0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından
Kızlar eşimi bugun iş yerinden birisi yani ondan üstü olan kişi eşiyle birlikte evlerine yemeğe davet etmiş yani butun gun onlarlaydi sehir disindan gelen misafirleri gezdirdiler hep birlikte misafirlern arasnda bayan da var biz de oglumla hava soguk diye katilamadik bi de arabada durmazdi. Neyse esim gelip beni almadi yani beni de almasi gerekmiyor muydu  bozuldum acikcasi o zaman esim de katilmasaydi yani

8 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Sen gidemiosan eşinde gitmesin cnm bnde üzülürdüm
(1,455 puan) tarafından
Ya sonuçta eşin seni bilio içi nasl fahat edip gezdi sen olsan onu bıraksan ve erkekde olsa içlerinde ne düşünür ben olay yapardm gidemez yani
(667 puan) tarafından
Yok gezmek zorundaydi cunku arabayi o kullandi ama mecburi gibi bi durumdu o yuzden ona bisey diyemem ama su sonuncu hareketne kizdm ben ben de ona gore davrancam ona bundan sonra
(1,455 puan) tarafından
Yani yapılana karşılık ver cnm
(667 puan) tarafından
Evet cnm anlayisli davranmiyor bana bazi konularda onlarn memleketne gittgmzde de hemen hemen her.gun beni annesi ve kizkardeysle birakip oradaki arkadaslaryla bulustu yani bu tarz davranslari var ben de ona gore davranicam artik
(1,455 puan) tarafından
En iyisni yprsn ttlm
-Reklam-
0 oy
(382 puan) tarafından
bilemedimki herkes eşiyle gitmişse eşinin sanada demesi lazımdı  Valla açık ve ne benim eşimi yemege çagırcaklar kadınlı erkekli göndermem ya benle ya hiç 
(667 puan) tarafından
Bugun geziye katilamadik can m cinku disarda cocuk usuyeblirdi arkasndan yemege gidiliyor eve esim beni almiyor cidden sinr oldum yani
0 oy
tarafından
belki çocukla zorlanır orda deye almamistir
(667 puan) tarafından
Valla canm kendi bilir bundan sonra ben de oma gore davranrm ona ben herseyi ince dusunuyorum ona karsi ben de is yermden bi durum oldugunda onu goturmm bundan sonra
0 oy
tarafından
Ben üzülürdüm ama çocuktan dolayı almamış işte adam seni
(667 puan) tarafından
Hayir yemege alabilirdi ama,canm
0 oy
(964 puan) tarafından
Benim eşim o durumda asla gitmez. Hava soğuk çocuk var biz başka zaman eşlik edelim der. Durur evde benimle. Gitmemesi gerekiyordu eğer mecbur değilse ama mecbur sa bişey diyemem 
(667 puan) tarafından
Ben de davet ederken esli davet ederm evli birisini eger dusunup de etmemislerse o zaman da esm gitmeyeblirdi cnm
(964 puan) tarafından
Belki onlar davet etmiştir seni de ama esin hava soğuk diye senin gitmeyecegini düşünerek dememistir sana. Buda olabilir mi
(667 puan) tarafından
CNm eve davet.edlmis hava.soguk bile olsa ne olacak
(964 puan) tarafından
Aynen öyle sıkıntı eşinde bence
(667 puan) tarafından
Evet canm
0 oy
tarafından
Yemek is yemegiyse cocukla zor oldugu icin sizi almamistir.Lakin keyfii bir yemekse sizi kesinlikle almalıydi yada esim ve cocugum ewde bekliyor gitmem lazım demeliydi.
(667 puan) tarafından
Iste bn de onu demesni beklerdm canm Evde esim cocugim bekliyor diyebilirdi eger davet.etmedilerse yani ben olsam bu sekilde derdm ama bundan sonra benm de is ortamimda bi durum oldgnda almiycam onu anlar belki
0 oy
tarafından
Yanı çok saçma olmuş bencede senide almalıydı 
(667 puan) tarafından
Iste uzuldm canm
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Aplam doğum yaptı eşi yurt dışından geldi ve adam 2 gün evde durmuyor aplam evde çocukla boğulurken o geziyor davetlere gidiyor 

Yani anlıya ağın yalnız değilsin bu konuda canm
(667 puan) tarafından
O daha da kotu e oyle evlilik yurumez ki canm
(2,160 puan) tarafından
Yürüyor canm aplam sabrediyor sadece.
Adam çocuk için değil gezmek için gelmiş diyor resmen çok sıkıntılı ya
Allahım hepimizin evliliğine mutluluk saadet anlayış versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 333 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy