0 oy
689 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bazi insanlarin yorumunu okuyorumda bu neyin havasi ya anlam veremiyorum bu ne ukalalik biri gelmis yeni tanismak icin supheleniyorsan muhattap olmazsin burda insanlar size yardimci olmaya calisiyor bir paylasim yapiliyor sirf bikac insandan birkac ay once geldin diye bi tavirlar havalar yapilan sey cidden ozel hayatinda cok eziklenmiski burada kendi kendini tatmin ediyor benim kariyerim olmasina ragmen hayatimda kimseyi ezmedim hakkida yok kimsenin ezmemde ukalalar haric
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post

13 Cevaplar

0 oy
(2,631 puan) tarafından
Boşverse yaaa burdaki insanları takmaya değer mi?
(245 puan) tarafından
Aslinda umrumda degil ama buna uzulebilcek insanlar umrumda canim kimsenin kimseyi kirmaya hakki yok cogu lohusa cogu anne cogu haile duygusal insanlar yaziktir gunahtir zaten hayatimizda yeteri kadar anlayissiz insan var burda derdine derman arayan insanlari uzmeye kimsenin hakki yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani bole insanların bide is hayatinda oldugunu düşün...Kendinden tecrubesizi ez babam ez yaparlar.
(245 puan) tarafından
Kendi kaynanalarina laf ediyorlar bunlarin kaynanaligini dusunemiyorum canim:)
tarafından
Kapıya koyarlar gelinler bunları;)))Ya bende bazen cinnet geciriom ama her konuda deil yani.Dini konulardaki sacma goruslere.Siyasi konusmalara.Cocuk duser hastaneye goturmez buraya sorar onlara.Kanamasi olur gitmez onlara.Kocasi dövmuş öldürecek hala kocam kocam diyen aciz kadınlara cok sinirleniorm elimde deil canm.aslinda banane ama yani bunlar bana cok sacma gelio.Yoksa yeni gelenle dalga gecim vs seyler yapamam.
(245 puan) tarafından
Haklisin bazen benimde dalgaya aldigim komik buldugum postlar oluyor ama kizmak ayri sey yok biri tanismak icin post acmis tanismiycam banene bunlarda yeni turedi gibi laflar cok sinir bozucu bu kadin lohusami hamilemi anne mi yani her turlu ruh hali olabilir zaten hayatinda belki o anlayisli insanlar yok burdakilerden medet umuyor dusuncesizce sacmasapan konusuyorlar bunlara kiziyorum yoksa gecen bayanin biri evcil kusundan corona virusu gecermi diye actigi posta cine gidip geldiyse belki diye dalgaya aldim cunku komik :) bide bosa evham yapmasin diye kizdigim sey bu insanlar hamile lhousa olabilir hassas davranmak lazim hamileleri lohusalari anneleri kimseye yedirtmem:)
0 oy
tarafından
Burayı onlar kadar önemseme boşver :/
(245 puan) tarafından
Aslinda umrumda degil ama buna uzulebilcek insanlar umrumda canim kimsenin kimseyi kirmaya hakki yok cogu lohusa cogu anne cogu haile duygusal insanlar yaziktir gunahtir zaten hayatimizda yeteri kadar anlayissiz insan var burda derdine derman arayan insanlari uzmeye kimsenin hakki yok
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Evet bazen gözüme denk geliyo neyin havası bend anlamıyorum
(245 puan) tarafından
Yazik aciyorum sadece
0 oy
(452 puan) tarafından
boşver hiç takma bende geçen okudum bir yorum daha sonra post açtım empati sorunu diye postumu kapatılar hemen hiç takma bile 
(245 puan) tarafından
Haklisin canim ben sadece hassas insanlar icin actim postu ben onlar kadar hassas degilim burdaki sacma insanlara onlar adina uzuldugum icin bunlarin lohusasi var hamilesi var annelik depresyonu olan var sen boyle yaparsan gercek hayattaki insanlar ne yapar
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Evet bende görüyorum birde farketti bazılarında  başklarına benzeme çabasında 
(245 puan) tarafından
Komikler ya hayat bunlara dogru duzgun bir rol vermemis kendi ezikliklerini burda tatmin ediyorlar ama ben hamileleri lohusalari anneleri onlara yedirmem bu konuda cok hassasim
0 oy
(740 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum yeni gelene  bi afra tafra  neyin havası sen annenden ciktim da biz karpuz kabugudanmi çıktık dün biri sınır anıyla bisey demis kadin kadini linç edio ya bi dur  küçük dağları senmi yarattın valla ben çok sıcak kanlı iyi bi insanım lakin böyle birime  denk gelmedim gelirsem de  bilemiyorum ama  sana katılıyorum  canim 
(245 puan) tarafından
Aynen canim ya bu insanlar anne lohusa hamile duygusal insanlar zaten kimi kaynanasindan kimi gorumcesinden kimi esinden kimi anasindan babasindan dertli zaten bide senin üzüp incitmeye ne hakkin var burda kafa dagitiyor insanlar bu neyin tavri daha hassas olcaklarina yeminle bu tarz insanlara yapilana acimiycam nickleri kazidim beynime
0 oy
(168 puan) tarafından
Valla canım hoşuma gitmeyen paylaşımlar falan oluyor hemen çıkıyorum çünkü biliyorum tartışıcaz ne gerek var diyorum bin kere anlatsakta anlamayacak insanlar var 
(245 puan) tarafından
Oda dogru canim haklisin
0 oy
(1,263 puan) tarafından

Inan takılacak kadar ciddiye alma burayı burdaki herşey anlık bi bakmışsın paylaşım yapmış aylarca burda bi bakmışsın programı silmiş üyeliğini silmiştir biranda ortadan kaybolur yani kimseyi ciddiye alma ben giriyorum okuyorum cevab verirsem veriyorum yoksada asla polemiğe girmem burdakilerle:)

(245 puan) tarafından
(1,263 puan) tarafından
Ego tatmin etmek isteyenler onlar
(245 puan) tarafından
Kocalari cok tatmin edemiyor heralde egolarini burda tatmin ediyorlar evlerden irak Allah kocalarina sabir versin
0 oy
(359 puan) tarafından
Bi kaç kişi var benim de sinir olduğum aman boşver tapulu yeri değil bura kimsenin ama çok kalbi güzel temiz insanlarda var 
(245 puan) tarafından
Aynende canim kimsenin kimseyi uzmeye hakki yok
(359 puan) tarafından
Tabi canım kesinlikle
0 oy
tarafından
Evet malesef kendini cok bilmis ustun goren yuksekten bakanlar var
(245 puan) tarafından
Kendi egolarini baska yerde tatmin etsinler burda hamileleri lohusalari anneleri kimsenin uzmeye hakki yok
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Var öyleleri sinir bozmaya değmez ☺️
(245 puan) tarafından
hamileleri lohusalari anneleri kimsenin uzmeye hakki yok oyuzden sinirim bozuluyor canim
0 oy
tarafından
Evde agzını acamazz burdaa mubarekk susmuoo
(245 puan) tarafından
Sorma canim ya susmasa iyi bide hadisz hadsiz konusup milleti asagilamaya calisiyor
tarafından
Baska bısı yazacaktımdaa bana ayrıkı oyle seyler :)
(245 puan) tarafından
Yani bende en kibar halimle yazdim:)

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 417 göst.
+2 oy
2 cevap 142 göst.
+1 oy
14 cevap 487 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.

Kategoriler