Bu fotograf icin cok savastm cok mucadele ettim cok canim yandi uzuldum iki yavrumu kaybettim. Umutlarm bitmisti artk olmaz ddim. Ben o kokuyu hic duymycm ddim. Bi evlada hasrettim. Sukur rabbim en zor animizda mucize gbi gonderdi kizimi. 280 igne sonucu erken dogumla 35.haftasnda geldi yavrum. 1 ay yogun bakmda kaldi. Neler neler... Ama smdi allaha binlerce sukur ki rabbim guzel yavrumu nasip etti. Allahim hepinize yasatsn bu duyguyu sag salim kucaginza alin hepiniz insalah
Oy oy oy yerim senin totişini ballı lokum maşallah sübhanallah Allah bağışlasın
Yaa maşallah❤ bende 2 tane kaybettim şimdi kan sulandırıcı vuruyom inşallah bende aynısını yapıcam
Ayyy canım ya Rabbim yavrunla nice guzel günler nasip etsin insAllah. Gerçekten cok anlamlı foto. Bende ilk bebeğimi kaybettim suan ikinciye hamileyim korkum var ister istemez. Rabbim den gelene raziyim sabirla bekliyorum. Bu iğneden de bebegimi kaybettikten sonra 10tane kullanmistim. Görünce hep kizim aklima gelir.. Rabbim tum Kucağı bos annelerinde kucagini doldursun. O mis cennet kokusunu hepsine nasip etsin. Kuzuna da binlerce kez masAllah. Rabbim nazarlardan korusun.
Cnm şu fotoğrafa varya saatlerce bakılabilir aglayasim geldi valla mucizeni kokla yerimize maşallah 41 kere hemde
Oyyy ben bu minik uğur böceğini yerim ya. Rabbim güzel yavrunuzu size bağışlasın insallah canım benim. Allah'ım bu güzel meleğe çooooook güzel sağlıklı ve uzun ömür nasip etsin. Rabbim acısını hiçbir zaman göstermesin. Hayatı boyunca hep yüzü gülsün inşallah. Minik melek yaaa
Rabbim senin yokluğunu ona onun yokluğunu sana göstermesin inşallah amin
Oldu mu şimdi senin yaptığın sabah sabah hamile bir kadını ağlattın
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah annelik bambaşka bir duygu ❤
1,506,231 soru
24,588,704 cevap
362,881 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın