0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaslar 38+4 haftadayim gecen gun gece kan geldi doktora gittik acilden girdik kesenin agzinin 2 cm yirtildigini ama henuz daha doguma zaman okdugunu soyledi tekrar eve gonderdi 4 gundur evdeyim ama hicbir belirti yok sadece cok nadir karnima cok hafif agri giriyor hemen geciyor sizin dogumunuz nasil baslamisti ne gibi bir belirtiyle ilk hastaneye gittiniz bu sorum nornal dogum yapan annelere ozellikle bende insalhh normal yapcam ama korkuyorum ne yalan soylim icimde cok buyuk bir korku var anlatirmisiniz ilk dogumunuz nasil oldu ne belirtisiyle hastaneye gittiniz doguma alindiniz

6 Cevaplar

0 oy
(3,021 puan) tarafından
Kuzum o sanciyi bilirsin beline beline vuruyo girince hic bisey yapamiyorsun git gide siddetleniyo hastaneye gittigimde 2 cm aciklikla gittim  4 cm de acikligim kaldi 39 saat boyunca sanci cektim 40+5 de sezeryan dogum oldum devletde
tarafından
neden sezeryan oldunki cnm
(3,021 puan) tarafından
Kuzu 39 saat sanci cektm 4 cm de kaldi suni danci verdiler sancilarim 200 e vuruyodu suyumu patlattilar 4 cm iken sonra 130 140 atan kalp 85 90 atmaya basladi ve acil pazar gunu sezeryana alindim bunlari korkutmak icin anlatmiyorum basimdan gecenleri anlatiom simdi kocaman 6 aylik tosba bir oglum var :)
-Reklam-
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Valla ben ilk oglumda normalden sezeryene dondum 

40+6 baktim oglum gelmiyo aferdsn iliskiye girdim 41+0 da sabah nisanim geldi ama bende kanli degildi nisan ondan sonrada sabah ezaninda belim agriyodu fena yari uyaniktim bi baktim pattt diye bi ses geldi benden su bosaldi ama nasil sanki bi kova bosaltmissin gibi ole gittim hastaneye suyum bitiyodu aciklik sanci yoktu hemrn sezeryen oldum
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Benim 41+2 ye kadar hiç belirtim yoktu. O gün muayene olmaya gittim altan muayene oldum. Doktor bir buçuk cm açılman var dedi. Eve geldik akşamına kanamam oldu nişan mıydı yoksa muayeneden dolayı mi oldu bilemiyorum. Doktor her iki ihtimalde olabilir dedi. Bir sonraki gün sabahtañ sancı girmeye başladı yavaş yavaş. Gittikçe arttı . Akşam saat tutmaya başladım beş dk da bir 3 dk da bir falan sancım oldu ve bebekte hareket yok denecek kadar azdı. Doktorumu aradım madem böyleyse bi gelin görünün dedi. Gece 12  yatışım yapıldı. 9 buçuğa kadar hem normal sancıyı hem de iki kere suni sancı verdiler çektim sadece yarım cm açılmam oldu. Doktor artık olmuyor mecbur sezeryan olacak dedi. 41+4 'te sezeryanla doğum yaptım. 

Normal olsun diye çok uğraştım ama olmadı o kadar sancıyı boş yere çektim ve kızım şimdi 6 günlük. Yoğun bakımda yatıyor
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bnde hic bi belirti yoktu ne nisan ne su ne aciklik ne agri şancı sonuç sezeryan
0 oy
(139 puan) tarafından
Benim sabah 9 larda nisan geldi o zamana kadar bir belirtim yoktu şaşırıyodum  olmuşum 39+3 bişey  yok sonra sabah baktım nisan gelmiş sonra o gün yavaş yavaş sancılar başladı bekledim hemen gitmedim akşam oldu arttı sancılar biraz saat 8 gibi gittim sabaha kadar kendi sancimla sancı çektim ama sadece 3 santim zorla bir açıklık oldu hemşire bile şaşırdı bu sancıya nasıl açılma olmuyo diye sonra suyu patlattılar ama bebeğim tasikardiya girdi  kaka yaptı yemeden hemen al8nmasi lazımdı acil sezeryana aldılar açılma olmadığı için bebegimde zorlandı kaka yaptı neyse ki paşam yarım saat içinde kucagimdaydi:) 
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Adet sancısına benzer bir sancı belden vuruyor kasıklara doğru sonra giderek şiddetleniyor ve düzenli hale geliyor 10 dk 5 dk arayla vurmaya başlıyor. Benim sancım vuruyor geçmiyordu ama bu sancı süresini bende çözmüş değilim. Yani doğumu anlarsın canım Allah yardımcın olsun kardeşim 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 674 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,616 soru

24,417,364 cevap

351,350 kullanıcı

...