0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben bugun pert oldum hepinize iyi geceler hanimlar  behlul kacar :D:ninja::woot:<3<3<3

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

iyi geceler bacım :d

-Reklam-
0 oy
(163,374 puan) tarafından
Bende pertimde uykum yok iyi geceler sanaa ❤⚘❤⚘
0 oy
(2,840 puan) tarafından
iyi geceler canisi bende yatcemm minnosumu uyuttum simdik sabah 9a dogru kalkmam lazim kahvalti hazirlamam lazim esim sabah gelcek isten  bi yere kacmazsa oyyy maraton yarin basliyo bana
0 oy
(6,775 puan) tarafından
iyi geceler canım benim☺❤
tarafından
Kız Büşraaaaaaa nerelerdesin sennn? ☺☺
(6,775 puan) tarafından
Burdayım bitanem görmüyor musun benii☺☺❤
tarafından
Hiç denk gelemiyoruz gülüm, gözlerim seni arıyor ❤☺☺
tarafından
Ayyy ne kadan romantiksiniz :)))))
(6,775 puan) tarafından
Bazen yorum yapıyorum lokumum☺☺❤ondan denk gelmiyoruzdur ☺☺bizim tontisle uğraşıyorum artık çok fazla giremiyorum balimm☺❤bende özledim senii bazen bakıyorum da seni göremiyorum genelde akşamları giriyorsun sen
(6,775 puan) tarafından
Hahah☺☺teşekkür ler kuzum benim❤öyleyizdir
tarafından
Evet bebeğim, geceleri buralar da oluyorum da ben de bir ara bakıp çıkıyordum. Oğluşum doğunca ararsın beni, buralar da olmam uzun süre daha çok özle beni ballı lokmam ❤❤☺☺☺☺
(6,775 puan) tarafından
Kizz öyle söyleme ben mesaj yazarım arada en azından girip ona cevap verirsin ☺☺❤özlerim tabiki ozlememmi kuzum benim ❤❤
tarafından
Kizz zalımlarrr benide ozleyin ara sira :))))))))
tarafından
Girerim tatlım sırf mesajına cevap vermek için, valla özlüyorum ben seni şimdi daha çok özlerim ❤☺☺
Kız Buse seni de özlerimmmm :d
tarafından
Sagol bacı :))
(6,775 puan) tarafından
Az kaldı doğumuna da kizz çok heyecanlı ☺☺❤❤
Buseaselim senide özleriz tabiki kuzum benim ☺☺♥️
tarafından
Yaaa Büşra ben yerimde duramıyorum resmen, perşembe 35 haftalık olacak nasip olursa sonraki hafta 36 oluyor ve doktora randevum var. Çatı muayenesi yapar mı bu doktor canım beni? ☺☺
(6,775 puan) tarafından
Oo büyümüş tosunum ☺☺
Daha erken balım 37 den sonra yapar. Beni 37 de muayene etmişti. Birde 39 'da baktı kafası iyice aşağı inmiş mi diye. 2 gün sonra minnosum geldi☺❤
tarafından
Yerinde durmuyor teyzesi, çok heyecanlıyım zaman da geçiyor ama yavaş gibi geliyor bana deli oluyorum. ☺
Sağlıkla gelsin de evlâdım vaktinde gelsin bir de inşAllah, senin minnoşu da öp yerime bir de mıncıkla onu tatlım ☺☺❤
(6,775 puan) tarafından
Oynasın dursun karnında bücürük ☺☺❤ Allah'ım sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bitanem. Kolay doğumun olur inşallah. Son ay da sin artık normal bir an önce kavuşmak istiyor insan. Birde gün geçtikçe ağırlaşıyor sun ya mahvoluyor sun hiçbirşey yapamıyorsun.
tarafından
Kız sorma topallıyorum yaaa, kendimi zor kaldırıyorum yattığım yerden sağ sola zor dönüyorum. Eşim sağolsun kaldırıyor oturduğum zamanlar da, rahatca yatmayı özledim ama evlâdım için değer yaaa. Valla bir oynuyor bütün ağrım sızım kayboluyor yavrum, amin tatlım inşAllah ❤
(6,775 puan) tarafından
☺☺bilmem mii ah ah bende çok çektim kuzum kalcama bir ağrı girerdi gitmezdi. Donrmezdimde ALLAH veriyor işte sabri. Annesinin acı çektiğini anliyordur hemen tepki veriyordur minik kuzum benim ❤
tarafından
☺☺❤ Yavrum doğmadan taşınabilsek Rabbimin izniyle çok güzel olacak canım, her şeyin hayırlısı bakalım
(6,775 puan) tarafından
Ev buldunuz mu kuzumm?? Inşallah taşınırsınız da o derttende kurtulmuş olursun ☺❤bu arada bitanem benim minnoş uyuyor teyzesi sabah minciracagim senin yerine☺☺❤❤
tarafından
Bulduk yavrum çok şükür hem de sahibinden, adamın evin de şuan kiracı var ve cuma günü taşınacaklarmış. Cumartesi günü gelecek ev sahibi eşim ile konuşacaklar, anlaşırlarsa evi tutacağız inşAllah. Pazar günü de taşınmayı düşünüyoruz eğer anlaşırlarsa ve nasip olursa, unutma sakın mıncır benim miniğimiii ❤☺☺
(6,775 puan) tarafından
Bende buldunuz diye hatırlıyorum kafamda öyle kalmıştı demekki yanlış değilmiş. Doğumdan sonra bunadım ben valla herşeyi unutuyorum kuzum☺☺❤ ay hadi ınsallahh anlaşırlar da taşınırsınız kuzum ya ev taşımak ta bela ayrı bir sıkıntı. Doğumdan önce bende aynı durumdaydim hiç sevmiyorum ev taşıma işini. Insan koca göbeğiyle bir işte yapamıyor yapsan bebeğe zarar gelecek.☺☺  Unutmam bitanem benim☺❤❤⚘⚘
tarafından
❤❤ Kız eşim bana diyor ki "sen rahatsın tabi, nasılsa sen taşımayacaksın olan bana olacak" dedim ki ona "oh iyi oldu sana, yapacak bir şey yok koca" ☺☺
Ben evlenmeden önce ailem ile falan çok taşındık ettik canım, cidden çok zor ve sıkıcı bir şey ama şimdi de mecburiyetten taşınıyoruz inşAllah olur. Bu sefer çok umutluyum :D
(6,775 puan) tarafından
Eş ler hep o durumdan muzdarip balim☺☺
Zor iş kuzum ya paketle taşı geri paketleri ac yerleştir. Eşyalar da taşı taşı zarar görüyor bir müddetten sonra
0 oy
(1,983 puan) tarafından
İyi geceler canım:)

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 324 göst.
9 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Civcivlerimm& (1,114 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 489 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,225 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 516 göst.
+4 oy
47 cevap 1,454 göst.
29 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,835 cevap

331,132 kullanıcı

...