0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından
Kızlar ben aldatılmaya çok karşı biriyim şuan yazarken bile göhsüm sıkışıyor Allah hiç birimize yaşatmasın ama bugün bizi yoktan var eden Allah ın büyük emridir zina nankör kul Allahdan korkmadan utanmadan onun emir ve yasağını çiğneyip zina yapıp eşini aldatoyorsa önce yaradanına saygısızlık yapmış olur karısı nerdee kaldı yani Allahdan korkup utanmayan benim sevgimden mi utanacak ama yine de Rabbim iz tövbe kapısını açık bırakıyor affediyor bu noktada eşi pişman olduğunda affetmemek ne kadar doğru oluyo biz niye sindiremiyoruz aman ya yazarken bile kötü oluyorum siz ne düşünüyorsunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ben herşey e varım konuşarak  halledileceginden yanayım  

Ama aldatmanın  açıklaması yok 

Eşime söyledim eğer bir gün beni aldatacak olursan tek ricam aldatmadan şöyle 

Yollarımızı  ayılarım  

Hiç kırılmak yeterki hazmehazmedemediim  birşey yapma
(359 puan) tarafından
Bende hep derim benden usanıp negret ettiğin ayrılmak istediğin hün aldat ama mutlaka boşan başka türlüsü asla olamaz diyorum ama hikaye valla 3 çocukla ne halt yicem Allah ım kader etmesin
(12,271 puan) tarafından
Amin kuzum bende de 4 çocuk  var
ANNEM  ve 2 küçük akrdesim var babam da yoknarkadamda  duracak  
Rabbim eşlerimizi  doğru yoldan ayrımasın  inşallah  amin
(359 puan) tarafından
Amin inşallah canım bana gideceksen de çocuklarımı vermem der hep biliyor musunuz gerçekten o karakter bi insan bazen sadece çocuklarım için sabrediyorum o kadar zoe ki ever diyoruz iste mahkeme var adalet var falan fistan da hepsi hikaye o süreçte neler yaşarız kim bilir her gün ni kadın cinayeti duydukça bi tarafları kalıyo bizde yaparız der gibi aman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence affedemez insan affettim der ama icten etmez bi kere yapan bidaha yapmaya musait çünkü 
(359 puan) tarafından
Yok ya affedemez sindiremez
0 oy
tarafından
Çünkü utanan erkek kalmadı.Aldatan bidaha yapıo bidaha yapıo...Bide aldattiginda karısıni sucluo.Ben Rabbimin tovbe etselerde boyle insanlara ceza vermeyecegini dusunmuorum.Unutmayin ki en adil o dur!Karısını 1 kere bile uzse akan gozyasinin hesabini sorar kii aldatmak zinaa yaptirimini sen düşün.Tovbe bile etsen Rabbbim affeder lakin cezasız bırakmaz...O bizi yarattı beynimizden kalbimizden geceni bilir.Lakin kocan seni aldatsa gercekten pismanmi bir dahasi olurmu bilemezsin.Bu suphede kemirir durur seni.Yuvada huzur mu kalır ask mı kalır.Ben bole dusunuorm.
(359 puan) tarafından
Malesef öyle
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Nasıl sindirilsin ki..

Düşünsene sana dokunduğunda ona dokunduğunu hatirlayacaksin

Acabalae geçecek sürekli zihninden..

Ben o yüzden bosanilmasi taraftarıyım..

Çünkü unutulmaz bence..hem ömür zindan olur..

Yaşamadım Rabb'im yaşatmasın kimseye
(359 puan) tarafından
Ama ne yapacağız kadın başımıza aile desen bş yere kadar hayat şartları zor aman vallahi hergün artık bunu düşünür oldum pskolojim bozuldu off nerdeysee hergün kendimi böyle şeylere hazırlamakla uğraşıyorum eşimle hün geçtikçe uzaklaşıyoruz bağımız yok sevgi çok çok azaldı saygı yok içimden bişeyler düzeltme hevesi bile yok mutlu olma hevesi bile yok
(3,443 puan) tarafından
Zaten cümleye başlarken öldürdün kendini..
Ne demek ne yapacağız kadın başımıza..
Sen dünyayı değiştiren kadınlar kadın kitabını okusana bı
Sen annesin..
Senden güçlüsü Yok bu dünyada..

Ha olmadı yollar mi ayrılacak baş göz üstüne
Ama asla yıkılmam
(359 puan) tarafından
Aslında karakter olarak görünüş olarak çom güçlüyüm sağlam duruşluyum ama içimi sor ni kuş kanadı gibi beni çok sindirdi çok bastırdı kendimi çok zayıf hissediyorum ona hiç belli etmem mağrur dururum ama gel bide içime bak
(3,443 puan) tarafından
Tedavi ol canım bak ben boşanmak istiyordum
Eşimi sevmediğimi bile düşünüyodm
Ki severek evlenmiştir
Sonra psikologa gittim ve şimdi iki çocukla balayında gibiyiz
(359 puan) tarafından
Yok canım sıkıntı sadece bende olsa yaparım ama asıl tedavi görmesi gereken eşim gir gide kendini bozuyor yemiyo beni de bozuyor
0 oy
tarafından
İhaneti kimse affetmez ama çaresi yoksa kabullenir belki ...
(359 puan) tarafından
Değil mi bi çok kişi de öyle canım mecburiyetten susuyor
0 oy
(740 puan) tarafından
Çok zor bi durum kimseye rabbim yasatmasin  yaşayanlarada  rabbim sabır versin kocasının  da belasını versin evdeki namuslu karısı dururken  böyle pislik yapiosa  nalet olsun ona
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Allah yasatmasin diyorum sadece... rabbim korusun :/ büyük konuşmak hiç istemiyorum.. 
(359 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah yaşatmasın
0 oy
(855 puan) tarafından
Bence affetmek Allaha mahsus. Rabbim hicbirimize yasatmasin. Ama ben aldatmanın pişmanlığı olacagini düşünmüyorum. Karakter gostergesi kesinlikle. Kendi davranisin sorumlulugunu alamayip pisman olan adam benim sorumlulugumu alamaz diye dusunuyorum... Evlerden ırak olsun...
(359 puan) tarafından
Doğru canım aynen öyle
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Canım Allahın merhameti affı bizim hayal edemeyeceğimiz kadar büyüktür.. O tovbesini eder belki günah yönünden affedilir onu Rabbim bilir. Ama bizimde kocalarımızda haklarımız var evlenmek gibi boşanmakta hak. Erkek yapar affedilir kadın yapar öldürülür. Aldatmak itaatsizlik karaktersizliktir yuvanın zaten yıkılmasıdır. Allah kullarının kendine eziyet etmesini ister mi hiç.. Sadakatin olmadığı yerde hiç bir insan kalmak istemez hepimizin nefsi var insanoğlu herşeye alışır doğası gereği.. Benim fikrim bu şekilde. Allah dusmanima bile vermesin Allaha büyük konuşmuş olmayım ama ben affetmem. Benim fikrim bu şekilde.
(359 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 225 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,484 göst.
0 oy
8 cevap 270 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
+2 oy