0 oy
1,380 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından

Bugünde gittik ve yine eli boş döndük :( kızımı yine vermediler. Kan uyuşmazlığı bizde var uyumsuzluk yüzünden kan değerleri düşükmüş o yüzden vermediler. Bugün iğne yapacaklarmış yarın yine kontrol edecekler sonuca göre çarşamba tekrar ya iğne yaparlar ya da yapmazlar. Diğer sorunları düzelmiş ama kan değerleri artmıyor :( 

Çarşambaya kadar toparlanırsa çıkaracaz ama toparlamazsa daha kalacak :( bugün 5.günü. sizlerden ricam kızım için dua etmeyi unutmayın olur mu 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oyyy benim kuzum yaa annesi az kaldi cikicak teyze kuzusu rabbim sofa versin insallah tez zamanda cikicak:(❤❤❤❤

(3,135 puan) tarafından
Bugün çıkar diye umutluydum olmadı inşallah çarşamba kızımızı alırız yanımıza. Birazdan gidip emzirecem ilk defa kucağıma almış olacam heyecanliyim:)
tarafından
Yaa gercekten mi onlar mi cagirdi masallah insallah carsmaba alip gelirsin
(3,135 puan) tarafından
Doktor anne emzirebilir dedi. Gittim yarim saatten fazla emzirdim uzun uzun kucağımda olsun diye beklettim kokusunu içime çektim çok güzel bi duyguydu. Gittiğimizde ağlıyordu kucağıma alınca sakinleşti. O duygu anlatılamıyor
tarafından
Yaaa valla aglicam :(
(3,135 puan) tarafından
Öyle deme kızz zaten ağlamaya yer arıyorum benimde gözler doldu :(( her gittiğimde ağlıyordu diye içim parçalanıyordu ağlıyordum ama bu sefer mutlu ayrıldım yanından. Kucağıma alıp sevebildim birazda olsa bu bile bana şimdilik yeter
tarafından
Bende bir an once saglikli almak istiyorum suan onun hayali bile beni aglatiyo gercegi olsa ben kesjn hungur hungur aglarim ne guzel masallah az kaldi annesi kavusmaniza:(
(3,135 puan) tarafından
Karnımdayken hayalini çok kuruyordum merak ve heyecan beni mahvediyordu. Doğdu o heyecanı ilk defa yaşadım çok güzel bi duyguydu yaa anlatılmaz yaşanır. O masumluğu herşeye bedel zaten :) az kaldı az bugünde bitti sayılır kaldı bir gece daha
tarafından
Evet annesi az kaldi ismi ne olucak
(3,135 puan) tarafından
İsmi melek :) meleğim diye severdim karnımdayken. Sonra bir anda dedim ki meleğim diyorum o kadar ismi de melek  olsun bari :)
(3,135 puan) tarafından
Adıyla yaşar inşallah
KIZIM İNŞALLAH MELEK GİBİ OLUR :)
tarafından
Yaaa bende kizimin adini melek erva koyucam teyzesi
tarafından
Amin amin insallah canim
(3,135 puan) tarafından
aaa ne güzel :) melek ismi çok hoşuma gitti.
Inşallah ismi gibi melek olur :)
tarafından
Evet cok guzel bende melegim diye severjm hep qmjn jnsallah
(3,135 puan) tarafından
Inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur canısı
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,034 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 592 göst.
+1 oy
10 cevap 342 göst.
20 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemr (1,466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,781 soru

24,115,824 cevap

333,221 kullanıcı

...