0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
Yarin 35.haftaya giriyoruz, dogum konusu iyice kafami kurcalamaya basladi. Bi kac sorum olacak, cati muayenesi ne zaman yapiliyo? Su ve nişan gelmeden dogum baslamiyo mu? Hangi asamada hemen hastaneye gitmek gerekiyo? Bebegin dogum yoluna girdigini herkes hissedebiliyo mu? Cuma gunu kontrolum var doktoruma da danisicam bu konulari ama size de sormak istedim. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim tesekkurler simdiden.. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
hiçbirini yasamadim su harici :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben de şurada bekleyeyim

0 oy
(572 puan) tarafından
Bende ne su geldi ne Nisan canm sadece iki gün öncesi iğne ucu kadar kan oda ne olduğu belirsizdi basurdan sanmıştım :) megersem doğum yaklaşmış normal doğum düşünüyordum gündüzden sancm başladı gece on ikiye kdr çektim ağır ağır yarım saatte bir bacağıma belime vururdu hafif ama gece tam on iki oldu bu gece doğum dedim 10 Kasım gecesiydi :) sonra nasıl olduysa ağlaya ağlaya uyumuşum gece 1 buçuk çığlıkla uyandım gittim hastaneye 3 santim açıklık 8 saat sancı çektim bir santim açılma olmadı suni verildi bir saat olan sancimda gitti 100 u bulan sancım 20 ye düştü doktor durumunuz kötüye gidiyor ikinizin de dedi  eşimden izin istedi sabah sezeryana alındım yani ben düşündüm parcaladim kendimi ALLAHİN dediği oluyor :)))) şükür üç ayligiz :) darısı sana
(356 puan) tarafından
Maşallah maşallah gerçektende öyle hiç bişey planlı olmuyo bende aynı oldum 36 da sezeyan:))) 3 ay dedin toplanabildinmi cnm ben 17 günlüğüm hala düz yatamiyorum iki yastık destekli sağa sola yatamiyorum çok farklı bir acı var vajinae yanlarında sendede oldumu ne zaman gececk
(572 puan) tarafından
Ben 50 gün çektim canım 50 gün boyunca ne yan yatabiliordum ne yastiksiz :( çok çektim vallahi eşim bana bakıp ağlamıştı RABBİM HERKESE YARDİM ETSİN AMA NORMAL Mİ SEZERYAN Mİ DERSEN İLK DOGUMA RAĞMEN SEZERYAN DERİM CUNKU O SEKİZ SAAT NORMAL DOGUM SANCİSİNİ CEKTİKTEEN SONRA ELLİ GUN BOYUNCA SİRTİMİN VE GOGSUMUN ALTİNDAKİ BUTUN KEMİKLER AGRİYORDU NEFES ALAMİYORDUM COK ZORLANDİGİM İCİN SEZERYANA GİRDİM SUKUR ALLAHİMA DEDİM bugünün bittiğini gördüm ya şükür dedim
(356 puan) tarafından
Ay valla hak veriyorum sana cnm bnm cidden öyle oluyor bende aynıyım bı benmiyim diyordum değilmiş ya biz istisnayiz yada iyilestim diyenler istisna iki yastık koymadan kalkamıyorum onuda sonradan akıl ettim ilk zamanlae bebeğe kalkacam die dikişleri iyice acittim şimdi onun ceremesini çekiyorum işte en başta yastık testegi verseymiaim herşeyi yaptım yürüyüş yapıyorum suyu bol içiyorum banamisinw demio hala sızlıyor o yerler
(572 puan) tarafından
Bnmde hala sızlıyor cnm hiç usutmemen lazım
0 oy
(163,574 puan) tarafından

37+1 yarin cati muayenem var :'( cok korkuyom 

0 oy
(26 puan) tarafından
Cnm bende nişan gelmedi çatı muayeneside doğumum başladı zaman bakıldı. Benim geceden sancılarım başladı hastaneye gittim 1 cm acıklık vardı ama yatmadım sancıyı evde çekmek istedim çünkü hastanede zor oluyo.Aksama doğru sancılarım arttı yürüyemedim bile hemen hastaneye gittik ve suyum patladı doğurdum.sana tavsiyem hastanede çekme sancını evde çek 3 dakkada bir sancı olursa git dogum o zman baslıyo
(116 puan) tarafından
Ya bence de mantiklisi o ama bi yandan da dusunuyorum ya aksi bi durum olursa diye, oyuzden hemen hastaneye gitmek gerekmez mi
(26 puan) tarafından
Bende korktum gittim doktor baktı 1 cm açıklık var istiyosan hastaneye yatıralım istersen evde çek sancını dedi ben evi tercih ettim çünkü o sancı o kadar acı verici bişeyki hastanede yatsaydım sancı odasına kimseyi almıyolarmıs ama evde olunca rahattım esim destek cıktı.Doktoruna danış derim
0 oy
tarafından
37 38 de çatı muayenesi canım bnm nisanım geldi suyum gelmedi  suyn nissaninda gelmeye bilir sancın varsa açıklıgm varsa dogurturlar
0 oy
(518 puan) tarafından
Benimki hic yapmadi cati muayenesini nisanim geldi 40+1 de gittim 2 cm açıklık vardi suyunu falan onlar patlattılar bu sekilde oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 226 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bendebilmiyorum (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 269 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 154 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,220 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,529 soru

24,184,912 cevap

336,554 kullanıcı

...