0 oy
672 göst.
Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından
Ya aklıma takıldı çokkk kafama takıyorum aklımdan çıkmıyor kızıma bakıp alıyorum daha miinacık kokusunu daha yeni aldım hayatımın en mutlu dönemi zehir oldu valla 

13 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Yaklaşıyor evet ama merak etme allahın izniyle daha var kiyamete

(314 puan) tarafından
Bilmiyorum sanki çok yaklaşmış gibi
(3,757 puan) tarafından
Daha namaz kılan allaha inan iyilik yapan vs vs vs insanlar var merak etme
tarafından
Pergamber efendimiz ümmetimin süresi 1500 yıl demiş Bi 50-100 yıl sonra Müslüman kalmayacak sanırım mehdi Deccal çıkacak
-Reklam-
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Evet kıyamet yaklaşıyor alametleri çıkıyor bir bir
(314 puan) tarafından
Offff yaaaa :(((((
0 oy
(720 puan) tarafından
Aman yok canım ne kıyameti Dünya zaten hep sorunlu hep olaylı Dünyada rahat yoktur zaten İnsanoglunun başından dert kalkmaz hicbir zaman...
(314 puan) tarafından
Çok korkuyorum ben ya
(720 puan) tarafından
Dünya o kadar tehlikeli bir yerki hayatimiz pamuk ipliğine bağlı eger ki Allah bizi rahmetiyle koruyup kollamasa şuanda bile yaşamamız imkansız :// Korktuğun zamanlarda Hasbunallahu ve nimel vekil nimel mevla ve nimen nasir  (Allah bize yeter o ne güzel vekildir ne güzel mevla ve ne güzel yardımcıdır) diye Allaha sığın sonuçta hayrı da şerri de yaratan Allah koruduktan sonra bisey olmaz...
0 oy
tarafından

Kiz kiyamet yaklassa ne yaklaşmasa ne sen ölünce kıyametindir ne kadar yasicaz ki bu yalan dunyada :'(

(314 puan) tarafından
Kızıma daha doyamadım kokladıkça aglıyorum
tarafından
Kiz bisey olmaz inşaallah cennette devam edersiniz nolck korkma ölüm guzeldir
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Onu Allah bilir canım. Olumlu düşün. Gerçi büyük deprem olacak diye korkuyorum ama korkunun da ecele faydası yok ki .Rabbim ne isterse o olur. 
(314 puan) tarafından
Tabiki öyle ama psikolojim çok bozuldu zaten yeni dogum yaptım daha o psikoloji den çıkamadım
(7,118 puan) tarafından
Hepimizin üzerinde gerginlik var ister istemez canım..  Rabbim her türlü felaketten korusun bizleri. Hangi şehir de yaşıyorsun .
(314 puan) tarafından
İstanbul :((
(7,118 puan) tarafından
Bende Ankara da yaşıyorum.  Kafanı dagitmaya çalış canım.
0 oy
tarafından
İnsanlığa uyarı .... Ama çok yakın dünyanın ömrü bitiyor
0 oy
tarafından
Yok kız ne kiyameti dünyanın halı işte ben çocukken kıyamet geliyor 2012 de dediler anneme sordum oda dediki ben çocukkende derlerdi geliyor kıyamet 2012 geçti 2020 feyiz bile bu sadece doğal afet durumları hep oluyor ki rabbim rabbimnden korusun zaten kıyamet geliyorum demez direkt kıyamet kopar :(((((
0 oy
(2,033 puan) tarafından
van deprem ini de böyle yaşadım yikilmalar oldu dünyanın sonu yaklaştı dedik kıyamete çok az kaldı dedik 9 sene geçti 
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Evet ama ne kadar yakın ancak Allah bilir. Ahirzamanda yaşadığımız kesin. Bak çok güzel bir dua öğrendim. Sabah 3 kez okuduğunda akşama kadar, akşam üç kez okuduğunda sabaha kadar seni belalardan uzak tutuyor Allah'ın izniyle. Hadisi Şerif söylüyor. Dua şu :Bismillahillezi la yedurru meaismihi şey'un fil ardi ve la fissemai ve huvessemiul alim.

Googlea yazarsan Arapçası çıkıyor. Doğru telaffuz etmek için onu okusan daha iyi. Bebeğine de oku. 
0 oy
tarafından

Bende çok korkuyorum alametlerini gördükçe ama rabbim bize yaşatmasin bize temiz ölümle cenneti müjdelesin annemize babamiza evlatlarimza ve kardeşlerimize amin:ermm:

0 oy
tarafından
Kıyamet Allahi zikredenlerin uzerine kopmıcak.Su ortaligi velveleye verdiler kac gundur ya.Deprem salgin olduysa oldu.OLECEKSEK ÖLÜRÜZ.İcim darlandı artık.Sizde uzup durmayin kendinizi dua edin şer sizi bulmasin.Inanki insanlarin simdiki gundemi bu isi birakmislar corona virusunu arastiriolar sanki bana bilim adamı care bulacak.Cinde 4 gunde hastane yapildi.Turkiyeye gelse bu virus ah vah etmekten ölürüz biz önlem alana kadar devlet saolsun...
0 oy
tarafından

Boşuna ağlama kızına bakıp Senin şefkatin Allahın verdiği Şefkatten daha güçlü değil. Hep bakıp bakıp ağlamak iyi şeyleri getirmez. Fazla dillendirme yoksa çocuga nazar değer Allah korusun. Rutin hayatına devam et sen ağlayınca olacaklar değişmeyecek emin ol

0 oy
(10,885 puan) tarafından
Evet canım kıyamet yaklaşıyor ama bizim devirde kopmıcağı kesin içini rahat tut yeterki bizim kıyametimiz olan ölüm gelmesin. Kıyametin büyük alametleri henüz olmaya başlamadı çok şükür

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 611 göst.
0 oy
13 cevap 446 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 532 göst.
5 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,672 soru

24,101,899 cevap

332,461 kullanıcı

...