0 oy
327 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,827 puan) tarafından

image

babiş artık kıskanıyor amaa

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım dikkat et düşmesin döner falan Allah korusun 
(1,827 puan) tarafından
Yanına yastık koydm hem uyumuyoruz keyif yapıyoruz suan :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oho bız babayı yollar yollamazz gecıoruzz basende ben yokken benım yerıme bbasıyla yatıo :)
(1,827 puan) tarafından
Bı bacak cırpıyo buyuk yatagı bulunva
0 oy
tarafından
Bizimkiler genelde beni sigdirmiyor ")) hahaha sabah yeterli kalktigimi görsünler iki kız birde herif yatakta keyif yapıyor bende gelip koltuğa büzüşüyorum "D
(1,827 puan) tarafından
Kızlar babacıdır zaten olsun onları oyle gormek de cok guzel bı duygu ben de bazen sabah kahvaltı hazırlamaya kalkınca babasının yanına yatırıyorm pek Bı gyzel uyuyorlar
tarafından
Allaha şükürler olsun iyiki varlar ") rabbim muhabbetlerini arttirsin biz kız çocuğunda baba nin boşluğunu hiç bir şey dolduramaz o yüzden babaları ile olan ilişkileri benim daha çok hoşuma gidiyor eşim el bebek gül bebek bakar kızlarına iki lafindan biri kurban olurum dur ") rabbim acılarını gostermesin
0 oy
tarafından
Bir videoda görmüştüm adam oğluna isyan ediyordu yeter lan yeter o benim karım geç yatağına diye tabi bebiş nerden anladın gülüp geçiyordu hahaha aklıma o geldi 
(1,827 puan) tarafından
Kıskanc bıyıklılar :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 362 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ebru.esila (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,884 soru

24,392,700 cevap

349,421 kullanıcı

...