0 oy
337 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,109 puan) tarafından

Artik agirlastm sabahlari kalkamiyorum diye esim bugun kiyamadi hazrlama kahvalti dedi ölürüm onu verene bennn ❤ dedim ac gitmesin bugun poaca al kendine dedim saat 3 10 da randevum var dedm hazir vaktm varken 2 tepsi ona poaca yapaym sabahlari yesin gitsin veya isyernde yer diye :)) yumurtasi cok gelmis sanirim :D

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından

En İyi Cevap
1 su bardagi ilik sut 

1 su bardagi ilik su

1 su bardagi sivi yag 

5 yemek kasigi toz seker 

1 tatli kasigi tuz

1 paket kuru maya

Alabilgidi kadar un

Önce yogurma kabina un ve mayayi dokun karistirin ortasini cukur acin malzemeleri katin yogurmaya baslayin hafif ele yapiscak hamur olsun yarim saat mayalandirmaya birakin sonra alip yuvarlayin icine ne isterseniz katabilirsiniz bi 10 dk da tepside mayalansin yumurta surun 200 derece firinda kizarana kadar pisirin :)))
(2,591 puan) tarafından
Acaba süt yerine yoğurt koysam olur mu ki
(2,109 puan) tarafından
Canim internettekine gore yaptm pastanedekilerin tadinda oluyoo ;)
(2,109 puan) tarafından
Canim hic yogurtla bu tarifi denemedm hep sutle denedm yumusacik oluyo ve bayatlamio buzluktan cikinca
(2,591 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler ellerine sağlık
(2,109 puan) tarafından
Rica ederim canim benimm :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok güzel olmuş eline sağlık tarif ataydın iyiydi :)

tarafından
Annene giderken buz dolabını da götür ahahhaha:)  bende buzluga yapıp atarım bide buzluktan çıkınca tekrar ısıtılacak mi acaba bilgin varmı :)
(2,109 puan) tarafından
Ben aksamdan cikariyorum sabaha yumusacik oluyo ama acil lazimsa buzluktan cikar firini 50 60 dereceye al firin tepsisine diz tepsiyi yaglamadan diz ama 15 20 dk ya acilio hemde yine yumusacik oluo mikrodalgaya atma yenmeyenler kuruyo firinda actiklarin kurumuyo :)
tarafından
Mikrodalgam yok ;) tamam canım sağol:)
(2,109 puan) tarafından
Benim var ama aldgma bin pismanim kullanmiyorum :)) sadece arada sucuk falan lazim olunca acil aciyorum  sucukta curumesin die buzluga atiyorum kasaptan aldktan hemen sonra :)
tarafından
Him anladım canım:)
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Eline sağlık :) bende yapıyorum böyle poğaça 2 tepsi falan sabahları işe giderken yiyo çok rahat oluyo :D
(2,109 puan) tarafından
Saol canim aynen valla kiyamadm bugun aç gonderdm ama kalkamadim da oda bunu fark etti uyu uyu askim dedii Allah razi olsunn
0 oy
(6,074 puan) tarafından

Canim ellerine sağlık bende yapıyorum ama benim pohacalarim hep sert oluyor :ermm: yumuşak olması için ne yapıyorsun 

(2,109 puan) tarafından
Saol canimm malzemelerin ilik olsun bak tarif attm bide mayalandiktan sonra hamurla oynama yani bidaha yogurma yumusacik oluyooo
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
(2,109 puan) tarafından
Saol canim benimm :)
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Immmm mis gibi eline sağlık canım 
(2,109 puan) tarafından
Saol canim benimm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 253 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 263 göst.
25 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,574 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,096 soru

24,039,621 cevap

329,059 kullanıcı

...