0 oy
1,618 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Islamin ilk kadin şehidi Sümeyye Annemizdi <3

Summeyye annemizi kızgin kumlara yatirdilar ve oğlu ammar bin Yasinin gözünun onunde işkence yaptilar ve dedilerki putlara tapicaksin ama O La İlahe İlAllah Muhammeden Rasulullah demekten vazgecmedi ve develerin ayaklarina bağladilar develeri ters yone göndererek Sümeyye annemizi SEHIT ettiler Sümeyye annemizin kanı kızgin kumaların üstünde La İlahe İlAllah Muhammeden Rasulullah yazdı :'(

Bugün sen tiktokta basında başörtuyle yatak odanda video cekiyorsun ve ben müslümanim diyorsun yarin ahirete gitittiginde sen sümeyye annemizin torunu Allah rızasi icin Sümeyye annemizin yüzüne nasil bakicaksin ne cevap vericeksin Rabbim imanı hakkiyla yasayip ölmeyi nasip eglesin insAllah:(

15 Cevaplar

+1 oy
(10,041 puan) tarafından
Tiktok miktok, instagram kullanmıyorum. Orda gezinip sonra ordakileri konuşmakta bir tuhaf. Ne işin var zaten tiktokta. 
(10,041 puan) tarafından
Tiktok saçmalığıni kullanıp ordaki saçmalıklara söz eden sensin. Youtubeda benim karşıma hiç bir şey çıkmıyor valla istediğim konuyu arayıp izliyorum. Önyargılı neden olayım ki, tiktok dünyanın en saçma uygulaması bana göre.
(10,041 puan) tarafından
Tamam arkadaş ne istersen onu kullan sen
(2,765 puan) tarafından
Herkesin düsüncesi farkli dusunceyi uygulama sistemide farkli ben zaten hep bu tarz postlar aciyorum elimden geldigince ogrendiklerimi ogretmek icin bugun o videoyu gorunce summeyye annemiz geldi aklima onu ornek gostererek bur da paylastim burda kac bin tane kisi var belki biraz da olsa Allah rizasini kazanirim diye paylastim
tarafından
Ulan asenanın annesi, sebi alnından öpüyorum alnından :D
(10,041 puan) tarafından
Merveee ben de seni öpüyorum:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok haklısın allah hayırlı ölüm ve imanla ölmeyi nasip etsin.

Bende anlamıyorum bu insanları çarşıya çıkıyorum kadının başında baş örtüsü var ama altında dar pantolon var allahım ya diyorum bu ne ve kendime bakıyorum aman oram buram belli olmasın diye bol bol giyiniyorum çünkü yüce Rabbimin istediği gibi olmaya çalışıyorum 
(2,765 puan) tarafından
Ben bisey diyemiyorum islam bile zorlastirilmis bir din degil davetle yapilan bir din ama hak olan bir din ve tek din o hem dinim islam diyoruz hem de yahudi kızlarin yaptigini yapiyoruz rabbim ıslah etsin insallah
tarafından
Amin inşallah ya allah sonumuzu hayretsin
(2,765 puan) tarafından
Amin ecmain
0 oy
tarafından
Haklısın cnm ben o video izledim çok duygulandım şimdi kadınlarda haya diye birşey kalmamış Allah sonumuzu hayır etsin
(2,765 puan) tarafından
Amin insallah rabbim bir yahudi gibi ölmeyi degilde bir müslümana yakisir sekilde son nefesimzde kelimei sehadet Eshedü ve enla ilahe ilallah ve eşhedü enla Muhammeden rasulullah demeyi nasip eğlesin
tarafından
Amin amin amin inşallah cnm valla çok korkuyorum o cehennemi düşündükçe elimden geldikçe dinimize uygun bir şekilde yaşıyorum hatta ilerde carsafaa bile giymeyi düşünüyorum ben Sümeyye anamızı gibi Fatıma anamız gibi biri olurum inşallah rabbim in huzuruna yüzümüz ak bir şekilde çıkarız inşallah
(2,765 puan) tarafından
Insallah rabbim kalbindeki güzelligi ruhunada islesin insallah ben 13 14 yaslarinda carsaf giydim ama kaza sonucu carsafimin heryeri kan oldu bide parcalandi birdahada almak nasip olmadi 6 yil gecti kıyıpta parcalanmis carsafi atamiyorum bile
tarafından
Ya çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm rabbim birdaha alıp giymeyi nasıl etsin inşallah ❤️
(2,765 puan) tarafından
Insallah canim insallah cok sagol
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum tiktok hatta gicik oluyorum.. boxxxx o uygulamaya
(4,173 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canim berlinde sirf türk arab 1 sokakta 3 cami var Elhamdülillah
(2,765 puan) tarafından
Ben bilmiyorum ama sadice soylenenlerden yola cikiyorum sen orda yasiyorsun cok cok daha bilgilisindir o camiler dolmuyordur ama degilmi keske burdaki camilerde eskisi gibi dolup taşsa
(4,173 puan) tarafından
Bende istanbuldayken büsürü cami gezmiştim eşimle mimar sinana felan gitdik mest oldum ya    Istanbul von özledim ya hayirlisi bakalim nezaman gitcem yine

