0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (1,462 puan) tarafından
Yanlış anlamayın tartışma da çıkmasın ama bişey demek istiyorum bundan sonra deprem ile ilgili şeyler yazcaklar başlığa deprem yazsın bende girmiyim lütfen rica ediyorum urfadayim ilk defa böyle şiddetli bı deprem gördüm evimin duvarı çatladı hamileyim bide eşim iş gereyi geç geliyor uyuyamıyorum geceleri Elazığ da ki kardeşlermi de unutmadım unutamam merak etmeyin dualarimdalar ama rica ediyorum biraz daha hassasiyet lütfen 

10 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Canım sen o evde nasıl kalabiliyorsun kıyamam:( Tehlikeli olabilir .
(1,462 puan) tarafından
Evde yeni ama yinede olmuş daha doğrusu çok az vardı o açılmış büyümüş biraz güya buda daha yeni apartman arkadaşımın ev eski daha fazla zarar var ünite de ki vitrinde ki eşyaları fln hep dökülüp kırılmış hepsi Rabbim korusuun bidaha da yaşatmasın inşallah
(7,118 puan) tarafından
Amin canım amin. Gelecekse mala gelsin ..
-Reklam-
0 oy
(2,975 puan) tarafından

Ben deprem yazisindan bile etkilenuyorum burda gormesem bile televizyon etrafim hep konusuyo iste :ermm:

(1,462 puan) tarafından
Aynen canım çok fena korktum bende
0 oy
tarafından
Haklisin canim insan etkileniyor bazi başlıklar deorem konusunda degil gibi ama okuyunca öyle. Gecmis olsun hepimize
(1,462 puan) tarafından
Aynen canm Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Marmara depremi bekleniomus 7.6 okadar korkuyorumki annemlerin ev okadar dayanakli degl rabbim herkesi korusuun icindede annelerimizi babalarimzi kardeslerimizi evlatlarimiziii :((
(1,462 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim yaşatmasın canım
(2,109 puan) tarafından
Amiiiiinnnn dua edelim nolur sizde edin hic bir yerde buyuk deprem olmasin kaffama takmaktan erken dogum yapcam die korkuyorm
(1,462 puan) tarafından
Dua edelim Rabbime siginalim bişey olmaz inşallah
(2,109 puan) tarafından
Insallah canim :(
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Bende korkuyorum ama malesef deprem şuan tüm  ülkenin gündemi dua edelim bi an önce depremler  bitsin gündemimizde değişsin:(
(1,462 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(49 puan) tarafından

bende Urfa'da yaşıyorum canım  İnano korkuyu bende ilk defa yaşadım 20 haftalık hamileyim ve 14 aylık bir kızım var  Allah'tan deprem anında ev kalabalıktı tek olsaydım  panik atakta var bende ne olacağını rabbim bilirdi ancak 

Gerçekten bu konuda çok haklısın arkadaşların duyarlı olmasını temenni ediyorum :(

(49 puan) tarafından
Aynen Zehra   urfalilar bir toplansin hele
(1,462 puan) tarafından
3 kişiyiz su an :)))
tarafından
Bildgm 3 kişi daha var Urfalı
(1,462 puan) tarafından
Ben bilmiyorum vala canm
tarafından
Özele bak kız zehra
0 oy
tarafından
Anam aşeriyoruz başlığa yazın, 

Babam depremden korkuyoruz başlığa yazın. 

Hberlerde görmüyo musunuz?  Burda da aynı 

İnsanları rahat bırakın artık. 
(1,462 puan) tarafından
Bu siizn tercihiniz insanları da anlamak lazım ama değil mi bakın ben paylaşmayın demedim bu haddim değil sadece bilelim dedim ben gece ağlıyorum yada uyuyamıyorum mesela bunu yaşamak zorundamiym haber izlemiyorum ilk gün izledim gece çok kötü oldum zaten başka sosyal hesabım falan da yok siz ne yaşadığımı bilemezsiniz ki ayrıca bu hiç aynı şey değil asermeyle
tarafından
Yahu insanlar sizin korkunuzdan depremden bahsedemeyecek mi?  Başlıkta belirtcekmişlerde bilmem neymiş de..
Ahhhhh o kadar da değil artok
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsun canım urfada kar 1 metreyi bulmus Allah yardimciniz olsun :(
tarafından
Amiinnn inşallah bidaha yasatmasin :(
tarafından
Olabilir canim
tarafından
Siverek de olabilir canım bnm
tarafından
Oda olabilir bilmiyorum ki
(1,462 puan) tarafından
Aynen canım siverektir o büyük ihtimalle
0 oy
(667 puan) tarafından
Canm biz de urfadayz ama catlak yok esya,falan da yere dusmedi siz neresnde oturuyorsnz urfanın 
0 oy
tarafından
Haklisin canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
10 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 406 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 409 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 3,243 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,361 soru

24,138,370 cevap

334,395 kullanıcı

...