0 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım bana annesiz Nasıl yaşıyorsun anne diyor ben sensiz asla yaşayamam diyor. Konuyu kapatıyorum. 

Ah Bi bilse yaşamak zorunda oldugumu belkide büyüyünce bütün sorunlarımızı çözebilme konusun da iyiyizdir ama yinede bir anne şefkati değmeli yüreğe değil mi. Neyseki Allahın şefkati anne babadan daha çok yoksa nefes mi alınır. 

11 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Rabbim onunda sabrını veriyor, annesiz büyüdüm o yüzden kızıma sımsıkı sarılıyorum. Rabbim onları bize, bizi onlara bağışlasın inşallah ❤
tarafından
Amin inşallah. Neyseki annesiz büyüdüğün halde kendini çok güzel yetiştirmişsin aklı başında bir annesin en azından evladın nasiplenecek bu duygudan.
(10,041 puan) tarafından
Rabbime şükürler olsun varlığıda gördüm yokluğuda, vefasızlığıda gördüm iyiliğide, hayatın zorluklarını küçücük yaşta sırtlanınca insan kendi kendini yetiştirmek zorunda kalıyor kuzum. Allah izin verirse inşallah o günleri görürüm ❤
tarafından
İnşallah Asena çok mutlu olur ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Annesiz derken vefat mı etti yoksa küsmüsün
tarafından
Vefat etti canım
(10,041 puan) tarafından
Ah ben bunu bilmiyordum:(( Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah kuzum
(7,931 puan) tarafından
Bende 10ay önce kaybettim. 10 aydır Bi kanadım kırık. Oğlum ve eşim sayesinde ayaktayım :(
tarafından
Mekanlarını cennet eylesin inşallah alışılıyor canım Bi şekilde maalesef
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Cocuk hakli insan sarilip kokusunu icine cekmek istiyo bi gorsem musluklar bosalcak cok zor 
tarafından
Tez zamanda kavuş inşallah ❤️
(163,444 puan) tarafından
Ins ⚘⚘⚘
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Canımın taaa icii... :/ 
tarafından
Canım benim ❤️
0 oy
(105 puan) tarafından
Bir gün evladimda bana by soruyu soracak .annesiz lik çok zor annem gelecek bana bakacak diyenlere imreniyorum keşke olsa bir köşede otursa nefesi yeter di...Allahin takdirintakdirine boynumuz kıldan ince... Sabr versin bize rabbim
tarafından
Amin çokta içerleme canım güçlü dur ki bebegin hissetmesin ❤️
Mekanı cennet olsun.
(105 puan) tarafından
Sağol canim tum meleklerin mekanı cennet olsun...
tarafından
Amin inşallah..
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Benimde babam vefat etti. Rabbim bizi çocuklarımızdan ayırmasın
tarafından
Amin tek tesellimiz onlar. Allah rahmet eylesin..
(1,795 puan) tarafından
Amin cumlemizinkine
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Serçe kız önce adını merak ediyorum 

Kızın kaç yaşında  

Benimnoglullarim  da anlıyor  

Artık babaları  güzel seyler alınca  onları sevince  hemen bana gelip anne senin babanda  seni seviyormuydu  

Sana birşeyler aliyirmuydu  

Bende hep doğruyu  soyluyium  

Babam varken babaya hasret  büyüdük  

Doyasıya  sarılıp öpmedi bizi 

Keşke sağ olsaydı  da duygularımızı  söyleye bilseydik 

Annemi  düşünemiyorum  ALLAH  yardımcın  olsun  canım  benim  

• Annesizlik  babsizlikan  bin n kat  daha zor:blush::'(
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Kuzum annesizlik nasıl biseydir bilmem ama 

Anneden anneye de fark var mesela ben güçlü bir annem olsun isterdim arkamda dursun beni savunsun kendi işini kendi halletsin

Benim anneannem ve özellikle de teyzem çok güçlüdür sabırlıdır kendini savunandir ama annem sadece korkar ve aglar ona bakarak ben senin gibi olmicam dedim ve herkese dur dedirttim kayinvalidemle bu yüzden çok iyi anlaşırız bana hep destek olmuştur annemden daha yakındır

Annem sadece gelinlerini ogullarini koruyup kollar oda çıkarım var da ondan der benden uzak dururum 
tarafından
Haklısın bir anne cesaretli olmalı herkese göre şekil almamalı canım
0 oy
tarafından

Cnm o kadar anlıyorum ki seni ben 12 yasimda annemi kaybettim öyle bir acılı tarifi hicc yok evet babam var ama annem gibi olmaxki sıkıntım oldugunda telefon açıp akıl alacağım bir annem yok baba evine gittiğimde şefkatiyle isinacagim bir annem yok ve benim gibi bir sürü kişi var sabrediyorum dilerim cennette kavuşuruz ama olmuyor işte evlatlarım var beni seven bir kocam var ama kalbimin diğer yarısı yok ben annem öldüğünde kalbimin hislerinin yarısını kaybettim anne olunca söz konusu söylenecek çok şey var ama işte diyemiyorsun rabbim sabır versin:'(

0 oy
(373 puan) tarafından

Benim annem sizlere omur:'(ben 6 yasimdan annesizim

tarafından
Allah rahmet eylesin kuzum..
(373 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(2,591 puan) tarafından

20 yıl oldu annem öleli.. hemde gözümün önünde araba çarparak :( ağlarım her aklıma geldiğinde eşiminde annesi ölmüş en büyük destekçilerimden biridir.. ama üvey annem var sağolsun

tarafından
Başın sağol sun çok üzüldüm :(
(2,591 puan) tarafından
Allah razı olsun canım.. insan alışıyor bir süre sonra.. alışmak zorunda kalıyor doğrusu
tarafından
Aynen zorunda kalıyorsun..

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 190 göst.
16 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (9,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 811 göst.
0 oy
9 cevap 305 göst.

Kategoriler

1,472,278 soru

24,109,343 cevap

332,873 kullanıcı

...