0 oy
536 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,462 puan) tarafından
22 ülkeye sıçramış biri de komşu ülke allah yardım etsin bize....... 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ayyyy bugün başıma ne geldi eczanedeydik eşim ilaç alıyordu oğlumda bebek arabasında baktım bi.kadın bi erkek çekik gözlü girdi içeri oğlumun bebek arabasını bakıp yaklaşmaya başladııı ödüm koptuuuuuu sevecek diyeee oğlumu nasıl alıp kaçtığımı bilmiyorum yani virüsten dolayı korktum sonra eşim onlar japondu dedi
(499 puan) tarafından
Şaka yaptım canim zaten:)koruman gerek tabi .valla bende korkuyorum geçen AVM ye gittik ama korka korka .bende görsem cinli falan direk topuklarim heralde .Allah evlatlarımızı korusun .bizleri de korusun tabi .bı yandan depremler bı yandan salgın hastalıklar dünyanın sonuna dogmusuz
tarafından
Hhahahha damla ya :D kahkaha attım çok yaşa sen emi ama gayet normal bende olsam aynını yapardım hatta onlar içeri girer girmez ben alıp bebeğimi eşimi kaçardım sanırım :/
tarafından
Kız napam baktım geliyor döndüm bidaha baktım yine geliyor ödüm koptu ne ara oğlumu alıp kaçtım hatırlamıyorum normalde hem araba hem çanta ağır gelirdi o an ikisini bir almışım kaçıyom:)
tarafından
Hahhah Evlat aşkı, annelik iç güdüsü ve gücü bu Damlaaa :)    Allahım korusun bütün yavrularımızı❤️
tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(163,546 puan) tarafından
Pislikler mundar seyleri yiyolar baslari beladan kurtulmuyo
(1,462 puan) tarafından
Maskeyle geziyoruz
0 oy
(1,884 puan) tarafından

Yinede allah yardım etsin tez zamnda şifa versin versinki daha da çok yayılmasın dua edelim onlara değilde bebeklere çok üzülüyrum :(

0 oy
tarafından
Haberlerde yok da instagram sallanıo ıstanbulda olen de var hastalıktan ulkemıze geldı devletımız saklı tutuo
(1,462 puan) tarafından
Biz sa lak değiliz ki saklı tutuyorlar herşeyin farkındayız allah yardımcımız olsun durum çok ciddi ve vahim maskesiz dolaşmayın
tarafından
Aynen yemın edıyorum anneme gıdemıyorum annemın evden çıkmasını ıstemıyorum aramızda 2stlık mesafe var metroya falan bınmem lazım biran önce bıtsın gıtsın deprem vırus derken yıprandık bu ay
(1,462 puan) tarafından
Kıyamet yaklaşıyor diyorlar virüs deprem yangın olucakmış
tarafından
Allahım korusun
0 oy
(253 puan) tarafından
Kızlar valla en iyisi bi müddet dışarı çıkmamak olabildiğince kalabalık yerlerden uzak duralım yoksa bizde yanarız valla alllah korusun rabbim zaten onlarada öyle bi ders verdiki umarım akıllanıp öyle her bulduklarını yemezler ne iğrençler ya insan bu kadar aciz olur 
0 oy
tarafından
Rusya sınır kapısı kapalı olduğu halde oraya çıkmış virüs 26 ülkeye... .

Ve Afrika da çekirge salgını var insanlığı bitircek deniyor cnku gıda yiyolar ve açlık susuzluk olcak kıyamet alametleri bunkar teker teker çıkıyor
(1,462 puan) tarafından
Lassa virüsüde var allahm ya :/
tarafından
Evet ateşten öldüler yaa

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 321 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 408 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
31 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 755 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yyyyyyyyyyyyyyyy (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,823 soru

24,174,595 cevap

336,041 kullanıcı

...