Berlin Köln cok cami var     o bir yerler tek tük dogrudur
Bide Berlin arab camisi zencilerin camisi bosnalarin camisi pakistanlilarin her türlü insan var MaşaAllah
(2,765 puan) tarafından
Bende istanbulda buyuk camilere gittim karsiya gecip o bagazin mukkemmeligine sahit oldum rabbim ne guzel nimetler vermis ama iste deger kiymet bilmiyoruz  insallah tekrar gelmek gormek nasip olur sana canim
(4,173 puan) tarafından
Sagol canim benim
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Amin canım benim . Tesettur insanların tarzı olmaya başladı artık. Bakıyorsun (güya) kapalı,  tırnaklar ojeli, full makyaj, hatlarını belli eden kıyafetler.... Allah sonumuzu hayır etsin...
(7,117 puan) tarafından
Allah razı olsun canım  benim. Dini şeyler paylaşılınca çok huzurlu oluyorum, rahatsız olanlarin aksine. Allah ıslah etsin öylelerini de .bazılarına göre saci görünmesin yeter sanırım.
(2,765 puan) tarafından
Bak burdaki ksilerde arada iki üc kisi cikiyor benim her dini postumda olumsuz elestiri ypaiyor ne guzel iste rabbim dahada hu,urunu bol eğlesin insallah
(7,117 puan) tarafından
Amin canım . Allah razı olsun.  Herkes kendinden sorumludur. Namaza başlayıp birakmamak için korkumu yenmeye çalışıyorum.. kendimi telkin ediyorum sürekli. Inşaallah başarırım. Dua eder misin benim için.
(2,765 puan) tarafından
Rabbim insallah senide butun muslumanlarida dogru yola gitmesini nasip eder insallah en kisa surede bir hısımla kalkip namazini kilar tesbihatini yaparsin bugün insallah
(7,117 puan) tarafından
Allah razı olsun canım.
0 oy
tarafından

Tesettur anlayışı bile kimi icin basina bir sal takmak oluyor. Bonesiz sal modasi cikmis saclari gorunuyor dar bilekleri acik pantolonla hatlar belirgin. Bu sekilde asiri belli makyajlar ve tiktokta danslar. Tek kelime ile YAZIK

(2,765 puan) tarafından
Senin yorumun gec gelmis bana kusura bakma goremedim cevabim gecikti aynen tesetturu farz degilde tarz olarak takanlar var mesela benim gorumce dioki bana kapali daha cok yakisiyor ondan takiyorum bas ortuyu diyor yani ona emrolundu diye degilde yakistigi icin takiyormus
0 oy
(11 puan) tarafından

Eşinin kuzeni benim yatak odamda sürekli çekip Atıyor atma diyorum dinlemiyor artık bisey diyemiyorum ama çok rahatsız oluyorum sonuçta benim özel odam :(  kendi icimizide yaşadığı için daha iyi biliyorum allah ıslah etsin o tiktok denen şeyin kalkması gerekiyor gençlerin durumu iyi değil 

(2,765 puan) tarafından
Tiktok yokkende vardi bu olaylar sadice gun yuzune cikmiyordu simdi millet tuvalette ne yaptigini cekip atiyor bunun tiktokla alakasi yok ben mesela tiktokda hocalarin vaazlerini izleyip paylasiyorum onemli olan dogru kullanmak  
Yatak odama ben kendi anami bile sokadim sokmamda evde biri gelcegi zaman aninda kitlerim odamin kapisini kendi kzi kardesim balkona cikcam dedi olmaz dedi icerde namahrem var giremezsin orasi iki kisilik özel bir yer kalbi kirildi agladi sevmiyorsun dedi ama simdi kendide evlendi ben ona diyorum sindi sakin yatak odana birilerini sokma
(2,765 puan) tarafından
Simdi beni daha iyi anliyor sende elinden geldigince özen goster bir iki defa uyar baktin olmuyor o eve geldiginde musait degil icerisi de sokma
0 oy
tarafından
Durumlar hiç iyi değil zaten gençler çok kötü bir yolda ilerliyor heleki o sosyal medya olduğu sürece ilerlemeye devam edecek her şey normallestirildikce özgürlük diye diye alıp  basını gidiyor herkes çok yazık şu nesile çok....
(2,765 puan) tarafından
Aynen cok haklisin bu tiktok yokken de bu olaylar oluyordu elbet ama youtubede arastiran pek olmuyordu simdi titok cikti kimler nerlerde video cekip atiyor gecenlerde bi abi ve kücük kiz kardes video cekiyor ama nasil biliomusun kız arkasini kameraya donmus salliyor abide kahkahayla cekiyor simdi o kizi cocuk yetistirmeye aldilar daha dun mugede ne  bebek cinayetleri bulundu hepside tecavuzden dolayi dünyanin sonu iyiye gitmiyor
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Haklisin ama anlayana canım kimisi tesettürlü oldgunu sanıyor ama basite hafife alıyor...

Keşke bir bilseler tesettür tarz değil farzdır diye ama bizim elimizde gelen bisey yok her insan her şeyi yapmakla serbesttir konuşunca haksız oluruz.
(2,765 puan) tarafından
Beni suan bu postta haksiz bulanlar bile var bilmemk degil ogrenmemek ayiptir ben sadice ogrendigimi paylastim bak mesela cogu kisi bilmez islamin ilk kadin sehidini bu post sayesinde ogrenmis olfular
Benim gorumcem tamda dedigin gibi basortuyu kendine yakistigi icin giyiyor farz oldugu icin degil benim sayemde babasi ona kuran aldi daha o kuranin bir sayfasina bile dokunmadi ne kötü bi durum rabbim ıslah etsin insallah
(14,061 puan) tarafından
Amin canım inş
0 oy
tarafından
Aminnn canım amin valla bu dünyanın çivisi çıkmış ve farkındaysa çoğu kız birbirne özenip kapalı şuan bazı kızların Allahın rızası için kapandığını düşğnmüyorum modaya uyuyolar bir ton makyaj tamam benim başjm açık ama duam rabbim bana gerçekten kapanmayı nasip etsin demek hep
(2,765 puan) tarafından
Insallah ben inaniyorum sende iman güclu kapanirsin ve bu konuda cok haklisin kapali olupda o kafasindaki turbana saygi gosteremeyenler var
tarafından
İnşaAllah canım Allah razı olsun ❤
0 oy
tarafından
Ben 3 yildir tovbe ettim ve ferace giyiyorm renkli asla gitmiyirm ustelik o kadar saygisiz insan varki bana suriyelilere venzetmissin kendjni bu ne halin biraz kendne bak makyaj yap her giruslerinde laf sokmalar gel bana sor ben daha birgun bile donup onlara siz basinz kapali niye alta deri tayt giyorsunz demedim cunki saygım var ve herkes kendi mezarinda yanacak asla ne bi yemk fotisu ne bi kendi fitimu paylasmiyorm ama inlara anormal geliyor dinimz bubu gerktiryor neyi anormal bende anlamadim siz yapmiyirsunz ben size bsey diyormuyum demiyirm degilmi kalp kirmamk icin sesimi etmiyirm ama bi gün cok kötü patliyacam bu depremler neden bu kadar cogaldi toprak resemn ben dayanamıyorum diye bagiriyor 
(2,765 puan) tarafından
Depremlerin cogalma sebebi zinalarin artmasi erkek erkekle evlenir oldu kadinlara zaten hic lafim yok o kadar cok haklisinki ben kendime o suriye elbisesinden aldim gorenler diyor suriyelimisin bende diyorumki suriyeli olmak türk olmak onemli degil onemli olan müsluman olmak diyorum bazilari diyor ne bu boyle cingenler gibi giyinmissin bol bol diyorlar  yemek videosunu bende daha hic paylasmadim bide varya su tiktokta o testirlari cekip atiyor hamile bayanlar benim hamile oldugumu kendi ailem 6 aylikken ogerndi oda tesdufen anam sordu karnin niye sis diye oyle soyledim yandaki komsumuz bilemz benim hamile oldugumu burda sizler ve esimin anasi babasi haric kimseye demedim cok ayip bence
tarafından
Ya benm sinur oldugum konu ben onlara sayfi duyuyorm h8cbirzamn giyinslerine yorum yapmadm onlar neden karisyorki insanlar şeytanlaşmış resmen seytana gerek yokki allah islah etsin bazi aciklar kapalilarsan daha iyi giyiniyor tesettürün hakkini vermiyeceksen kapanma kardesim senin gbler yüznden bizimde adimz çıkıyor ah canm ah artik evden cikmak istemiyirm gecen avm de bi erkek gördüm etek giymisti mini yirtmacli külotlu corap giymisti utandim kuamete az kaldi rabbim musluman mumin olarak canimzi alsin
(2,765 puan) tarafından
Amin canim amin zaten mehdi aleyhissamin gelmesine az kalfi diyorlar kiyamet alametine gore cogu kadin kız dogurcakmis erkekler azalcak erkek olanlarda kadin olamk istiycekmis ve bu kiyamet alameti senin dedigini dogruluyor ne yazikki ben cok dua ediyorum allahim diyorum sen muslumalari koru evlat atesiyle yananlari evlat ver hamile olanlari yavrusuna kavustur kiyamet simdi kopmasin diye cok dua ediyrum namazda rabbim insallah kabul eder
0 oy
tarafından
Ben kapalı biri değilim ama bakıyorum Bi çok kapalıdan daha kapalı giyiniyorum vücut hatlarım hiç belli olmuyor o tiktok zaten cehennem de odun olacak kadınlarla dolu 
(2,765 puan) tarafından
Aynen oyle iste benimkide bagimlilik ben normalde arap videolarini komik olanlari falan izlerim bide bazi hocalar orda hesap acmis arada bir cikiyor videolari onlar vok hosuma gidiyor onlarida cok izliyorum ne guzel dersler veriliyor aslinda sosyal medya cok yararli cok sey ogretiyor insana ama bazi kisiler bunu baska turde kullaniyor
tarafından
Aynen millet telefonu İnterneti sosyal medyayı kendini pazarlamak sergilemek için kullanıyor artık
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Biliyor musun ne düşünüyorum :(

