0 oy
340 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Daha yepyeni gebeliğim amma

Hiç iyi değilim ya günlerdir snrm bölgede gidicek :( mide bulantısı hani bi etki olsa kusarım hemen o derece bi mide bulantısı var karnım kasiklarm çok ağrıyor:( arada vücudum dökülüyor dayak yemiş gibi oluyordum ama aksamdan beri oleyim bu saat olmus hala çekiyorum kizimla bile ilglnemiorm uyutmaya çalıştım tüm gücümle ama uyumadı bende brktm dayanamdm.s kalp çarpıntısı olmaya başladı .kalbim gün güm sanki.sesini duyuorm rhtca basım çok dönüyor  canim cok yaniyor yaaaa nasil iyi olurum ben biraz da olsa raziyim bi akil verecek yardım edick birileri varmı:(((

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendini iyi hisset canm nasıl hissederse böyle olur 
(3,757 puan) tarafından
Iyi hissetmeye çalışıyorum canım ama inan şuan kızım i uyutamiorm bile hala uyanık ve oturdgm3yerden kalkamiorm bile
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
Öyle düşünme cnm kızın küçük olabilir evet ama iyi hisset kendini benim kızım da 1. 5 yaşında ve 24 haftalik gebeyim inan ki dünden beri kasiklarim sol kasigim o kadar ağrıyor ki hala ağrıyor uyuyamadım.  Risklerim var ama hastaneye gitmedim kızım küçük çünkü ama bebeğim den de önemli değil evet ama kızım da var iyi hissetmeye çalış mide bulantısı geçirecek birşeyler atıştır geçicek hepsi merak etme cnm 
0 oy
(740 puan) tarafından
ayetel kürsü  nas felak oku
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Derin nefes al ver kizima sarıl kokusunu çek rahatla. Banti icinde çubuk kraker falan ye canim ilk donem zor cidden gecio ama 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
25 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hazan (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 584 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 159 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 765 göst.