0 oy
352 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bir cogumuz eşlerimizin ailesi ile sorunlar yaşıyoruz yeri geliyor kavga ediyoruz bazen de küsüp mesafe koyuyoruz 

Ben bunu daha çok dini anlama bağlayarak yorum yapmak istedm kimse yanlış anlamasın kimseyi kinamam başıma gelir veya kimseye niye öyle ediyosn diyemem ama şöyle söyleyeyim benim kayınvalidem zamanında çok sıkıntılar yaşattı bize hemde kayınpederimde aynı sekikde .. çok üzüldüm Kirildim hakaretler edildi önümde ki ekmege bile laf edildi .

Esime annen şöyle yapıyor falan deme gereği duymadım çünkü aklı olan insan görür hele de merhameti vicdani varsa şükür ki eşim görüyordu 

Arama mesafe koydum ama eşime sen görüşme demedim annesi sonuçta burda görüyorm annesine hakaret edenler falan ne kdr haklı olsanız da annesi.. basen çok cahil olup saçma sapan akıllar veriyolar ama duymazdan gelmek en güzel cevap seviyesine inecegine 

Kayınvalidem felç geçirdi uzun dönem yatalak kaldı ve ona ben baktm kimse demeden işimi bırakıp yıllarca baktım 

O zamanlar her yanina gittiğmde gözü yaşlı bakıyordu anlıyordum ki pişman . Ben ona cevabimi boyle verdim ve onu vicdani ile bıraktım benden helallik istedi helal olsun dedim

Ama iyi ki de mesafe koydm kavga yerine kırmak yerine eşime şikayet etmek yerine vsvsvs çok sebei var şimdi karşılığını alıyorm.

Bizde anneyiz bir gelin yüzünden veya oğlan yüzünden insan evladından ayrı kalmamalı şikayet duymamali 

9 ay karnında taşımış sen sırtında Mekke'ye kadar taşısanda hakkı ödenmez 

Seni emzirmis uykusuzluk yaşamış belki de babanın kahrını sen varsın diye çekmiş bırakıp gitmemiş

Veyahutta gitmiş kim ne yaşamış bilemeyiz ama vixdan ve merhamet kazanılan şeydir doğuştan verilemez insana bunu ne kdr çok tekrar edersen vicdanini o kdr çok insan olmayı öğrenirsin

Kalp kırmak için dünya çok küçük ölüm hepimize çok yakın .. 

Bugün variz yarın yokuz.. insanların ne dediği ile ne yaptığı için uğraşmak boş vakir öldürmektir bırakın herkes yaptığınin bedelini zaten ödetecek sen yüz göz olma Allah'a havale et .. 

Şuan dünyanin sonu geldi kim bilir yarık yokuz .. 

İnsanlarin kulakları sağır gözleri kör olmuş sen ne dersen de bir böyle artacak

Sen doğru yoldan şaşma müslüman kardeşim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ama canim bir de şöyle düşün. Kimse kimsenin bebegine cocuguna mudehale etmemeli degil mi?

Benim cocuguma kendi dogurmus gibi emzirmeye calismasi ya da, sen bakamiyorsun ben senden iyi bakarim demesi dogru mu? Sonucta her kadinda annelik ic güdüsü vardır. Bizi yetersiz gormeleri dogru mu? Yanlis anlama soylediklerine sonuna kadar hak veriyorum.
tarafından
Onların dibini yaşadım seviyeli şekilde cevabini verdim sadece burda ki maksat kin tutup hakaret etmek arkasından onu yanlış buluyorum sadece
tarafından
Anladim canım
-Reklam-
0 oy
(17 puan) tarafından
Haklisin ama unutulmuyor kapanmıyor bazen açtıkları yaralar.  Zaten dili kötü kalbi kötü insandan uzak durmak en iyisi her zaman.. Allah onları bana muhtaç etmesin inşallah.  Beni de onlara. 
tarafından
Kin tutmak iyi deil insani değiştirir zaten
(17 puan) tarafından
Kime göre neye göre. . Ama ben kim tutmam ofkem bazen tavan yapar hepsi bu sonra yine çıkar aklımdan.  Ama koyduğum mesafenin iki ucu artık bir araya gelmez gelmesinde inşallah nerden baksan her tarafı dert tasa.
0 oy
tarafından
Haklisin ama bazen de oyle olmuyo iste
tarafından
Bilemicem .......
0 oy
tarafından
Peki sen mesafe koydugun halde cazgir ne dedigini bilmez yılışık numaradan ayılan bayılan bi kaynanan olsaydı???Ben bakmam.Siz bakmissinz o sizin gururunuz.Ben esime soledim nisanliyken o da busekilde kabul etti...Baban hasta olursa sırtımda tasirim ama annene bakmam dedim.Bizimkisi cok deisik bi kadin anlatilamaz.
tarafından
İnanırım değişik tiplere canım anlattığn kişilik bnm babannem.. numaralar yapardı göz boyamak kötü göstermek için ama adalet var Allah tarafından sen iyilik et denize at Allah sana mükafat verir bakmak zorunda deiliz tabiki vicdana kalmış bişey
tarafından
Anne gibi deilki kaynana gibi olsun:( Cok imreniorm salvarlı fistanli elleri kına kokan başörtülü hanimhanimcık kaynanalara.Bizimki gelinleriyle yarısan yırtık kot giyen kahkaha atan ama gicik gicik cilveli bi kadın.Allah islah etmio.Bole nefret doluyorum ona.Heryerde rezil edio.Kimseyle tanistiramiorm.
tarafından
Yaaa :((( gerçekten öyle mi allah ıslah etsin çok zor
tarafından
Oyle canm malesef:(Esimde bu durumdan rahatsiz uyariyor soyluor ama dinlemior.
0 oy
(673 puan) tarafından
Bende çok ağır şeyler yaşadım dediğin gibi hareket ettim ama çok ağırıma gidiyor kocaman insanlar bu dünyanın geçici olduğunu vs bilmiyorlar mi biz neden genç yaşımız da bu kadar mantıklı hareket etmek birseyi yutup susmak zorunda kalıyoruz çok zoruma gidiyor ama allah görüyor eşim de görüyor bana daha çok bağlanıyor bu bana yetiyor eşi anlayissiz olanlara allah yardım etsin 
tarafından
Amin canım Allah korusun kötülükten

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 566 göst.

Kategoriler

1,491,980 soru

24,379,125 cevap

348,594 kullanıcı

...