Islamin ilk kadin şehidi Sümeyye Annemizdi
Summeyye annemizi kızgin kumlara yatirdilar ve oğlu ammar bin Yasinin gözünun onunde işkence yaptilar ve dedilerki putlara tapicaksin ama O La İlahe İlAllah Muhammeden Rasulullah demekten vazgecmedi ve develerin ayaklarina bağladilar develeri ters yone göndererek Sümeyye annemizi SEHIT ettiler Sümeyye annemizin kanı kızgin kumaların üstünde La İlahe İlAllah Muhammeden Rasulullah yazdı
Bugün sen tiktokta basında başörtuyle yatak odanda video cekiyorsun ve ben müslümanim diyorsun yarin ahirete gitittiginde sen sümeyye annemizin torunu Allah rızasi icin Sümeyye annemizin yüzüne nasil bakicaksin ne cevap vericeksin Rabbim imanı hakkiyla yasayip ölmeyi nasip eglesin insAllah
Tesettur anlayışı bile kimi icin basina bir sal takmak oluyor. Bonesiz sal modasi cikmis saclari gorunuyor dar bilekleri acik pantolonla hatlar belirgin. Bu sekilde asiri belli makyajlar ve tiktokta danslar. Tek kelime ile YAZIK
Eşinin kuzeni benim yatak odamda sürekli çekip Atıyor atma diyorum dinlemiyor artık bisey diyemiyorum ama çok rahatsız oluyorum sonuçta benim özel odam kendi icimizide yaşadığı için daha iyi biliyorum allah ıslah etsin o tiktok denen şeyin kalkması gerekiyor gençlerin durumu iyi değil
Biliyor musun ne düşünüyorum
Onceden bütün iskenceler varmış ama hiç tecavüz yokmuş yani hiç bahsedilmedi hiç duymadım
Şimdi de hiç bir işkence yok tecavüz var
Hemde büyük küçük demeden
Yaşlı bebek demeden
1,468,225 soru
24,055,397 cevap
329,882 kullanıcı