0 oy
573 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

18 haftalıkken indirdim bu uygulamayı hep heveslenip 8 9 ayları ilerletip okuyordum neler oluyor diye 10. Ayı görünce bu kadar geç doğuran var mi acaba derdim hep kendi kendime şimdi takildim o 10. Ayda :D:angel:

image

4 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bnm arkadsm :D bildgin normal.diye dayasti 10. Aya az kalms :D 

0 oy
(1,379 puan) tarafından
Arzu ne durumdasin benim 1 saat önce akıntı rengim  değişmeye başladı hafifte olsa ama çok hafif rahim de ağrı var 
(655 puan) tarafından
Doguruyon mu kiiiiz :))
(1,379 puan) tarafından
Yok canim ya sadece akıntı rengim değişti bakalım. Ne.olacak
(655 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım kaç haftaliksin
(1,379 puan) tarafından
39+2 canım bekliyorum ben artık
(655 puan) tarafından
Evet cok az kalmış bende 38+3 um icimdeki ses 41 i dolduracak diyor :( stres yapıyorum
tarafından
Henüz bisey yok canım yarın kontrol var bakalım.ne diycek) acilman başlamış ola bilir Cevriyecim hafi gözün aydın diyelim )
(1,379 puan) tarafından
Arzu minnak kan parçaları geldi canım akıntım Köyi kahve şimdi doktoruma yazdım bende
tarafından
Ay çok sevindim inşallah nisan falandır
(256 puan) tarafından
Benimde değişiyor ama çok sarıya dönük rengi acaba mi diyorum dahada koyulaşıp kahveye donermi yarın benimde kontrolum 4 saattir disardayim şimdi girdim eve belim ağrıyor bebeğimde sürekli tekmeliyor beni yarın banada bakar alttan inşallah açılma başlamıştır ya hepimizde alırız hayırlısıyla kucağımiza
tarafından
Inşallah canım suni sanci falan istemiyorum ben çünkü
(256 puan) tarafından
Ben artık onada razıyım gelsin artık benim sancilarim yetersiz kalıyor demekki bu haftaya kadar kaldığına göre bende hep umut ettim kendi sancimla olsun diğer iki oğlumda günlerini hep geçirdi bu bari geçirmeden çok bekletmeden olsun ama nafile buda aynı oldu benimkiler demekki hep boyle
0 oy
(655 puan) tarafından
Kuzum korkutuyon benim 38+3 Um korkuykrum o kadar beklemesinden :)
tarafından
Bekleyedeee bilir beklemeyede bilir bizimki bekliyor :○

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,309 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 623 göst.
+1 oy
2 cevap 206 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,603 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 284 göst.
28 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2516 (2,255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,436 soru

24,124,726 cevap

333,670 kullanıcı

...