Kızlar tövbe edip herşeye baştan başlamak istiyorum ama birilerinin beni teşvik etmesi lazım nası nerden başlıcam bilmiom sigarayı fln da bırakmak istiyorum hayatm bi düzene girsin görüyoruz depremler vs bi çeki düzen vermek lazım bana fikir vercek olan var mı hem belki sizlere de vesile olutum tertemiz bi sayfa açalım mı
Ne güzel işte bak Rabbim sana bir fırsat vermiş ve hemen kalk degerlendir elinden telefonu bırakıyorsun hemen gidip abdest alıp namazalrina başlıyorsun veya kaza kılıyorsun kazan yoksa rabbim ben geldim huzuruna diyip nafile kılıyorsun kuran okuyorsun dua ediyorsun bu güne kadar bilerek bilmeyerek işlediğim hatalardan dolayı tövbe ediyorum diyorsun Rabbinlen konuş derdini anlat bak şeytan senle çok uğraşır yarın yaparsın der sana ama yarın olmasa... Bu güzel fırsatı kaçırma hayatına temiz bir sayfa ac ve o sayfayı güzel amellerle güzel huylarınla kaleme dok ehh artık bizede dua etmeyi unutma canım Rabbim bizi bagislasin bizi iyi yol üzerinde imanlı bir hayat yaşayıp imanli bir ölüm nasip etsin inşallah VESSELAM
1,487,205 soru
24,312,717 cevap
344,849 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın