0 oy
793 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

Hanimlar dunden beri cok kotu durumdayım beynimden vurulmusa döndüm aglamaktan cok kotu durumdayim dun doktora gittim bebegimi gorelim diye daha 10 haftalik ensesinde odem oluşmuş ense kalinligi 4.2 bugun ayri bi profosore gittim daha ayrintili bakilsin diye oda 3.43 ölçtu testler temiz gelse bile cocukta kromozom bozuklugi olur kalbinde mutlaka sorun olur bana esime dönüp hemen simdi  kararinizi bana soyleyin hemen kurtaj yapalum bugun kurtaj olmazsan aldirma hakkin bidaha yok dedi ben boyle bisi icin hemen karar vermemiz mumkun degil dedikce adam iyi ozaman git bi saat dusun gel hemen alayim diyor çok caresiz durumdayim bitkin haldeyim sizlerden dua istiyorum kimin duasi kabul olur bilinmez lutfen dua edin bebeğime bisi olmasin yaniliyor olsunlar lutfen :'(

22 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bu öyle bişey ki canım karar vermeknzor olabılır ama sunu unutma ımtıhan dünyasındayız senıde rabbım bununla ımtıhan edıyor.Sakin ol tevekkül et duanı dilinden düşürme.Çok fazla hıkaye var bu sekılde doktor su sekılde dogar denılıpte normal sapasağlam dogan bebekler var.Bende bebegıme hamıleyken ıkılı testte down rıskı olabılır denıldı dunyam yıkıldı basıma bısey bılmıyosun cunku.Sonra dıgrr r testleri yaptırmadım ayrıntılı usg harıc sukur yavrum saglıklı dogdu.
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Bi perinatoloji uzmanına görün canım. Inşallah bişey yoktur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,813 soru

24,077,614 cevap

331,027 kullanıcı

...