ya arkdaşlar 3 ay 4 ay 5 ay fark etmez hiç bi anne çocuğuna zarar vermez hiç bi anne bile istye acı çektirmez lütfen bazı anneler laf edip  acımasız laflar etmeyin kimse istemez evladının canı yakmak zaten bilinçsiz anneler soryor 

9 Cevaplar

0 oy
(2,022 puan) tarafından

Kız gece gece linç edecek halim yok su misafirliğe sana gelen uykumu bi geri gönderiversen:)

(374 puan) tarafından
ya benim oglum  uymuyor benim çok uykum var nini söyledim saldim  cizgi film izletim  ayağımda saldim oyun oyandim yok giram uymadi üstelik 5 aylik bune enerji bilmom
(2,022 puan) tarafından
Hahahahhh Allah yol verir dağ vermez dağ verir yol vermez gibi olmuşuz:))
Gönder bana ben onu bi ****** edeyim aralıksız uyur :)
(374 puan) tarafından
yok napsan boş kimsenin kucagnda durmuyor babask alıyor aglma kirizne giriyor  niye onu almis
(2,022 puan) tarafından
Ahahaha oda almasın Allah Allah çocuk bide babasına mi göz kulak olsun :)
(374 puan) tarafından
e bnda günah azcik dinlenmeliyim bnde :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nolduki kuzum biri mi bisey dedi
(374 puan) tarafından
ya geçen durma azcik domets verdim yazdım 76 kisi kavga etmişler yok ben pekemz veriyorum  o dio manyakmisn o biri ben zeyttin yagi veriiom hepsi bir birne hakrt etmye basldi çıldırdım  ya benim sorum farkli onalr verdikelri şeyler icn kavga etiler hepside anne bir birlerine hakret edip durdular
tarafından
Anladim canım boşver herkes kendi çocuğunun bünyesini az çok tanimistr neyi yiyp neyi yemyceni bosversen burda oluyo olmasa iyi tabi ama elden gelen bişey yok
0 oy
tarafından
Ne oldu ki anlamadim
0 oy
tarafından
Ekran görüntüsü aldım çok doğru..
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Çok haklısın insani boğuyorlar bazen biri canını mi sıktı 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Böylelerine cevabını vermeyenlere şaşırıyorum valla bu kadar pısırık olmayın benim çocuğum için böyle diyen kim olursa olsun çevremde ağzına sokarım o lafı. Siz susarak kendi kendinizi anca yersiniz
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Valla herkes kendi çocuğunun iyiligini ister haklısın
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Ilk aylarım olsa paylaşırdim bunu:) sütun var mı

Var gel al kovayı gel 

Böyle bi video vardı onu paylaştım :)
0 oy
(3,022 puan) tarafından
3 4 biraz erken pekmez icin bence ben yofurduna katiyom az bidey sifa olsun diye

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 614 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 482 göst.
30 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde oneysirac06 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 941 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 391 göst.

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,754 cevap

336,687 kullanıcı

...