0 oy
3,299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

image

kızlar akşam boktan bi sebeple kavga çıktı sen benim amcamı niye aramıyorsun diye beni dövdü daha bi kaç sebep ev soğuk bende annemlere gönder biraz irda kalım hava ısınınca geri gelim biraz senin annenin orda biraz benim annemim orda dedim diye beni dövdü bende abisini aradım geldi kızdı baya öğüt verdi bende babamın evine gideceğim dedim yarın durmam burda bu kaçıncı dedim oda babanı aramadı herkezin sıkıntısı kendine yeter dedi düzelir herkezin başından geçiyor dedi ama ben aradım babamı sabah anlattım hepsini daha önceki kavgaları da biliyorlar anlatmak istemezdim ama kafamı dura 6 7 kez vurdu üzerime oturup tokat attı boğdu resmen beni dayanamadım kızım 7 aylik daha ne yapayım sizce gidiyim mi babamın evine çok zoruma gitti başımın boynumun ağrısından uyuyamadım sabaha kadar bide yaptığını da bakmıyor gece zorla yattı benimle ne yapayım kizlar:'(ağlamaktan gözlerim sisti

70 Cevaplar

0 oy
(491 puan) tarafından
vay şerafsiz vay 

nasil morartmış ya adi pislik 

git bacim burnunu sürtsün pislik 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok gecmiş olsun Cocuk bunlara şahit oldumu aklını yitircek yavrum yaa :'(

(5 puan) tarafından
Oldu en çokta ona ağlıyorum gülüyordu birden sustu gözleri kocaman oldu bize baktı
tarafından
Allah ın cezası iblis çocuk var ya zalim köpek cok üzüldüm :(
(5 puan) tarafından
Bende çok üzüldüm ama işte oldu malesef
0 oy
tarafından

:'( ne diyecegimi bilemedim. Eger bosanma niyetin Yoksa darp raporu da alma, cunku darp raporu aldiginda dava da aciliyor uzakladtirma veriliyor sonrada sen sikayetini sikayetini geri ceksende kamu davasi suruyor bide onlari yaptigin yaptigin icin (hakli oldugin halde ) bide knlar yuzunden dovmeye kalkmasin. Bosanacaksan git helsini yap bosanmayacaksan bi skainles biraz ayri kal hatasini anlasin. Allah yardimcin olsun . Tukuruyum onun amcasina

0 oy
tarafından

Elleri kirilsin pisligin :angry: tabiki git bundan ne koca olur ne baba Allah yardimcin olsun