Onceden bütün iskenceler varmış ama hiç tecavüz yokmuş yani hiç bahsedilmedi hiç duymadım 

Şimdi de hiç bir işkence yok tecavüz var

Hemde büyük küçük demeden 

Yaşlı bebek demeden:'(

(6,074 puan) tarafından
Kuzum baksana tvlere annesini babasını arayanlarla dolu nikahsız çocuklar
Önceden medya teknoloji yokmuş duyulmuyormus şimdi bide milletin eli boş karşı komşu perde aralığından bakıyor üstüne ekleyip yan komşuya söylüyor
(2,765 puan) tarafından
Televizyona bakamiyorum canim o odanin kaloriferi kapali yaklasik iki aya yakindir o odaya girmiyoz cok soguk  bakmiyorum arada bir kaynanaya gidersek onunki acik oluyor ona bakiyorum
(2,765 puan) tarafından
Ama sosyal medyalarda goruyorum televizyonun cikaramadigini onlar ortaya cikiyor
(6,074 puan) tarafından
Ya sonuçta bunlar gizli kalmıyor öyle yayılıyor demek istedim
(2,765 puan) tarafından
Yok anladim kuzum ben sadice izlemedigim icin mugedeki esradaki olaylari pek bilmiyorum onu demek istedim
0 oy
tarafından
Müslüman safını belli edendir. 

Takılmayın oralarda.  İzlemeyin, indirmeyin.
(2,765 puan) tarafından
.................
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Her koyun kendi bacağından asılır niye bu ara herkes kimin ne paylastigiyla bu kadr ilgili anlamıyorum herkes istediğini giyer istediği videoyu çeker KİME NE?
(2,765 puan) tarafından
Tabikide banane ama sadice istiyorum ki herkes yanlisindan dönsün herkesin yaptigi ibadet kendine ama ne bileyim burdaki konustugum herkesi cok seviyorum istedigim seyde gunahlariniz olmasin sevaplariniz olsun benim paylasimlarindan belki unutulan namzlar hatirlanir belki icinde kuran okuma aski olup okuyamayipda bu sumeyye annemizin basina gelenleri duyunce o kuran aski tekrar fiskirir okur diye payladiyorum
(1,421 puan) tarafından
Sende haklısın canım inşallah bir şeylere vesile olur yzdiklarin
(2,765 puan) tarafından
Insallah hep buldugum bilgileri yazmaya calisiyorum buraya bir kum tanesi kadarda vesile olursam birseylere gözüm acik gitemz obur dunyaya

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 575 göst.
0 oy
9 cevap 582 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde ♡MeLeK♡ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,073 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu