0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Kızlar hamile kaldigimdan beri kaynanam çok değişti normalde iyi anlasiriz aslında hala öyle ama dogum yaptim bebegim şu an 4 bucuk aylık bana haftada bir gelir oglumu sevmeye ama geldiklerinde benimle pek konusmuyor sanki hep bebekle ilgileniyor oglanla ilgili birsey soruyor soyluyorum sanki beni ciddiye almiyor çok sinirleniyorum bu olaya bir iki de oğluma birseyler yedirmeye kalktigi icin kavga ettik simdi karışmıyor oğlumun hiçbir seyine sizce kuruntu mu yapiyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklisin kuruntu deil bence
(179 puan) tarafından
Normalde zaten çat çat hakkimi savunurum bilir yani beni neden boyle yapıyor hiç bilmiyorum oğlumu sahiplenmeye çalışıyor bende dedim annesi benim bu cocugun herkes yerini bilsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebekle daha çok ilgilendiği için belki sana öyle gelmiştir ...canını sıkma moralini bozma böyle şeylere :) 
0 oy
(124 puan) tarafından
bencrde haklısın bwnımkıde öyle önceden ayda 1 fakan gelirdi eve smdi 5 6 güne 1 geliyor bide surat yapıyo 5 6 güne geliyorum hergün gelsem iyi olur diyo kafayı yiyecegim artık
(179 puan) tarafından
Heye heye benimki  de oyle allahtan calisiyor ben hic cekemem mic mic dogumdan sonra annemlerde kaldim sonra eve geldim bizde kalmak istedi 1 gün kaldı butun gece hicbir ise yaramadi bebek ağlayınca  kalkip yatak odamiza geliyordu bende esime soyledim evine gitsin zaten birseye yardim etmiyor dedim gonderdim evine gecen dedim eşime haftasonları gelmesin bir zahmet haftaiçi geliyor onda da gitmeyi bilmez
(124 puan) tarafından
ya vallaha bire bir aynı bıktım artık kucagından indirmiyo cocugu gecen gün bana dedki aslı sakın bebeyi yanına alıp yatma üzerine dönersin dedi 1 hafta sonrs bi baktım bebeyi yanına almıs yatıyo cinnet geçirdim ya uysrdığım halde yapıyo arsızlıga vuruyo
(179 puan) tarafından
Vallahi canim benim dilim uzundur birde ben saglikciyim cocuk konusudna bana akıl veremwz biliyor takir takir cevap veririm bebegime daha 1 ayllikken koktu diye sucuk yagi kızartma ve kahve vermeye kalkti uyardim anlamadi en son bebegimin agzina baktim yoyecek götürüyor elini ittim verme diyorum dedim guzellikle soyledim anlamadin anne dedim tamam karismiyorum çocuğunuza falan dedi o oldu şimdi asla bana sormadan birsey vermez veremez
(124 puan) tarafından
ya benmki laftanda anlamıyo hemen ağlayıp zırlıyo sonra ben haksız duruma düşüyorum sevmeye geliyo eee oğlum anan seni dövdü mü ben yokken diyo yok bebenin ağzından diyoki ananı... de oğlum annene diyo bebeğim dha 2 aylık bide erken doğum yaptım 7 aylık doğdu 1 ay küvezde yattı sürekli kucagına alıyo bebeğimi emzirip yatırdım hıckırık tuttu ay ay dedi kucgına aldı sıkıntı yaptı kendine ısınmış cocuk diyo habire benm kucagmdan alıyo iyi bi terslicem ta burama geldi aylardır
(179 puan) tarafından
Canim eşine söyle benim ki de laftan anlamiyrodu elini bir ittim o oldu şimdi çocuğuma birsey yediremez geldiklerinde de hiç yalniz bırakmam soyle hayirdir anne de benim kucagimdan çocuğumu alıyorsun sürekli onun annesi benim sen babaannesisin ebet ama yerini bilecek herkes de
(124 puan) tarafından
yok gecenlerde hastaneye gittim kaynanam baktı mecburıyetten sonra eve geldim işte diyo oğlum anneyle ne güzel oturdu hiç ağlamadı diyo sanki annesi o doğuran o pskilojim bozuldu eşime söyledm annem ağlayıp zırlıyo babamla birbirimize gireriz diye bişi demiyo bi kaç kez uyardı sadece hala aynı o ladar bunaldım ki intihar edecem hersey geciyo artık aklımdan en ufak seyde lucagına alıyo kendi dısardan gelir buz gibi elleriyle alır kucagına benm ellerm soguk olunca aman elin soğuk alma der neymiş cocugu dışarı cıkarıp hasta etmicekmişim hasta olursa sana iyi demem diyo ertesi günde cocugu bize getir diyo ne yapacagım sasırdım artık bebeğimle bi yalnız kalamıyorum ya hep tepemde *** var gibi sinir hastası oldum 2 aydır
(179 puan) tarafından
Canim kusura bakma ama kovacan kibarca ya da kabaca bebegimle yalniz kalmak istiyorum de bunaldim anne evine gitsen iyi olur de ayrica annesi benim bir daha bebegime annesiymis gibid davranma de bak kesmessen önünü daha beter olur
(124 puan) tarafından
demi bencede
(179 puan) tarafından
Kesinlikle aman takma üzülür diye dengesiz belli ki birsey olnaz böylelerine
(124 puan) tarafından
bıktım psikolojim bozuldu iyice gece ruyalarma gryo
(179 puan) tarafından
Uzme kendini ya söyle gitsin
(124 puan) tarafından
öyle yapcam smdi esimle gene konustum cünkü aklımdan cıkmıyo kadının yaptıkları dha neler var neler eşimle huzurum bozulacak yoksa az kaldı
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Aman takma kafana birak sevip gitsin yaa 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 335 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 428 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 491 göst.