0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gazeteci Barıs Yarkadaş twittirda paylaşmış. Dün istanbul tıp fakültesi çocuk acil birimine 6 yasindaki cocuk getirilmis. Saglik bakaninin coronavirus turkiye de yok lafini yalanliyor. , gercekten oyle mi acaba? Coronavirus turkiye geldi de. Insanlar paniklemesin diye medyaya duyurmuyolar mi?

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nedense banada bi çok şeyi saklıyorlarmış gibi geliyor, ortalık karışmasın diye.. mesela şuan ülkemizde h1n1 diğer adı şey olan hastalık grip gibi yaygın ama asla önlem adı altında hiç bişey yapılmıyor bahsedilmiyor. Geçen Çinlilerin biri öyle çıktı onuda çok normalmiş gibi açıklıyorlar.. Şaştım. Şaşkınlıklada ve endişeyle izlemeye devam ediyorum. Aonumuz hayrolsun. 
tarafından
Dünyaaa'm ❤️ tünaydın bitanemmmm..
tarafından
Tünaydınnnn yorum altı yorum en sevdiğim ☺️❤️ birde kurgucum olsa ohh
tarafından
Benimdeeeee ❤️❤️❤️ neredeydin gece? Whatsaptaydın değilmi heheeh, Gece tuğbasuuu yormuştur kurgucumuzu bebeğim ekşın vardı :D bende yeni girdim daha göremedim :)
tarafından
Yok gece uyuyordum ben
Bensiz ekşınlara girmek vayy beeee:)))
tarafından
Oyyy tüh ya.. Bebeğim tuğbasu uygulamayı çoşturdu inanki :D
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Canım valla ben artık hiç paniklemiyorum  bilmiyorum ama hers yi normal karşılıyorum  
tarafından
Ay normal karsilanacak bi durum mu ki turkiyenin sonu olur colugumuz cocugumuz biz nasil disari cikicaz
(12,271 puan) tarafından
Bilmiyorum  cabi m herkeste  bir ensede korku
Darbeyle  yapamadıklarını  böyle oyunlarla  yapmaya çalışıyorlar
tarafından
Allah su mubarek gunde onlari bildigi gibi yapsin. Rahat nefes alamaz olduk
(12,271 puan) tarafından
Âmin canım  benim inşallah
0 oy
tarafından
Olabilir kzuum cok fazla disari cikmamak lazim ciddi bi durum sen ne zaman uyandin :)
tarafından
11 de uyandm sen :)
tarafından
Ayni bende :)
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Öyle bisey olsa ölümler olmazmi 
tarafından
Etkisini 14 gun icerisinde gosteriyomus arastirirsaniz bilgi sahibi olursunuz
0 oy
tarafından
Antalyadaki cinden gelen tatilcileri geri göndermişler çıkarsa antalyadan çıkacak gibi geliyor bana 
tarafından
Her an her yerden cikabilir ulkeye giris cikislar iptal edilmedi sonucta
0 oy
tarafından
Boyle bişey olsa neden gizlesinler neden milletimize zeval getirsinler.. İnşallah bu ülkeye girmez. 
tarafından
Insanlarin panik olmamasi icin olabilir mi .Eger aciklasar ortalik karisir herkes birbirine girer
0 oy
tarafından
Artik ruyalarima giriyo ya valla yaa
0 oy
tarafından
Çok kafaya takmamak lazım korkuyorsanız kalabalığa çıkmayın mecbur kalmadıkça ellerinizi bol bol yıkayın işte 
tarafından
Sadece bunlarla bitiyo mu sence? Biz disari cikmiyoruz ellerimizi bol bol yikiyoruz peki gelen misafirler esim hergun ise gidiyo milyon tane insanla gorusuyo hastalik oluyo mecburen hastaneye gidiyoruz ekmek alinacak mecburen bakkala gidiyoruz. Cozum bu mu disari cikmayalim ellerimizi bol bol yikayalim?
tarafından
Başka ne yapabilirsin ki yapılacak ilanları ben san söyledim onun dışında hiç bir şey yapamazsın ki
tarafından
Devletimizin bi cozum bulmasi gerekiyo. Ama her zaman oldugu gibi cumhurbaskanimiz sonumuzu kendi eliyle hazirliyo
tarafından
Yani adamın bizi düşündüğü yok ki canım kimin umurunda ki ölmüşüz kalmışız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
19 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 480 göst.
7 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,100 göst.
8 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❣AYSUDEMIRCIOGLU❣ (311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,615 soru

24,101,027 cevap

332,408 kullanıcı

...