0 oy
742 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Arkadaslar çok güzel yaparim dedigini 5 çayı tarifleri yada yemek var mı ? Varsa tarif verelim de hepimiz faydalanalim:D

17 Cevaplar

0 oy
(163,443 puan) tarafından
El acmasi borek haric herseyi yaparim evelallah
-Reklam-
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Tavuk çorbasını şahane yaparım içen bayılır sarmaları yaparım yiyen birdaha yer kek yaparım kabarmabalara doymaz millet keke bana gelir o derece kendimi övmek gibi olmasında:)))))
tarafından
hadi canim :)))) ben iki paket koyuyorum yinede soyle guzel guzel kabarmiyor. yumurta falan oda isisinda olunca kabarıyor diyorlarda hep unutuyorum onceden cikarmayi
(1,206 puan) tarafından
Hem oda ısında olacak kabaetma tozu değil bilemedinnnn söylemem ki:)))))))
tarafından
yumurta kiz :) yazmamisim onceden cikarmayi unutuyorum
(4,875 puan) tarafından
Yoğurdu biraz fazla koyun yada sütü kabar kabar kabar olur ☺️☺️
tarafından
hadi ya denicem canm
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Çok şükür her şeyi çok çok ama çooooooookkkk güzel yapıyorum :) ben kakaolu tatlıları sevdiğim için sanırım ağlayan pasta favorim :) 
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Poaca sarma kurabiye :) hazir yufkadan borek :D
0 oy
tarafından

Ne istersen yaparim cnm elim cok yatkin hamur islerine:P

0 oy
(1,435 puan) tarafından

Sarma sararm herkes bayılr:)

Yaptgm btün tatlilarm süper olur hamaratim ya ben işte:):)

0 oy
tarafından
minik köstebek pastasi yapardım eskiden :) 
0 oy
tarafından

Su böreği dışında envai çeşit şeyler yaparım yeterki malzemem olsun işde ben youtubeden bakıyom ama

0 oy
(3,455 puan) tarafından
Ben çoğu şeyi yaparım ya Bi lahmacun beceri yapamıyorum. Mesela bugün beyti kebabıç ve profiterol yaptım
0 oy
(68 puan) tarafından
Sütlü serbetli her türlü tatlıyi süper yaparim cok beğenilir genelikle elimin lezzetti kurabiye böbreklerde de iyiyim her yaptığımi yiynler tarifini isterler mutlaka
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Güzel laf sokarım:D altta kalanın canı çıksın hesabı. Ha yemeğe gelince patlıcanlı seyelr hariç çok şükür kendi çapımda herşeyi güzel yaparim
0 oy
(877 puan) tarafından

image

image

geçen bunu yaptım inanlmazz güzel oldu varya anlatamam dene mutlaka ve çok bereketli bi kurabiye unu az koydum ben ağızda dağılıyo böyle
0 oy
tarafından

Ben cok guzel cocuk yaparımm:D

Saka saka hamur islerim tatlilarim cok begenilir

0 oy
(864 puan) tarafından
Kısır kek cnm bide kurabiye :)
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Çiğ köftem meshurdur peynirli maydanozlu pogacam var her hafta esim benden ister bide 10 tane yufka alirim iki haftada bir hepsini sigara boregi yaparim buzluga koyarim pogacalarimida ayni sekilde yapiyorum obur turlu bana oturmaya vakit kalmaz mutfakta gelene gidene birseyler yapmaktan
0 oy
(17 puan) tarafından
Cokguzel çene yaparım. 
0 oy
(373 puan) tarafından

Genellikle mercimek corbam daha guzel olur.menemenim bir kurabiyelerim.kalan seyleri yemekde uzerime yokdur:D

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,464 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Beblrtm34 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
4 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,789 soru

24,103,283 cevap

332,546 kullanıcı

...