Bana bir fikir verin nolur ben yorgunum artık kaç günden beri yazmıyım diye tutuyorum kendimi . Eşimle bir buçuk yıldan beri evliyiz düğünümüz geç oldu çünkü eşyalarımızı bile çalışıp kendimiz aldık düğün masrafımızı kendimiz üstlenmeye çalıştık . Ve bundan sonra olan oldu . Aileler bizi yetim gibi bırakıp gitti sanki . Evlenmeden önce ailemle çok tartışma yaşadım eşimi istemediler uzak diye ama ikna oldular . Şimdide eşimin annesi sürekli görümcemi kayırıp duruyor hepsi kendinden soğuttu beni . Delirttiler yani beni kayınpeder desen kışın dükkandan geçinir yaz oldu bu sene eşimin kuyruğunda para kazandı sigortalı bi işe gitmiyor yani işsiz gibi bişey . Kaynana da bir alemdir gider gelir aldığı 3 kuruşu evine aylık 2 buçuk 3 bn lira giren kızına yedirir oğluna gelince yani kocama bşeycik yok. Her gün kızının evine gider banada niye kızıp darılıyorsun gelin evime neden gelmiyorsun der ancak. Buna bi yorum yapın alttakine ayrı yazın siz olsanIz ne yapar. nasıl davranırsınız.
Eşime gelelim . Hamile kaldıktan sonra iyice değişti . Geçen sene ekim aylarından beri işsiz . Hala borcumuz vardı düğünden işi bıraktığında ve işsizlik maaşı alıyorum diye işe gitmedi . Borcun bi kısmını da beraber çalışıp kenara koyduğumuz paradan verdi . Birikimimizi yedi bir neyi . Sonrada boş sayılacak işlere yatırdı paramızı ve doğru düzgün kar elde edemedi . Sorumsuz ve umursamaz biri oldu çıktı . En son geçen gün patlıcanları niye salata gibi doğramadım içine domates koymadım diye sofrada ne varsa kırdı döktü tepsiye tekme atıp benim üstümü evin içini batırdı . Birz öncede düğüne götürdü beni bugünlerde rahatsızım düğünde başım tuttu kasıklarım da ağrımaya başladı kuru sandalyenin üstünde paket falan da yaptırmadığı için bana çağrı attım ikincide mesaj atmış karşımda duruyordu yani uzaktık ses de vardı ne oldu burda seni nasıl arıyacam ben diye trip li mesaj yazmış bende son kontorle cevap yazdım ben eve gidiyorum sen arama derdine düş falan yazdım kalktım gecenin bi vakti yolu bile bilmiyordum RABBİM buldurdu eve geldim . Ama çok zoruma gitti orda başkaları da vardı kaynanam falan amcasının karısı vardı beni aradı bide azarlar gibi niye haber vermeden gittin sen dedi halbuki eşim götürmedi ve de ben gidiyorum desem bırakmazlardı beni eşin götürsün derlerdi o da huyu kurusun götürmezdi büyük ihtimalle . Bazen çıkıp binanın üstüne atasım geliyor kendimi . Evlendiğimden beri pamuk gibi biri olmuştum eski hayatımı bi kenara bırakmıştım ama delirttiler beni . Eşimi seviyorum ama çok canımı yakıyo bu halleri hep suçu bana buluyor kendini paka çıkartıyo daha öncede yaptı tornavida fırlattı bana annemlerin hediye ettiği ütü vardı bana onu yere vurdu parçaladı . Boşansam karnında bebekle annemlerin evine gitmeye de utanıcam çünkü hiç istemediler bu evlliği. Kendim de bakamam aldırsam çok günah . İçim ateş almış yanıyo sanki.eşimin her gece gidip başka yatakta yatması beni deli ediyo artık. Üstelik herkes sadece bana anormal gözüyle bakıyor çünkü bu yaptıkları bana hep zarar ver iyor ve beni insanlıktan çıkartıyor . Çok uzUn oldu helal edin .
Her ikisi içinde allah yardimciniz olsun.burda düşündüğüm şey bebek dogduktan sonra eşinizin tamamen saçmalama durumu sizi bırakıp gitmesin de. Allah Hidayet versin akıl versin.
Belki esiniz işsiz olduğu için psikolojik sorunlar yaşıyor.
Kayinvaliede değişmez malesef sen gelinsın her durumda kusurlusun onlar mükemmel hiç takma kafana
Allah yardimcin olsun benimde eeski esim bole soguktu hamileyken bi an onu hatirladim
Canim oncelikle Allah sabir versin sana kaynanan degismez onunnicin hic canini sikma herkes kaynanasiyla sorunlar yasiyor oz evladi degiliz sonucta biz de annemiz gibi goremiyoruz onlar da oz evladi gibi gormez hicbir zaman bu boyledir degismez eşinle problemlerin insallah bebek dogunca duzelir belki o size ugur getirir evliliginiz guclenir bebegin okunca cok farkli dusuneceksin o senin herseyin olacak ve sana guc verecek butun bu sikintilar icinde eşine sen yaklas konus belki anliycaktir seni degistirir kendini ben kirildigim seyleri sonradan konusup anlatiyorum sakinlesince mantikli geliyor sonra anliyor haklisin diyor yani sakin sakin konus bir dene bakalim Allah yardimcin olsun bol bol dua et bebegin ve ailen icin canim
Butun erkekler mi böyle umursuz olur. Allah sabır versin bacım hamile hamile hiç cekilmiyorlar
Kayinvaliden size yardım etmek zorunda değil etmek isterse eder istemezse etmez bu onun kararı ondan birşey beklemek sadqece seni uzer.. evet adil davranması asıl etik olan ama maalesef herkes adil olamıyor
Eşinde tamamen kendi eksikliğini issizliginin acısını senden çıkarmaya çalışıyor üzerindeki gerginliği bir şekilde atmak istiyor ve en yakinlari karıları olunca tüm sınırı çıkarıyorlar bizlerden bunun bu şekilde olduğunu düşün asıl sınır sebebi sen değilsin kendi kızgınlığını sadece senden çıkarıyor bunun bu şekilde olduğunu bil ve eşine ona gore davran ve asıl sorunun bu olduğunu anlat sen bukadar kafanda takıyosun iş olayını ondan sinirlisin ben seni anlıyorum ama bu cozumsuz birşey değil bukadar üzme kendini bulursun iş diye yatistir bence tum sorunun özünde kendini yetersiz hissetmesi var.. ve düğün konusunda yanlış davranmışsın eşim karsimdaydı diyorsun yanına geçip benim o iyi hissetmiyorum eve gitmem lazım diyebilirdin yada kayinvalidene bi tanıdığa diyebilirdin düğünde eşin e haber yolliyabilirdin soyliyemiyosan bile hamile hamile gitme demeleri onların ayıpları olurdu ama çekip gitmen senin ayıbın olmus
Valla iyi dayanion canm insan kaynana tarafina dayanir bi sekilde ama esinin yaptgi seyler hic dogru dgl bosanmak cok zor farkndayim bnde kacarak evlendim o yuzden cekip gidemedim o derce esim bna yapmaz hemde ama iki gun once kavga ettik bnde artk sadece oglumun babasisin dedim o zmn bosanalim dedi ailemin yanina gtmeye yuzum yok dedim bn kendimi oldurrum o zmn falan drdi tmm gidecm dedim yinede gudecktim biliom basima kalkacaklardi hemde cok ama bni istemeyen birini yanindada nsl durabilirdim ki
Ahhh kendimi gördüm bu yazıda :((
1,488,461 soru
24,330,656 cevap
345,662 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın