0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından
Ah kızlar ne zormuş duyuyordum ama yaşamaymca bilmiyordum kzıım 2 aylık hergn aynı saatte bir başlıyor bagırmaya Allah korusun nefesi gidecek gbi oluyor. Ödüm kopuyor önce gaz sanıyordum ama gaz olmasada bagırıyor saç kurutma makinası vs herşeyi deniyorum 2 kere acile gttk arabada uyuyor ama her gecede arabada gezdiremem benm gbi yaşayan vrmı öneriniz vrmı sanırım birazda nazar oluyor

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
 :( 3 ay cektim ben o koligi oyle caresiz biseyki ne yaparsan yap cekecek onu yavruck Rabbim zamanin hizlica gecmesi icin sana yardm etsin insallah ben hep bunun icin dua ederdm Allahim zaman hemen gecsin diye 6 aylik suan cidden cabuk gecti zaman ama cok zordu gece gunduz birbirine girdi 
(704 puan) tarafından
Gerçekten çok zor Bi süreç eşimde geceleri evde yok Bi başıma o kadr zorki
tarafından
zor canım biz biogaia ile azalttik bide sab simplex ikisini bir kullandik iyi olmustu doktor yazzdi infantil kolikti benim oğlum en yuksegi oluyormus
(704 puan) tarafından
Biogai bizde kullanıyoruz cnm
tarafından
Insallah atlatir bi an once kuzum ya
-Reklam-
0 oy
(518 puan) tarafından
6 ay yasadim :) tabi ilk 3 4 ay daha zordu zamani gelince kendiliginden gecicek canım sen yinede bi idrar tahlili yaptır idrar yolu enfeksiyonu olabilir 
(704 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonunda böle birşey oluyormu cnm
(518 puan) tarafından
Gaz olmasada bağırıyor diosun belki cisini yaparken cani yaniyodur. Benim oglum geçirdi 4 gun hast yattik
0 oy
(8,485 puan) tarafından
Sabah altıdan başlıyor gece 11-12 ye kadar... Uyutmak ne mümkün. Toplasan yarım saat bir saat uyumuyor öyle bunaliyrm ki bazen çığlık atmak istiyorum. Tuvalete zor gidiyorm farz namazimi zor kılıyorm yemeği yiyemiyorum kahvaltımi ikiye doğru ağzıma ne atarsam..  ahh yavrum rabbim onunda yardımcısı olsun ne derdi var da sürekli ağlıyor anlayamıyorum..  aşırı gazlı biraz önce geçsin istiyorum iki buçuk aylık ama bazen de vakit geçiyor diye de üzülüyorum
(704 puan) tarafından
Çok zor ya Allah yardımcımız olsun :(
(667 puan) tarafından
Kızlar benim bebegmn durumu ne yani kolik degil gaz sancsi yok 4 aylik zaten.ama gunduz anca yemegimi yapabiliyorum temizlik yaptirmiyor uyumuyor da ya da memede uyur memeyi cektgm an kalkar gece de cok zor uyutuyorum bir iki bazen ucte uyuyor
0 oy
tarafından
Canım zor bi dönem kuzenimin kızıda öyleydi sürekli arbada gezdirirlerdi
(704 puan) tarafından
Çok zor ya
0 oy
tarafından
4ayligiz ilk 3ay çok zordu ne gece gündüz uyku hicbirsey yapamıyordum . sonra kendiliğinden azalmaya başladı ellerini ayaklarını oynattikca alttan çıkarmaya başladı. Bazen arada gene olur yinede şükür
(704 puan) tarafından
Çok şükğr bizde bir atlatsak inşallah
0 oy
(586 puan) tarafından
Cnm o zaman gazı var yavrucagin benimkide öyleydi doktor sordu bana arabada uyuyor mu diye evet dedim o zaman gazı var dedi
(704 puan) tarafından
Evet cnm genelde gazdan yapıyor
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Vakia suresini ac uyuturken canim bebekleri rahatlatiyo uyuyo ablamin ogluda cok agliodu bigun nefesi kesildi mosmor oldu aglamaktan suan 3 bucuk aylik eskisi gbi aglamaz ama bi agladimida feryat fidan  rabbim yardmcin olsun
(704 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(398 puan) tarafından
Canım.ben 4 ay çektim bu sıkıntıyı akşam 10 da başlardı sabah 7 ye kadar bi gün battaniyeye koyduk salladık sustu ondan sonra tam 4 ay sabaha kadar Battaniyede sallamak zorunda kaldık şu an ikinciye hamileyim bunda aynı sorunu yaşamamak için hamak alicam canım Battaniyede sallaniyo hissi verir diye düşünüyorum istersen hamak dene belki işe yarar 
(704 puan) tarafından
3 gündür bnde battaniye de susturuyor cnm şimdi ynmda annem vr o gidince nasl olck blmiyorm
0 oy
tarafından
Evin icinde bebek arabasiyla elektrikli supurge sesiyle zor guc sakinlestiriyodum 
(704 puan) tarafından
Çok zor ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 136 göst.
27 Aralık 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
+3 oy
7 cevap 344 göst.