biliyorm hepmizin sorunu var ama artik dayanamiyorm kayinvaldiem yok benim kayinpeder 5 kere evlenmis suanda bekar cok lafini bilmeyen bi iinsan 5 aylik hamileyim kizim olucak diye sacma sapan konustu ogluma baska kadin alirm bende iste oglan degiomis zaten falan diye sacma sapan konusyor cok aglafm cok gucume gidiyor esimde cok kiziyor bole konusmasino ama ne derse desn laftan anlamiyo cok ahimi aliyor hamile halimde kacinci aglatisi beni Allahim goruyor bu halde doktuum goz yasini :(
Allah yardimcin olsun er yada gec ettigini bulur sen üzme kendini eşin sana destek cikiyor ya ona bak sen kendi evinin icine bak. Kayinpederinle birlikte mi yasiyorsunuz
Çabuk everin kocayı:)) 5 kadınla doymamış tovbe Yarabbim
Uckuruna duskun bi adam bosver ne diye kafana takiyon muhattap bile olma aglama bebegine yazik
Allah yardımcın olsun inşallah var hala böyle insanlar erkek çocuk düşkünü ama takma esin arkanda o yeter sana bence çok şükür en önemlisi o
Canım eşin bile babasını aramazKen sen niye ariyorsun üstelik eşin senin tarafında arama demiş saygıdan ariyorsun ama saygı karşılıklıdır seni sevmiyo olabilir ama sana ve hamileligine saygı durmak zorunda arama huzurunu moralini bozmasına izin verme onun yolu belli zaten 5 evlilik yakında 6 da yapar
Tarlaya ne tohum atarsan o çıkar deyip çıkardım ben olsam
Aksam aksam sinirim bozuldu ya... Soyle kadınları bi mal gibi gören insanlardan nefret ediyorum Allah hepsini bu dünyada da ahirette de hesabını sorsun. Boyle ata da olmaz olsun. Hic lafını esirgeme pis adam ya
Sən ayrı yaşayırsansa canım elə insanı arama axtarma.
Canim bosver ne takiyorsun yaa esin öyle birsey mi yapicak ? Hayir esin memnun mu ? Evet. Babasina kiziyor mu ? Evett eee sen neyi takiyon . Bosverr oyle dediginde iyi olur valla baba cok yoruluyom ev islerinde alda bi tane benim pisligimi temizlesin de dalga gec gir girra al ben öyle yapıyorum şahsen:)))) hic canını sıkma bence bosa stres yapiyorsun saglikla kal :))
Hıc muhatap olmama senin yerinde olsam. Aynı evde değilseniz yanına bile gitme derim
Tatlım benim... Kadınsın sen. Gücünü kullan, eline maşayı al biraz. Ilk ultimatomu eşine ver mesela. Bir kere daha hadsiz hadsiz konuşursa evden kovarım haberin olsun de. Hatta kayınpederine de söyle. Konusursa da kov hatta. Söylediğini yapan bir kadın olduğunu görsünler. Şu an kendini koruyamazsan ileride kızını nasıl koruyacaksın?
1,488,163 soru
24,326,242 cevap
345,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın