0 oy
1,503 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok etkileyici ya Allah'ım bütün insanlari  ıslah etsin ve bence arkadaşlar zulüm sadece fiziksel şiddet değildir gıybet iftira psikolojik şiddet kandırmak çaresiz bırakmak vs. Gibi şeylerde zulüm e giriyorimage

13 Cevaplar

+2 oy
tarafından

İki Z  çoğalırsa

Üçüncü  Z kendiliğindem gelir.. 

Zulüm ve  zina, zelzeleyi getirir
tarafından
guzel tespit +++
-Reklam-
+1 oy
tarafından

İnsanlar artık raydan çıkmış , ne ölüm korkusu var , ne ALLAH Korkusu var, kendini ölümsüz sanıyor , elinden gelen her türlu pisliği yapıyor , sonra kötü bir olay ile karşılaşınca utanmadan ALLAH'İM ben ne yaptım diyor ...

(204 puan) tarafından
+++++
+1 oy
(25,178 puan) tarafından
Bunca zina edepsizlikten sonra başımıza taş yapmadığına şükredelim. 
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Evet canım boşuna demiyoruz zina ve şiddet çoğaldı diye 
0 oy
tarafından

Binalar cogaldıkca zinalar çoğalır lafı geldi aklıma lut kavmi gibi oldu diyebilirim 

0 oy
(163,336 puan) tarafından
Zina cok artti hele belcikada inan sokaktaki gay leri gorsen disari cikasimiz gelmiyo 

Zulum desen en yakini yapiyo insana
(10,041 puan) tarafından
Orası yine gavur ülkesi müslüman ülkemizde çoğalması normal değil
(163,336 puan) tarafından
Dohru diyonda kiz markette opusen gayler var icimiz bulaniyo igrencler turkiyede cogalmasi cidden normal degil
(10,041 puan) tarafından
Allah ıslah etsin pislikleri :/
0 oy
(16,783 puan) tarafından
Başımıza taş yağmıyor buna şükür mu etsek bilmiyorum geçen bir olay okudum beynim durdu daha deprem.zelzele kalkmasın mi dünya mahvolmuş yasanilmiyor 
(141 puan) tarafından
Bak doğru dedin. Kafamıza taş yağmadığı bu türkiyenin yani kavmi Allah helak etse yeri. . Çünkü iyice rayından çıktı Türkiye . İçinde masum olanda yanacak birinin artık bu zülüm edenlere zinanın çirkinleştirerek yapmalarına dur demesi gerekiyor
0 oy
tarafından
Indan oğlu çok azdı kudurdu rabbim peygamber efendimiz muhammet mustafa hazretlerine siz vermeseydi başka bir kavmi daha helâk ermeyeceğim diye şimdiye çoktan helak olmuştuk "( alah sonumuzu hayır etsin 
(141 puan) tarafından
Öyle mi cidden. Öyle bi hadis mi varmış net olarakyazar misin
tarafından
Bir sohbette dinlemistim ama eğer bulursam bunla alakalı yazılı bir metin paylaşırım canım
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Kurunun yaninda yasta yaniyor iste pislik edebsiz yaratiklar
0 oy
tarafından
Tektonik plaka hareketi olabilirmi acaba zina ve zulum insanligin olmesinin sonucudur
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Herşey oluyor bu devirde maalesef insanoğlu düzelmese felaketler bitmeyecek Ya Rab koru bizleri 
0 oy
tarafından
Keske insanlarda allahin uyardigini anlasalar yakinda bizde  pompai liler gibi  olacaz
0 oy
(2,955 puan) tarafından
Hayir ne bekliyoruzki ensest iliskiler kadina tecavuz cocuga tecavuz olen genc kadinlar kizlar gecen burda okudum baba o kizina baska gozle bakarsa kiyamet kopmadigina sukur edelim bence hergun o kadar igrenc seyler goruyorumki televizyon bakamaz oldum muge anlisi esra erolu demiyorum bile kocalarini aldatan kadinlar cocuk peydahlayanlar ne diyim ki Allah yardimcimiz olsun dua etmekden baska care yok

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 538 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Sibeeell (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,999 soru

24,066,579 cevap

330,398 kullanıcı

...