0 oy
(452 puan) tarafından
ALLAH kahretsin onu neye var böyleleri anlamıyorum vala ya insan nasıl el kaldırıyor böyle nasıl işkence yapıyor ALLAH yanına bırakmaz bunu kesinlikle git babanın evine. İnşallah çocuk bunlara şait olmadı onun yanında olmadı bunlar 
(5 puan) tarafından
Oldu malesef en çok ona ağlıyorum nasıl korkarak baktı yuzume kendime acımıyorum ona açıyorum zaten
(452 puan) tarafından
eleri kırılsın inşallah yüzü hiç gülmesin emi çocuğu nelere şait etiriyor
0 oy
(143 puan) tarafından
Allah eli kırılsın inşallah erkeklik mi bu ya nasıl elini kaldırır Sana eşindir Die pek bişey yazamıyorum Ama yazıklar olsun onun o erkekliğine tabi gıt ilk değilse sonda olmayacak o tokatlar canım Allahım yardımcın olsun ne deyim valla Ara aileni gelsinler sen tek değilsin çok şükür 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
O sana bunu yapiyosa sen hic dusunme bile git babanin evine ya akillanir gelir yada bitsin boyle kendinede bebeginede yazik.
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Darp raporu alıp şu pislige dava aç 
0 oy
tarafından
Bu şekilde dayağı hiç bir kadın hiç bir sebeble haketmez ve sustukça devamı gelir .ailen sahip çıkarsa düşünme bile arkana bakma
0 oy
tarafından
Anlamadım gece zorla yatı benimle derken sana o pislik tecavüzmu eti git karakola şikayet et pisliği
0 oy
tarafından
Allah belasini versin öyle kocanin koca mı o şeref.siz. sakin bekleme bir kere ses etmezsen yine yapar daha beterini yapar polise git hiç durma
0 oy
(243 puan) tarafından
Pislikkkkk elleri kirilsin insallah bence hemen polise git ve darp raporu al hayat bu nolur nolmaz sakin durma kuzum bu adamin yaninda adamda denmez ya gerizekali hayvanat ay sinir oldum ya yanina kosup gelesim geldi kendine bunu yapma hemen toparlan ve git nolur
0 oy
(855 puan) tarafından
Hala o evde durup bi de fikir mi aliyosun babama mi gideyim diye? Allah rizasi icin yapmayin kendinize sunu yapmayin yapmayin yapmayin. Insan olarak gormuyo musunuz kendinizi? Nasil bu kadar sakin kalabiliyosunuz anlayamiyorum ya! Kim o adam kim veriyo sana bunlari yapma hakkini ona? Sana bu adamin yaninda cesaretini kim veriyo? Adam diyorum da küfür etmemek icin. Yoksa siz böyle hem dayagi yiyip hem dizinin dibinden ayrilmadikca bunlar daha coook adam zanneder kendini. Herkes yaşıyormuş bunlai bi de savunmaya bak! Biz yasamiyoruz canim her evde siddet yok. Insan olan insan gibi davranir karisina Rabbimden emanet aliyor nikahina sonra bu hale getiriyor. Akliniz fikriniz var Allah askina yaptirmayin kendinize bunu. Muhtac misin sen elin psikopat oglunun dayagini yemeyi kendine yakistiriyo musun da bi de soruyorsun ne yapayim diye! Derhal polise git derhal!
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Rabbım gostermesın ama ben boyle dayak yiyip babama demesem babam kocamdan snra bıde beni dover kendımı ezdırıp kimsesiz gıbı alcak bı adama razı oldugum ıcın.. 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Darp raporu al acıma deli misin şu haline bak seni öldürebilirdi. 

Git babanın evine raporunuda al içeri attır
0 oy
(2,354 puan) tarafından
Darp raporu al canım ne olur ne olmaz ileride ne olacağını bilemezsin elinde bir belgen olsun. Ve babanın evine git buna katlanmak zorunda değilsin unutma kimse kimsenin kölesi değil yada eşisin diye herşeyine göz yummak zorunda değilsin
0 oy
tarafından
Canım ailen sahip çıkıyorsa ve durum bukadar ciddiyse git yeter artık kadınların çektiği.
0 oy
(798 puan) tarafından
Soyle dusun 7 aylik kizin var ilerde Allah korusun onun basina ayni şey gelse napardin. Otur kocanin evindemi derdin onu kurtarirmiydin?
0 oy
(820 puan) tarafından
Babanin evine gitmedende darp raporu alda gozu isildasin bi o nasil dovmek Allah bildigi gibi yapsin bunlar erkek musvetteleri elim ayagim titredi ya yeminle:((
0 oy
(417 puan) tarafından
SENIN KOCANIN ŞARAP CANAGINA SIC...M LA BEN O VURUYORSA BEN BIN VURURDUM ONA NASIL USTUNE OTURTTURUP DOVDURTTUN KENDINI YAZIK DEGILMI SANA SUSMA...AL BEBEGINI GIZLICE GIT BABANIN EVINE BU KADAR DAHADA SORU SORMA O PEZEVEN...GIN YANKNDA KALIRSAN DOKTUGUN GOZYASLARINA YAZIK

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,376 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,575 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,652 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra guler (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,692 cevap

328,913 kullanıcı

...