0 oy
1,849 göst.
Diğer kategorisinde (622 puan) tarafından
Kizlar burda hamile olan var anne olan var yeterince psikolojimiz bozuk lutfen çin ve deprem postlari paylasmayin burda biraz kafa dagitmak istiyoruz ama daha beteer oluyoruz biraz anlayis guzel anneler lutfen 

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
valla ya show haber gibi hep tekrar tekrar ayni şeyler
tarafından
Yine doksana cakmissin topu "))
tarafından
her aksam bir espiri :)
tarafından
Evet ay googleda cikiyormus
tarafından
ha biri buraya girip üye olmuş bakmis ha ordan bisey ararken cikmis ayni hesap bence
tarafından
Ya oylede orda cikmasi daha tehlike bnce sildm iste bu yuzden bnde
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Aynı postu yemınle ben açıcaktım ama ters tepkı alırım dıye açmadım kafamız dagılsın dıye giriyoruz her yerde deprem haberı zaten korkuyoruz 
(1,263 puan) tarafından
Korkma kiz korkunun ustune git paylas gitsin  :)
(1,827 puan) tarafından
Herkes ıstegını paylasmajta ozgurnus ya ne cekınıyon soyle gitsin ha ben actım da noldu.. Suclu guclu oldu.. Cunku kimseye laaf anlatmaya cabalayamam bu saatten snra konustu konustu susyldu kavga kaos seviliyor cok
+1 oy
tarafından
Tam üstüne bastın vallahi tebrik ediyorum çok çok haklısın 
(622 puan) tarafından
Gercekten zaten geceler haram oldu uyku uyuyamiyorum korkudan ve burdada birsuru sey goruom daha kotu oluom
tarafından
Valla bende öyle oldum canım sıkılıyor bi giriyorum virüs muhabbeti deprem konusu zaten haberlerde görüyoruz burda kafa dağıtalım diyoruz burası daha beter korkutuyor rüzgardan korkarmı insan valla dün gece rüzgardan korktum iyice büzüştüm yatakta Allahım n'olur kızım uyanmasın bende uyuyum da bi an önce sabah olsun diye dua ettim yeminle
(622 puan) tarafından
Bn dusuk yapcam die odum kopuyo
tarafından
Allah korusun kuzum oku üfle kendini ayetel kürsi inşirah bol bol oku
(622 puan) tarafından
Hep dua ediyorum canm dusunmemeye calisiyorum ama illaki bi yerde goruom yine ayni eskisi gibi oluom
+1 oy
tarafından
Oyle her seyden etkileniyorsan bu tarz yerlere girme canim  
(622 puan) tarafından
Orda soramadigimizi burda tecrubeli annelere soruyoruz canm burdakiler daha bilgili ve tecrubeli ablalarimiz var .
tarafından
Psikolojik destek al canim eger her okudugun seyden etkileniyirsan bu durum normal degil ayrica  gundemle alakali seyleri paylasmalari bence cok iyi dusun coronavirusunu henuz duymayan bilmeyen var  burdan okuyup önlem alabiliyorlar  bir de basliktan belli o tarz seyler girmeyin
tarafından
Ister istemez bakiliyo girme demeyle olmuyo canim evet ortalik kotu ama guzel seyler paylasarak unutabiliriz dimi
tarafından
Sen okuyunca  etkileniyorsun  paylasan da paylasip konusunca rahatliyordur bence gereksiz abarti
(622 puan) tarafından
Canm bn bu olaylardan snra oyle oldum madem oyle tum turkiye destek alsn
+1 oy
(1,263 puan) tarafından
Paylaşınca ne oluyorki burdan çözüm mü buluyorlar anlamış değilim biz paylaşmayınca duyarsız oluyoruzdur gözlerinde bende hiç sevmiyorum böyle şeyleri heryerden bulduklarını paylaşıyorlar sanki haberlerde izleyipte kendimizi uzdugumuz yetmiyor gibi sürekli vuris paylaşımları paylaşılıyor elin laneti bokuna kadar yiyor derdi bizi buluyor 
