Gecen hafta cuma oglen kontrole gtdim beni yatisa aldilar kasilmalardan dolayi yatdim nst ye bagladilar cumartesi aksam 5 e kadr sanci ckdim siddetli bir sekilde altdan bakdilar acilmam olsun diye ck zrladilar cok zor bian o hastaneden cikamycami dusunmeye basladm cok agladm stres yapdim psikolejm bozuldu dgmuycak sandim snra olmuyo diye sezeryana aldilar belden vurulan o kocamn igneler verdikleri elektrk ck canmi ykdi bayilcakdm korkudan uyutdular ck korkdum icn yarm saat snra kavusduk yanma yatirdilar gercekden deymis o acilara 3 gunde siddetli bas agrisi sirt boyun kasilmasi cekdim anestesiden dolayi agri kesicilern faydasi ykdu bu arada benim gbi olanlara neskafe gold oneriyorm icmelerini bnada bi kmsumuz syledi icdim bi iki kere gecdi Rabbim burda dogumu bekleyen herkeze yardımcı olsun sakin stres yapmayin kesnlelikle bn braz nazliydim yapdim korkdum kotu gecdi heycaninizi sakn kaybetmeyin yemin ederm sonu ck guzel stres yk ama heycan yapin dogum yapan herkeze Allah saglikli buyutmeyi nasip edsin ve yolunu bekleyen herze Rabbim mutluluklarni yasatsn :) not sakın korkmayin ilk dogum yapacaklar hata yaparsınız bn gibi (:HEYCAN:)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:-) sonuca odaklanmak lazım yoksa korkuyor insan. Benim 2. Sezeryan olcak bakalım biraz heyecan korku var
nerede dogum ysptin canım
Bebeqin doqumunu anlatana kadrki yazdklarin yureqimi hoplatti yemin ederim. Kocaman igne acilma olmamasi falan terledim:( ama bebeqin olduktan soraki duyqunuda cok guzel anlattin:) yasadim yani emin ol
Sakın korkmayın diye yazmışsın. Kocaman iğne verdikleri elektrik diyorsun nasıl korkmaz insan. Kardeşim olan bütün kötü olumsuzlukları yazmışsın zaten insanlar ki bende dahil korkan bir sürü hamile var .sonra da değmiş diyorsun. Psikolojimi fena bozdun.
Allah analı babalı büyütsün de önce elektrik çarpar gibi kocaman iğneler acılar acilma olsun diye cok zorladılar vs dedikten sonra sakin korkmayın demekte yani :)
1,489,887 soru
24,350,343 cevap
346,447 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın