0 oy
538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
kizlar kaynanamdayız  her pazar esim babasinn yanina geliyor görmeye  hafta ici gorusemiyolar diye ama saatler hic gecmiyor 7 den beri burdayizz  ve bnde de hep aksi gibi buraya gelince gaz sancim oluyor duramiyorum yaa Allah bir oturanlara yardim etsin diyorm buraya her gelisimizde 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynananla sorunun yoksa esin için mecbur katlanacaksın :) emin ol ben keşke kaynanam olsa diyorum :) 

tarafından
Hiç iyi deil canım bir tek doğum yaptığım gün ziyarete geldi el gibi amcasıyla babannesi bir daha da gelmediler :) gorumcem ve kaynım ise hiç gelmediler görmeye:) başlarında anne babası olmayanlar birbirine sıkı sıkıya bağlanır bunlar düşman gibiler yazık
(163,446 puan) tarafından
Ne guzel iste senle ugrasan didikleyen yok senin annen baban esinede ana baba olur
(982 puan) tarafından
Inan oyle olmuyor canim insanin icinde varsa basta anne babada olsa boyle oluyor
tarafından
Valla o evdeki zebaniler uğraştılar en başta ama baktım adam olmuyorlar iletişimi kestim 45 yaşındaki yengesi beni kıskandığı için evindeki eşyaları yeniledi
(982 puan) tarafından
En iyisini yapmissin valla kafan rahat
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy bende dün aynı durumdaydım dakikalar saat gibiydi resmen 
(153 puan) tarafından
suan ayni o durumdaym bnde canm esiminde huyu gelince 12 den asagi gtmez eve ama bnm ailemde olsak 10 da baslar kalkalm demeye o yzden kendsni pek gtrmem bzmkilern yanna burayada sirf kayin babamn hatri icin geliyorm bni seviyo cnku
0 oy
(982 puan) tarafından
Bende birlik oturuyorum inan cok zor dua et bana da ayrilalim artk ya valla bu aksam bana laf atip dueruyo ben hamileyim yatiyorum is yapamiyorum simsiki gelinlere rahat batiyor deyip laf atip duruyor
(153 puan) tarafından
valla Allah yardimcin olsun canm cok zor bence ben bi kac saate dayanamiyorm seni dusunemiyorm  bnde hamileyim 8 aylik demkki bir otursam hic dayanamam dye dsunuyorm  Allah sabir versin
(982 puan) tarafından
Afedersn aksam esimden cikolata istedim almis daha ben yemeden cikolata nerde diye hesap soruyor resmen getirdm koydum masaya buyurun yiyin dedm ben evime ciktim arkamdan cikolatayi basamaklara atti
(153 puan) tarafından
ayy kötü  bu durum ya insann esine alcagi vercegi varsada yapamiyor iste benm annem bir otur demsti amca kizlari cunku bnm annem ve esimin annesi ben kabul etmedm yoksa boyle seyler oldukca esim arada kalcakti
(982 puan) tarafından
En iyisini yapmissin kafan rahat canim
0 oy
(316 puan) tarafından
Ben 2 sene ayni evde oturdum sadece yatak odam vardi banyo edemiyordum utancımdan  zor yani haklisin
(153 puan) tarafından
hele o durumlar  daha zor kiz düşününce istedgn zman bnyoya grip ckamcn herkes neyi ne zman yaptgni blcek afederrsin
(316 puan) tarafından
Hic sorma :( ayri eve  cikmak istiyorsun rahat batti diyorlar bide
(153 puan) tarafından
tek bi odan olsun ama ayri olsun bnce canm bana ddilrrki gel iki ssne bizle otur ev alin gidin bn ddm sonrada küsün surat yapin arkamzdan bi ton laf söyleyin  dmi bastan ayri olalim kötü  biliyossnzda bni kötü  bilin ama ben istemiyorm  o gun bugndur kaynanam braz bozuktur  bana belli etmez ama laf sokmaya calsir arada
(316 puan) tarafından
Karsindaki insan melek de olsa sen veya o ev icinde ev oldumu her turlu kotu olunuyor onun dili durmaz senin gonlun kirilir genciz evliligimizin tadini cikaramiyoruz evin icinde istedigin kiyafetle gezemiyorsun yani iyi yapmissin böyle daha iyi oluyor
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Kız vala ben kaynanamdayken zaman çok çabuk geçiyor eşim zorla kolumdan çekerek eve getiriyor beni bana kalsa hep kalırım orda :))
(153 puan) tarafından
ne guzel valla rahat ediyosn demekki
(1,462 puan) tarafından
Aynen canm
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Az sık disini 
(153 puan) tarafından
bülbülü altın kafese koymuslar illede vatanim demis derdi annem anlamazdim o zmanlar smdi cok iyi anliyorm valla

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 148 göst.
+1 oy
9 cevap 666 göst.
+1 oy
3 cevap 219 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 745 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler