0 oy
677 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (360 puan) tarafından
Kizlar gerçekten bugün çok korktum 3 buçuk aylik bebeğim var sabah mamasini verdim bez alayım dedim arkamı döndüm bebeğim koltuktan düştü yüz üstü tabii hemen kaldırdım hemen hastaneye gittik doktor biseyi yok dedi ama sabahtan belli önce den nokta kadar kusmayan çocuk sabahtan belli azar azar kusuyor ve huysuz bugün nerdeyse hiç uyumadı sizce tekrar hastaneye gideyiim mi yoksa gerçekten biseyi yok mudur ben mi kuruntu yapıyorum 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gitsen iyi olur sanki kusuyosa iyi değil derler 

(360 puan) tarafından
Yaaa doktor baktı röntgen falan çekti biseyi yok şükür dedi bilemedi mi acaba dur bı daha kusarsa gideyim
tarafından
Aynen takip et bakalım bu kezde kusarsa bekleme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence git canım
0 oy
tarafından
Kusuyorsa götürün her ihtimale karşı zaman kaybetmeden 
0 oy
(572 puan) tarafından
Nasıl düştü ki canm kendini çevire bliomu benmkide üç aylık öyle kendini cevirmiyo hareketli ama cevirmiyo kendini duscek kadr
(8,298 puan) tarafından
Burda iki aylıkken bebeğini yatağın üstüne koyup düşen oldu bebeği kafa tası catlamasindan melek oldu . Dikkat et dönmüyor diye koyma
(360 puan) tarafından
Bende daha önceden hiç şahit olmadim döndüğüne ama bu sefer nasıl oldu anlamadım arkamı döndüm besginden bez almaya bı ses bı baktım yüzü koyun yerde ağlamaya başladı hemen kaldırdım burnunu alnını kontrol ettim biseyi yok önceden kalkmaya çalışıyordu falan demek ki yavaş yavaş donemeye başlıyor
(360 puan) tarafından
Ciddi mi ama doktor baktı röntgen çekti biseyi yok az gazi var o kadar dedi
(8,298 puan) tarafından
Sana demedim canım için rahat etsin doktor baktı ise bir şeyi yoktur Allah'ın izni ile .
(572 puan) tarafından
Dediğin gbi artk dikkat ediyim RABBİM ACİLARİNİ GOSTERMESN
0 oy
(327 puan) tarafından
Riske atmaya ne gerek var bence bi daha git
0 oy
(368 puan) tarafından
Canım git kustuğunu söylersen film falan cekerler
(360 puan) tarafından
Zaten röntgen çekti biseyi yok dedi ama ne bileyim korkuyorum yinede bende dedim acaba korktu i yüzden mi kusuyor diye ama çok değil yanii ağzının kenarından akıyor bı iki damla o kadar
0 oy
tarafından
Gine götür bence
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım bence git benim kızım da düştü böyle birşey yok tu ama dr. Kusarsa falan getirin demişti en azından gözlem altında olur geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Cook gecmis olsun bence burda bile vakit kaybetme git hemen 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm rabbm yaşatmasın bidaha
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım daha önce kusan bir çocuk değilmiş şimdi kusması normal değil gibi bence götür ama Allahın izniyle birşey olmaz canım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,946 soru

24,118,247 cevap

333,338 kullanıcı

...