0 oy
1,236 göst.
Diğer kategorisinde (1,508 puan) tarafından

Gaziantep3. Derece anlamadigim maras 1. Derece diyo Allah etmesin orda olan deprem antebi nasil etkilemezki 

image

image

image

image

24 Cevaplar

+1 oy
(390 puan) tarafından
1. Derece deprem bölgesi deyim sakaryada çok fazla fay hattı var biliyorum bunu ama bölgemizde yeni yapılan konutların hepsi 2 katlı eski konutlarımızda 4 katlı çok nadir yüksek binalar var. Ayrıca kiracı da olsanız ev sahibinde olsanız deprem sigortası yapmak mecburi. 
-Reklam-
0 oy
(413 puan) tarafından
Ayy bu doğru mu :((
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Izmir ve kuzey ege en tehlikeli  bölge 

Ama bilindiği  halde kimse önlem  almıyor 
(1,508 puan) tarafından
Deprem degil binalar olduruyor ecel gelmisse kimse bisey yapamaz ama okadar daysniksiz bina lar varki
(12,271 puan) tarafından
Www ve ne dedim kız
Izmir  berbat  halde
100 yıl önce 8 küsur  büyüklüğünde  olmuş  izmirde her an büyük bir deprem olabailir
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Etkiler tabiki bak Elazığ ile aramızda 400 km var ama nasıl sallandij geceyi dışarıda geçirdik..

Deprem bölgesi yıkım ile alakali mesela hiç duymadım 3. Derecede 6 veya 7. Büyüklüğü

Ama 1ve 2 büyüklüğü yıkıcı oluyor
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ben Ankara dayım. Ankara da 3.4. Derece risk var ama yakın iller de olan depremler illaki etkiler .Mesela Çankırı, Kiriklkale.
(1,508 puan) tarafından
Muhakkak bak elagizda olan deprem taaaa bizi etkile bazamin başliginin bir sallanisi var inanamadim ilk defa antebin boyle sallandigini gordum
(7,117 puan) tarafından
Rabbim beterinden korusun canım .
0 oy
tarafından
Ben marastaym olmasın ya rabbim esirgesin
(1,508 puan) tarafından
Amin canim insallah ya bende antepteyim hep maraşin adi geciyor cok tedirgin oluyorum
tarafından
Aynen ya Allah'tan başka kim bilir herşey rabbimin ol dmesiyle tek dayanağım bu Allah'ım senden gelene sana sığınırım diyorum duruyorm Allah yardim etsin
0 oy
tarafından

Bizim bura 1. Derece valla denizli cok oluyo:(

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Karamana taşıncaz yaza biz valla 
(1,508 puan) tarafından
Karaman aksaray trabzon bunlar 4. Ve 5. Derece
(10,041 puan) tarafından
Aynen o yüzden gidecem valla psikolojim bozuldu:(
0 oy
(15,525 puan) tarafından
Bursa biliyordum 1 bölge olduğunu çünkü biz de yeraltı sıcak suları var Fay hatlarından oluşuyor Ege tarafı da öylr 
(10,041 puan) tarafından
Bir de fay hatları tam merkez yaşam yerleri içinden geçiyor:/ karamana taşın sende biz gidecez
(15,525 puan) tarafından
Ailelerimiz Burada tüm akrabalar
0 oy
(11,242 puan) tarafından
En iyisi memleketime geri gitmek ama gidemiyoruz off bu istanbul beni deli edecek canım 1.2.3 ne oluyor yani bu dereceler 
0 oy
tarafından

İzmir 1.derece diyor :(

(11,242 puan) tarafından
Canım bu derece ne oluyor yani 1.olunca ne oluyor anlamadım
tarafından
Deprem olma olasılığı daha fazla oluyor
0 oy
(413 puan) tarafından
Ben aslen aksaraylıym orası 4. Ve 5. Bölge, ama Diyarbakır İn ilçesinde kalıyorum muşa daha çok yakınım yani 1 ve 2 derece denileblr Allah sonmzu hayretsin 
0 oy
tarafından

İstanbul dayım 1.ve 2 vay bizee vayyy :ermm:

0 oy
(2,558 puan) tarafından
Allah hepimizi korusun dikkat edelim  adanada yim  2. 3. 4. Baya olma ihtimali yuksek misben ablam ardahan  2. Derece 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Kocaeli 1. Derece diyor.. Allah ım korusun inşallah
(1,508 puan) tarafından
Allah esirgesin insallah
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Gaziantepte fay hattı ipekyolundan geçiyor yan illerde  olan deprem o yüzden çok hissedilmiyormuş haritadanda bakarsan yanından geçiyor gibi görünüyor  ama olursa antepte  büyük oranda etkilenecek diyorlar herkes farklı  bişeyler diyor  allah korusun herkesi
0 oy
(586 puan) tarafından
Ay Allah hepimizi korusun rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin :((( ve Şanlıurfa da artçı sarsıntı hissediyoruz 
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Nevşehir e yerleşicem ben ya valla ne deprem ne hortum ne tsunami ne virüs oh mis gibi memleket valla billa 
(1,508 puan) tarafından
Benimkine gidelim desem gitmez ölüm gelmeşse kacamazsin der ki oyle yani
(10,041 puan) tarafından
Yaa ölümden zaten kaçamazsın ona amenna ama böyle de yaşayamam en azından kafam rahat olsun, eşim ben nereye gitmek istersem gider yeter ki sen mutlu ol der:(
(1,508 puan) tarafından
Iyi bakalim aksaray yada nevsehir trabzon ben olsam trabzona giderdim
(10,041 puan) tarafından
Yok trabzona gitmem ordada sel falan en iyisi karaman ortası baya baktım netten güzel küçük nezih bir yer hayırlısı bakalım
(720 puan) tarafından
Karamanda bol bol bisküvi fabrikası var başka da iş imkanı bilmiyorum
0 oy
tarafından

bitlisteyim ve 1. 2. derece diyoorrr:unsure:

(1,508 puan) tarafından
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Allahım hepimizi korusun yaa :(:( memleketim adıyaman 1ve 2. Dereceimiş ve ve ailem şuan ankarada yaşıyoruz Rabbim korusun bizleri 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 200 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Zeliş fatoş (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,822 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Cennet12 (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 852 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (774 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,346 cevap

330,200 kullanıcı

...