(5,514 puan) tarafından
Tamam anladimm:))
(622 puan) tarafından
Canm bn vandayim ve onlari en iyi bn anlarim cogul konusma bnm yasadigimi eminim sen yasamamissindr 7.2 lik depremle sallandim evimi akrabalarimi kaybettim dusunmeden konusma mesoş ...
tarafından
Mesoş az kaldı linç edecektin beni :D
(5,514 puan) tarafından
Benimde ailem urfada besik gibi salandilar ben burda aglamaktan hellak oldum bazen empati kurmak icin yasamak gerekmiyor ornekler yetiyor..
(5,514 puan) tarafından
Hahahhaha ☺️☺️
+1 oy
tarafından
Geçen bende aynı şeyi yazdım ama yok yine aynı sürekli kıyamet kıyamet diyor ya kıyametin olcağı varsa olur yani buna kimse engel olamaz Allah bilir belki kıyamet olmadan yarın biz olmayız boşuna böyle şeyleri yazıb kendilerini korkutuyorlar 
(622 puan) tarafından
Aynn canm Yaran Allah Yine alan Allah Allahtan baska kimse bilemez
tarafından
Aynen har şeyi bilen Allahtır
(622 puan) tarafından
Rabbim korusun bizi
+1 oy
(10,041 puan) tarafından
Etkileniyorsanız tvde izlemeyin yahu ne garip insansınız. Hayatın gerçekleri bunlar maalesef. 3 maymunu oynayarak geçmiyor hayat. İsteyen istediğini paylaşır burası özgür bir platform, herkesin görüşü farklı. Gebe yeri ayri, bebek bölümü ayrı burası sohbet bölümü. Sürekli bi şunu paylaşmayın psikolojimiz bozuluyor, bencil olmayın insanlar istediğini paylaşır. 
(622 puan) tarafından
Olabilir ama dedigim gibi anneyiz anne adayiyiz cik etkileniyoruz misal bn diger taraflara bakmam burda daha bilgili ve tecrubeli anneler var die
(10,041 puan) tarafından
Asıl o tvye bakmayın medya algisi ile psikolojinizi bozuyorlar. Ben tvye bakmıyorum mesela haberler falan izlemem. Ben de çoğu şeyden etkileniyorum burda büyü, yok 3 harfliler yok falan filan yok aldatmalar giybetler banada gina geldi ama hiç bir zaman post açmadım çünkü biliyorum özgür bir platform. Etkileniyorsan okuma diyorlar insana ee kalıyorsun öyle
(622 puan) tarafından
Bn onlari okuyunca etkilenmiyoru hurafe cunku ama deprem ve vuris bir gercek bunuda biliyorum ama biz anneler ve hamiller hasasasiz biraz  bni anlarsn artk ne demek istedigimi bn tartisma amacli acmadim postu guzel bi dille yazdm herseyi
(10,041 puan) tarafından
Hurafe olan 3 harfliler mi yok yani büyü falan öyle mi:) neyse bir şey demiyorum evet sadece hamileler hassas biz anneyiz evladimizi düşünmüyoruz zaten. Neyse iyi akşamlar
(622 puan) tarafından
Orda anne ve hamileler yszdm tekrardan okursan anlarsn canm ;)
+1 oy
(2,422 puan) tarafından
Herkesin mizaci farkıdır... sen okuyup korkarsın kimisi araştırıp okuyup rahatlar belki paylaşıp rahatlar.. O yüzden herkes istediğini yapicak engelleyemeyiz depremin oldugi6 bin kişinin yaralandığı  41 kisinin öldüğü  zman bari 1 gün komik  bisi paylaşmayın bu milli bi yas  dedim  bi ton  tepki aldım . Ve sonra dedim banane paylaştıysa  onun ayıp onun ümarsizlği girme görme  cik uygulamadan dedim kendime.. çünkü sinirde olsam oda onun düşüncesi bidahada bu konuyu açmadım..  insanların yaşadığı  az buz bisi değil dünyaya yayılma ihtimali olan virüste öyle o yüzden bi süre  bu ikisni  hep duyicaz malesef keşke olmasa keşke duymasak ama yapacak biisi  yok o tarz postları okuma. 

