0 oy
739 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar siz veya yakınınz cevrenizden birevime basvuran oldu mu

6 Cevaplar

0 oy
(1,312 puan) tarafından
Bir evim değil de emin evim den aldık cnm
tarafından
nasil canim peşinat durumu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde eminevime yazıldık 
tarafından
Daha çıkmadı canım
tarafından
Kaç bin tllik ev düşünüyosun
tarafından
200.000 ila 250.000 arasi canım ama pesinatli olunca 34.ayda kurasiz teslim ediyorlarmis eminevimde belki eminevime katılırım ben de sen pesinatsiz mi basvurdun
tarafından
Canım bizede en geç 40. Ayda ev çıkacak ama bizimki kuralı 400 binlik eve başvurduk biz 80 bin peşin yatırdık 38 bini kendilerinin oldu organizasyon parası vazgeçersen bile alamıyosun 6 aydır girdik bizde şimdiye kadar 1500 tl yatırdık ayda artık 3000 tl yatıracağız ayda  en geç 2 buçuk sene sonra ama kurada dahada erken çıkabilir
tarafından
anladim canim cok sagol ❣
0 oy
tarafından
Bir evimden bir araba ya girdik :) 

Önümüzdeki ay bizde sıra inşaallah, 1 buçuk senedir ödüyoruz, Rabbim nasip ederde sorunsuzda alırsak 1 buçuk senemiz daha kalıyor. Bir arabam olarak çok alan var bizim akrabaların çevserinde. Ev olaraksa eminevim daha sağlam abimlerde eminevimden eve başladılar inşaallah.,başka soru varsa alabilirim :) 
tarafından
ayy canımm cok sevindim galiba ben de eminevime katılırım pesinatla kurasiz 34.ayda teslim galiba demi
tarafından
Evet en geç 3.sene teslimatı var inşaallah. Rabbim sizlerede, herkesede hayırlısıyla nasip etsin en güzel evleri inşaallah.
tarafından
aminn canimm insaAllah
0 oy
tarafından
Ev dedilde hedef evimden araba aldık canım 
tarafından
anladim canim
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Emin evimden girdik canim biz

Oducegin ve cekicegin paraya bagli aslinda kesin 34. Ay verilcek diye bisey yok 

Sansına kurada ilkte cikabilirsin sonda cikabilirsin 

Ama vadene gore mesela 200 aylik vadeye girdik biz yarisinda 100.ayda bizimdi ama o zaman kampanya vardi 100 degilde 64.ay bizim olcak kesin
tarafından
vadeyi  biz mi belirliyoruz canım mesela daha kisa surede almak istersek ayda dörtbinle vadeyi kısaltmak oluyor mu
(2,483 puan) tarafından
Gruplar var canim mesela 60 kisilik grup 80 kisilik grup bu sekilde
Oraya gidip konusun mesela daha iyi anlarsin
Ben izmirdeyim burda bize tanitan kisiyle biz surekli sohbet ediyoruz disarda yemek dahi yedik cok guzel ilgileniyolar bizle
Bi sozlesmeyi kiz bize 2 saat anlatti her maddesini
Normal odememiz ayda 700 tl bizim ama bazen elimizde fazla oluyo 1000 tlde oduyoruz
Bu ay elimizde yoktu 500 tl odedik hic sorun yok dediler
tarafından
cok iyiymis canim subesinden öğrenmek en iyisi
0 oy
(492 puan) tarafından
Canım.ekim.ayinda 200 binlik ev için çekilişli kiraya katıldım çekilişle çıkmazsa teslim.tarihim 22 ay sonraydı 12 kasımda çekiliş oldu ve 100 kişilik grupda ilk benim.adim okundu nisanda teslim alacagim.insallah
tarafından
canim bikac sorum var
her cekiliste kac isim okunuyor ?
cekilisler kac ayda bir yapılıyor?
pesinat ne kadar verdin canım?
(492 puan) tarafından
200.000 liralık eve girdim işlem ücreti 18 bin lira verdim 10.000 Lira da peşinat verdim taksitlerim 1.900 lira 6 ayda bir çekiliş oluyor ve 6  isim okunuyor
tarafından
iyiymis canım hayirli olsun şimdiden

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 321 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 330 göst.
0 oy
7 cevap 3,062 göst.
15 Ekim 2019 Diğer kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
0 oy