Misal bu korkanlar girmesin yaziyo işte muska dir rüyadır yazıylalar ben çok etkilenirim  asla girmem. Giripte korktum paylaşma diyemem çünkü beni ilgilendirmez 
0 oy
tarafından
düzenlendi
Evet en azından çok dehşetli şeyler paylaşmayın gerçekten üzülen insanlar var ben etkilenmiyorum virüs vs ama hamişlerim korkuyor 
(622 puan) tarafından
Bn daha yeni 4 aylik hamileyim ve cok etkileniyorum :((
tarafından
Dikkate alırlar kuzum
(622 puan) tarafından
Insallah gercekten psikolojim cok bozuk ve hep aglamakliyim
tarafından
Aaaa kendine gel bakayım kızarım bak :/
(622 puan) tarafından
Gercekten kotuyum :(
0 oy
(530 puan) tarafından
Aynn öyle unutuyorum bi nebze de olsa buraya giriyorum deprem virüs falan bende hamileyim etkileniyorum yani herkesin evladı var yani yapmayın korkuyoruz yapmayın 
(622 puan) tarafından
Evet dusuk yapicaz korkudan iyimi olcak ozmn
0 oy
tarafından
Haber de izleme i zaman sosyal medyada bile yer yer bunlarla dolu gündem bu arkadaş bozuluyosa psikolojin buraya girme 
(622 puan) tarafından
Of of of bi anlamiyonuz ya insani dicek bise bulamiyorum burasi korku tuneli degil anne ve bebek platformu
tarafından
Her yerde var onlara soyke
(622 puan) tarafından
Kime ne soylicem post actm goruyo herkes zaten
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Ohoo ona bakarsan bende aldatılma postlarından etkileniyorum sonra kendi kafamda kuruyorum. Yani illa ki olacak böyle şeyler de yapacak bir şey yok 
(622 puan) tarafından
Aldatilmadan korkmuyorum okadar buyuk bise degil bnce bn esim tarafindan rahat oldugum ve guvendigim ivin bni sarsan deprem ve virus
(2,860 puan) tarafından
Bende eşime güveniyorum çok şükür ama insan okuyunca bile kötü oluyor ya benim de başıma gelirse der ki ister istemez bu bi ihtimal sonuçta yani :)
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Hamilelerin yeri gebelik bolumu boyle seyler o tarafta paylasilmiyor burasi gebelik disi soru sohpet

Insanlarda korkularini anlatip rahatlamak istiyolar genelde baslikta da belirtiliyor etkilenen girmez bakmaz 
(622 puan) tarafından
Kuzu elimde degil yani sen etkilenmiyomusun gorduklerinden
(5,514 puan) tarafından
Tabikide etkileniyorum uzuluyorum tuylerim diken diken oluyor ama post acmayin etkileniyorum diyemem
(622 puan) tarafından
Yani bu konuda acilmaz bnce sonucta anne ve bbek platformu bura haksizmiyim
(5,514 puan) tarafından
Konu hakli veya haksiz olman degil insanlar yasiyor bunu, bu gercegi kullagimizi yada gozumuzu kapatarak gormemezlikten gelemeyiz her yerde giruyoruz haberlerde sosyal medyada radyoda daha bir cok yerde
(622 puan) tarafından
Dogru ama birazda rahatlamk biran olsun unutmak icin burda zaman gecirioz
0 oy
tarafından
Aynen oyle gulum
(622 puan) tarafından
Ama kimse anlamiyor hemen bi tepki ve saldiris anlamiyorum
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Fazlasıyla katılıyorum ama abartan ve asparagas haber paylasanlara dahil bu sözüm.. Kemdılerını korkutmayı mi sevıyom ar anlamadım, bosver kime ne anlatıcan.. Baslıkta yazıyorsa bakma yazmayana ıcınden saydır ben oyle yapıyorum.:) (aslı henuz olmyn haberleri paylasan ortamı germeye bayılanlar kastım) 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,012 göst.
0 oy
22 cevap 1,031 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 681 göst.
0 oy
37 cevap 1,438 göst.

Kategoriler

1,468,729 soru